تولد استاد حمزه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: تولد استاد حمزه (/showthread.php?tid=11094) |
تولد استاد حمزه - MARYAR - 04-03-2014 12:04 PM سلام سلام دوستان به به روز 13بدر تولد آقای حمزه است. انشاله تولدشون مبارک باشه. ایشون همیشه برادروار در کنار ما بودند و با تجربیات خوبشون همه ما و کاربران را راهنمایی کردند بدن هیچ توقعی. دوست و برادر اهوازی ما تولدتتتت مبارکککک. ![]() RE: تولد استاد حمزه - sir-mahyar - 04-03-2014 12:13 PM اقا حمزه پر انرژی ترین مردی که دیدم کسی که وقتی میگه حالتون چطوره چه بخوای و چه نخوای حالت عالی میشه کسی که تجسمش غوغا میکنه و واقعا دوست داشتنیه تولدت مبارک... ایشالا سالهای سال کنارمون باشی RE: تولد استاد حمزه - alireza091111 - 04-03-2014 12:21 PM اقا حمزه عزيز تولدتون مبارك هميشه سالم و تندرست باشيد. RE: تولد استاد حمزه - مهدی 1 - 04-03-2014 12:28 PM مبارک باشه حمزه جان ، هر جا هستی خوش و خرم و مثل همیشه سربلند و موفق. RE: تولد استاد حمزه - goldmen - 04-03-2014 01:01 PM استاد تبریگ مارو هم پذیرا باش.............. سالی پر از موفقیت وشادکامی داشته باشی RE: تولد استاد حمزه - Delta.H - 04-03-2014 01:13 PM سلام دوستاااااان حالتون چطوره؟؟؟ خیلی خیلی ممنونم از لطفتون خانم معاون متشکرم که تولد من یادتون بود دلم برای همتون و برای انجمن تنگ شده انشالله بزودی در خدمت شما عزیزان خواهم بود. RE: تولد استاد حمزه - hamid.h - 04-03-2014 01:50 PM سلام استاد حمزه خان عزیز ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تولد استاد حمزه - jahanagahi - 04-03-2014 02:42 PM استاد سلمانپور عزیز و دوست داشتنی , تولدت مبارک. RE: تولد استاد حمزه - 3ObHaN - 04-03-2014 04:33 PM من ادم های خیلی خوبی تو زندگی دیدم . از هر 10 نفر که میشناسم ، 9 تاشون عالی ، مهربون ، مرد و با مرام هستن ! امـــــا ، اگر بخوام از بین ده ها نفری که تو زندگیم میشناسم بهترین ، مرد ترین ، مهربان ترین ، با مرام ترین و کلا گل ترین رو انتخاب کنم ، بدون فوت وقت میگم ولک حمزه ! ولک حمزه ، استاد و الگوی منه ! چندین بار ، چندین کار در حق من کرده که شاید برادر ادم هم اون کارا رو نکنه ! ![]() یکی از بی حاشیه ترین اعضای انجمن که خداوکیلی، الله وکیلی تو این مدتی که عضو انجمنه ! فقط و فقط کمک کرده ، خدمت کرده و راهنمایی ![]() ولک حمزه ، خود خود خود پسرخاله توی کلاه قرمزیه ![]() من همینجا ، از طرف خودم تولد ولک حمزه رو تبریک میگم و از خدا میخوام فرصتی بده تا بتونم تک تک تک تک زحمات ولک رو جبــــــــران کنم ![]() ![]() ![]() ![]() عيد ميلاد سعيد ![]() RE: تولد استاد حمزه - esijm - 04-03-2014 05:26 PM من هم تولد آقا حمزه رو بهشون تبریک میگم ایشالا همیشه شاد و خوشحال باشید |