سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سوپر مارکت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
باتشکر از تمامی دوستان بخاطر ارایه دید گاهها ونقطه نظرات جالبشون
می خواستم نظر دوستان رو راجع به ارایه بعضی خدمات تشویقی مثل پرداخت قبوض بدون هزینه بدونم
(11-12-2013 09:04 PM)bagheria نوشته شده توسط: [ -> ]باتشکر از تمامی دوستان بخاطر ارایه دید گاهها ونقطه نظرات جالبشون
می خواستم نظر دوستان رو راجع به ارایه بعضی خدمات تشویقی مثل پرداخت قبوض بدون هزینه بدونم
کار بسیار خوبی هستش.من خودم دارم انجام میدم و حتما عضو باشگاه مشتریان بانک ملت شو و با کارتخوان ملت انجام بده ب ازای هر 100 امتیاز میتونید 2 میلیون وام یا 100 هزار تومان هدیه بگیرید.حتی موسیقی براشون cd بزنید یا روی فلش بریزید
(11-13-2013 03:27 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]
(11-12-2013 09:04 PM)bagheria نوشته شده توسط: [ -> ]باتشکر از تمامی دوستان بخاطر ارایه دید گاهها ونقطه نظرات جالبشون
کار بسیار خوبی هستش.من خودم دارم انجام میدم و حتما عضو باشگاه مشتریان بانک ملت شو و با کارتخوان ملت انجام بده ب ازای هر 100 امتیاز میتونید 2 میلیون وام یا 100 هزار تومان هدیه بگیرید.حتی موسیقی براشون cd بزنید یا روی فلش بریزید

با.پرداخت.قبوض.موافقم.ولی.با.ریختن.آهنگ.تو.فلش.وسی.دی.موافق.نیستم.وجهه.خوبی.نداره.
بضی روزها بوده ک من خودم اهنگ ملایم گوش میدادم و مشتری خوشش اومده.ازم خواسته براش رو فلش ریختم و یا هزینه سی دام خام رو پرداخت کرده براش رایت کردم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع