سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شماره 27 ماهنامه سایت -مهر 1392 منتشر شد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با تشكر فراوان از همه دوستان عزيز
با تشکر از مجله فوق العاده ای که دارین

این شماره در انجمن موبایلستان هم قرار گرفت

http://forum.mobilestan.net/showthread.p...ost3985321
با سلام و خدا قوت به تمام بچه ها
خیلی عالیه بهتر از این نمیشه
بنده از خداوند منان برای شما و خانواده خود توفیق روز افزون و سلامتی را مسئلت مینمایم
و پاداش خود را از خداوند متعال به خاطر این همه زحمات و خدمت به خلق را خواستارم انشاالله
در پناه حق یا علی
با تشکر R.H 1392.8.30 4.00
بابت ماهنامه بسیار ممنون، اما هنوز ماهنامه آبان نیومده در صورتی که در اواخر آذر ماه به سر می بریم، میتونم بدونم دلیل این تاخیر بلند مدت چی هست ؟
ما نگران شدیم !!
(12-15-2013 12:22 PM)weblogsky نوشته شده توسط: [ -> ]بابت ماهنامه بسیار ممنون، اما هنوز ماهنامه آبان نیومده در صورتی که در اواخر آذر ماه به سر می بریم، میتونم بدونم دلیل این تاخیر بلند مدت چی هست ؟
ما نگران شدیم !!

سلام دوست عزيز
واقعا اينكه جناب كاظمي دست تنها هستند خيلي موضوع مهمي است.
كار خيلي دشوار است. كاش بتوانيد بخشي را به دست بگيريد و مشاركت كنيد.
از مطالب خودتان يا دوستان يا منابع مفيد ديگر ، فايلي براي انتشار پيدا كنيد يا اگر آشنايي داريد كه كارهاي اجرايي را انجام دهد، به جناب كاظمي كمك كنيد .
من هم نگران و منتظرم. ولي سعي مي كنم مطالب مناسب پيدا و براي ايشان ارسال كنم.
موفق باشيد
دوستان سلام
فوق العاده خوشحال هستم که پیگیر انتشار هستید
واقعا شرمنده هستم این ماه به شدت مشغله کاری داشتم و سفر شیراز و یک پروژه نسبتا بزرگ در انجمن که امیدوارم خبرهای خوبش بزودی منتشر میشوم تمام وقتم را گرفت
به امیدخدا ماه دی و آذر یک شماره و ان شااله پربارتر باشد
واقعا خوشحال میشوم عزیزانی کمک برای انتشار ماهنامه باشند
بسیار ممنون
تازه شروع کردم به مطالعه ماهنامه و میخوام بدون اغراق بگم واقعا عالیه و تشکر میکنم از همه کسانی که در گردآوری این مجله زحمت میکشن همه شماره هارو دانلود کردم هر روز یکیشو میخونم الان شماره هشتم ولی دیدم مجله آبان و آذر نیست اما جواب آقای کاظمی دلگرمم کرد ممنون. منم میخوام همه شماره ها رو بخونم بعد مطالبی برا مجله بدم البته در حد توانم.چون نمیخوام مطالب تکراری شه بعد از خوندن همه میخوام تو این مجله یه خدمتی کرده باشمA00 (99)
با سلام و خسته نباشی
آقا کامیار ماهنامه چی شد؟ آبان و آذر ـ دی هم که تمام شد.

با تشکر از شما دوست عزیز.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع