سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چه کاری بکنم نمیدونم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من در شهر اهواز زندگی میکنم آخر شهر خونه 700 متری دارم که 300 مترش قراره انبار بشه فعلا که 100 متر اون انباریه می خواستم کمک و راهنماییم کنید که تو این 100 متر انباری چه کارهایی میتونم انجام بدم که درآمدی فوق العاده داشته باشم.4yajuyo
فکر که میکنم می بینم این انبار میتونه هر دو ماهی تا ده بیست میلیون تومان هم در آمد داشته باشه اما کاری که به اون فکر میکنم میترسم نگیره لطفا کمک کنید که تو این انبار چه کارهایی می تونم انجام بدم.5_00440764076
دوس عزیز آقا حمزه با نام کاربری delta.h و آقای mehdimahmoodi توی شهر شما زندگی می کنن و جز فعالترین افراد در زمینه کسب درآمد هستن. پیشنهاد می کنم حتما با این دو فرد مشورت کنید. چون توی شهر شما هستن قطعا بهتر می تونن مشاوره بدن به شما
موفق باشید
خب به نظرتون در باره ی ترشی جیه شنیدم کلی پول میتونم گیر بیارم لطفا راهنمایی کنید.
[quote='Sily' pid='113102' dateline='1382928222']
سلام
من در شهر اهواز زندگی میکنم آخر شهر خونه 700 متری دارم که 300 مترش قراره انبار بشه فعلا که 100 متر اون انباریه می خواستم کمک و راهنماییم کنید که تو این 100 متر انباری چه کارهایی میتونم انجام بدم که درآمدی فوق العاده داشته باشم.4yajuyo
فکر که میکنم می بینم این انبار میتونه هر دو ماهی تا ده بیست میلیون تومان هم در آمد داشته باشه اما کاری که به اون فکر میکنم میترسم نگیره لطفا کمک کنید که تو این انبار چه کارهایی می تونم انجام بدم.5_00440764076

سلام
شما میتونید سورتینگ و بسته بندی خرما رابندازین
همونطور که خانم معاونت فرمودند ضمن کمک گرفتن از همشهری هاتون میتونید یه سرچ ساده تو تاپیک های مختلف انجمن بزنید باور نمی کنید 1000 تا ایده گیرتون میاد...
مثلا : تاپیک فستیوال ایده های کسب و کار و ....
موفق باشید
لینک مرجع