دوستان سلام
کسی می دونه خاک و گرد تولید شده از برش سنگ در معادن (سنگ تراورتن) کاربردی داره یا نه؟؟؟
شنیدم تو بعضی از کشورها یه کارایی می کنن!
هر کس ایده داره بگه.من تو منطقه ای هستم که پر از معادن سنگه.باهم می تونیم اقدام کنیم.

من شاید 50 تا معدن ترواورتن رفته باشم ، خاک سنگ اونچنانی وجود نداره ، بیشتر لاشه و باطله هاست + خاک خود زمین که معمولا از جنس سنگ ها نیست
ولی در هر حال بفرمایید معدن کجا و چه شهری است و سنگی که استخراج می کنند ، چه طرح و رنگیه و لاشه هاش قیمتش به چه صورته ؟
(10-26-2013 08:45 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]من شاید 50 تا معدن ترواورتن رفته باشم ، خاک سنگ اونچنانی وجود نداره ، بیشتر لاشه و باطله هاست + خاک خود زمین که معمولا از جنس سنگ ها نیست
ولی در هر حال بفرمایید معدن کجا و چه شهری است و سنگی که استخراج می کنند ، چه طرح و رنگیه و لاشه هاش قیمتش به چه صورته ؟
شما تو کار فروش سنگ و بازاریابی اون هم هستید؟؟؟؟
(10-26-2013 08:45 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]من شاید 50 تا معدن ترواورتن رفته باشم ، خاک سنگ اونچنانی وجود نداره ، بیشتر لاشه و باطله هاست + خاک خود زمین که معمولا از جنس سنگ ها نیست
من در 50 کیلومتری شرق تهران معدن سنگ لاشه قرمز به همراه انبوهی از سنگ ریزه بی استفاده در اختیار دارم
جدیدا هم شنیدم سنگ کف رودخانه را داخل میکسر صیغل داره و گرد می کنند و برای نما می فروشند که در تهیه آن حاضر به مشارکت هستم