سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من تصمیم گرفتم وعملیش کردم ...
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستای نازنین کارآفرین
دلم واسه این سایتو اعضای همراهش تنگ شده بود
خیلی وقته کامنتی توی سایت نذاشتم ،درگیربودم . بالاخره تصمیم گرفتم تاکاری روکه دوسش دارم انجام بدم .
مدتی بودبه طراحی ومعماری داخلی ساختمان علاقه پیداکرده بودم وبالاخره اواسط تابستون توکلاساش ثبت نام کردم وهنوزم ادامه داره .ازاین تصمیمم خیلی احساس خوبی دارم ، عاشق این کارم ، همه چیزش واسم هیجان انگیزه 12_002
تاحالا دوره نقشه کشی عمومی روگذروندم ،الان دوره اتوکدم شروع شده بعدش 3D MAX و طراحی مبلمان ورنگ شناسی و...
خیلی دوست دارم چیزای زیادی تواین رشته یادبگیرم ،حتی بفکرش افتادم اگه خواستم ادامه تحصیل بدم برم سراغ شاخه های رشته معماری و خصوصا طراحی داخلی
واسه کارخیلی هنوزبابازارش آشنایی ندارم ولی داداشم شرکت ساختمانی داره وشاید بتونم کارمو کناراون شروع کنم .
راستی هم ازکیمیا خانوم عزیز (خانم شریفی) وهم آقای بابایی بزرگوار تشکرمیکنم A00 (66)واسه اینکه یکی ازدلایل انتخاب این رشته راهنمایی این دوستای خوبم بود که گفتن برم سراغ کاربانرم افزارهای گرافیکی وباعث شد من باکارای این رشته آشنا بشم وازش خوشم بیاد .
دوستای خوبم اگه آشنایی با کارتوی این رشته یا شرایط ادامه تحصیلش دارین یا هرنظروپیشنهادی دارین مطرح کنین خوشحال میشم
فکرمیکنم این رشته باوجود زیباییش خیلی غریب مونده حتی اینجا بین شما بچه های کارآفرین !!
دیروز واسه ادامه تحصیلش نگاه می کردم دیدم فقط 4 یا 5 تاازدانشگاه های دولتی تهران دارنش
کاراین رشته بنظرم محیط زندگی رو خیلی جذاب ترمیکنه ولی نمی دونم چرا طرفدار زیادی نداره ...
عکس های یک برج زیبا

[تصویر: 01.jpg]

[تصویر: 32.jpg]

[تصویر: 02.jpg]

[تصویر: 03.JPG]

[تصویر: 04.JPG]
دست مریزاد
اینا همشون کار خودتونه؟
.
.
.
.
دو سه سال بعد در چنین روزی خیلی ها این حرفا رو به شما میزنند... یقین دارم
خیلی ممنون آقای بابایی،خوشحالم کردین
منم خیلی دوست دارم به همچین طراحیهایی برسم
منم طراحی داخلی رو خیلی دوست دارم و الان ترم 6 معماری هستم.... امیدوارم بازار خوبی داشته باشه و منم به زودی اطلاعاتمو جمع میکنم برا ورد به این شغل
نرم افزارها رو هم یاد میگیرم
لینک مرجع