سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نظر شما در رابطه با مغازه لباس و کفش دسته دوم ( لطفا نظر بدید )
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام

به نظر شما آیا مغازه لباس و کفش دسته دوم در شهرستان خوب است ؟

چه طوری می تونم جنس رو تهیه کنم ؟

آیا این ایده بهتر است یا تولیدی لباس یا ( پیشنهاد شما ) ... ؟

لطفا نظر بدید شدیدا احتیاج به راهنمایی دارم .

پیشاپیش ممنون
من به شخصه از لباس و کفش دست دوم که معلوم نیست چه کسی استفاده کرده و بهداشت رو رعایت کرده یا رعایت نکرده نفرت دارم.لباس و کفش نو بفروشید هم مشتری بیشتری داره و هم خیالتون از جنسی که دست مردم میدید راحته.
به نظرم برا شهرستان لباس و کفش دست دوم ج نمیده مگر اینکه غالب قشر مردمش کم بضاعت باشن تازه اونایی هم که کم بضاعتن لباس نو و ارزون رو ترجیح میدن به نظرم کاری رو شرو کن که بشه ارتقا بدی
(10-06-2013 06:05 PM)mohsen_ نوشته شده توسط: [ -> ]سلام

پیشاپیش ممنون

به نظر من چون شهرستان ها کوچیک هست و معمولا همه همدیگر را یکجورایی می شناسن ، همچنین پشت سر هم حرف زدن هم بسیار رواج داره ،
کسی استقبال نکنه ، چون می ترسه فردا روز هر چی بپوشه پشت سرش بگن کفشش تاناکوراست ها ، کتش تاناکوراست ها

ضمنا ، ورود تاناکورا خیلی سال هست ممنوع شده و قاچاق محسوب می شه و توی بازار خیلی کم هست ، شما می خواهید از کجا تهیه کنید
به نظرم اصلا استقبال نمیشه . شخصا ترجیح میدم لباس وصله کرده خودمو بپوشم تا لباسی که کسی قبلا پوشیده . شما بگو 1000 دفعه هم شسته شده باشه ، اصلا ادم حس بدی بهش دست میده ، مثه اینکه بخوای از مسواک یکی دیگه استفاده کنی!
(10-06-2013 06:05 PM)mohsen_ نوشته شده توسط: [ -> ]سلام

پیشاپیش ممنون

دوست عزیز میشه بگید کدوم شهرستان هستین؟

همه می گن من حاضر نیستم لباس تاناکورا بپوشم و این حرفا

ما باید ببینیم نظر کلیه مردم چیه

تو این چند ساله به خاطر گرونی خیلی زیاد لباس ها مردم خیلی به سمت لباس های دست دوم رفتن... من خیلیارو میبینم که از این لباسا می خرن و میپوشن...

به خصوص لباسای زمستونی

اگر بتونید لباس های دست دوم درست حسابی و مارک گیر بیارین فک کنم مورد استقبال خیلی قرار بگیرین

البته لباس مارک دسته دوشم گرونه ولی خب اسم و رسم داره

من شنیدم سمت سید خندان تو تهران دسته دو فروشی های درست حسابی هست

فک کنم از اونجا بتونین تهیه کنید یا اطلاعات بیشتر بگیرین

اگه میشه شهرتون هم بگید
بسیار ممنونم از راهنمایی دوستان

گرگان هستم جناب ضیائیً

ممنون میشم دوستان اگه پشنهاد دیگه ای دارند با سرمایه 20 تومان بفرمایند .
خواستم تولیدی لباس بزنم اما دوستان خیلی بد تعریف کردند و پشیمان شدم
(10-07-2013 11:15 AM)mohsen_ نوشته شده توسط: [ -> ]بسیار ممنونم از راهنمایی دوستان

گرگان هستم جناب ضیائیً

ممنون میشم دوستان اگه پشنهاد دیگه ای دارند با سرمایه 20 تومان بفرمایند .
خواستم تولیدی لباس بزنم اما دوستان خیلی بد تعریف کردند و پشیمان شدم
به نظر من تو شمال استقبال خوبی میشه از دست دو

تو رشت که بازارش خوبه و فقط یکی دوتا مغازه دست دو فروشی لباس هست

اگر میخواین دسته دو بخرین حدود 5 میلیونش رو خرید کنید

بعد خرید سعی کنید همه لباس هارو جدا کنید و خوب و بد مارک و غیر مارک کنین

کفش های ذست دوم به خصوص پوتین های مارک دار خیلی طرفدار داره

یکیش خودم Yosef.gif

گرگان چون مرکز استان هست جای خوبیه

سعی کنید شیک کار کنید

یه سری تسهیلات هم واسه مشتریتون بزارید

مثلا با چند تا خشکشویی صحبت کنید و به مشتریتون بگین که بعد از خرید میتونین لباسش رو برای شستشو و اتو با نصف قیمت بدین... اینجوری مشتری همیشه با رضایت ازتون خرید می کنه

موفق باشید
سلام
خيليا هستن اين چور لباسارو مي خرن مخصوصاً اگه مارك باشه، ولي تو شهرستان توصيه اكيد مي كنم دنبال اين كار نري به دلايل زير:
1- تو شهرستان خيليا همديگرو ميشناسن و زود براي هم حرف در ميارن و به اين زوديا از سر زبون نميفته
2- اصولاً مردم تو شهرستان خاكي تر از استان ها زندگي مي كنند يعني براشون لباس مارك زياد مهم نيست
3- مردم شهرستان ممكنه كمتر اتو كشيده و اينا باشن ولي به شدت از مريضي و اينا دوري مي كنن و اينجوري فك مي كنن كه لباسهاي دسته دوم بيماري زاست.
4- حتي اگر مشتريهاي خاصي گير بياري برات نمي صرفه كه با همون يه عده مشتري ادامه بدي
5- دفعات خريد شهرستاني ها از استاني ها بسيار كمتره پس سعي مي كنن لباس نو و دسته اول بخرن.
6- دنبال لباس يا حداقل كفشهاي عمري هستند كه دسته دومش قابل اعتماد نيست.
و اما توصيه من به شما دوست عزيز اينه كه لباس فروشي اگه ميخولاي بزني لباسهاي نو بفروش ولي ارزون و كم كم مشترياتو سوق بده به سمت مارك پوشيدن و البته بايد از اجناس ارزون و هاي كپي شروع كن.
ممنونم جناب ضیائیً
اما تمام توصیه های حناب قلي زاده واقعا این جا صدق می کنه

لباس فروشی هم توی گرگان واقعا اینجا اشباه شده هر دو قدم در خیابان اصلی یک لباس فروشیه

بسیار ممنون میشم راهنمایی کنید چه کاری می تونم با 20 تومان شاید هم کمی بیشتر انجام بدم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع