11-01-2013, 12:38 AM
(10-27-2013 02:54 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ](10-23-2013 05:14 PM)hossein.itplus نوشته شده توسط: [ -> ]بنده دوست دارم که در حوزه وب به عنوان تخصص اصلیم کار کنم.این جمله یه کم کلی هست اگه ممکنه دوستان به طور کل به جز بازش کنند و اولا بگن که چه موضوعات و به نوعی نقشه راهی باید داشته باشم و دوما با هر میزان اطلاعات چه طوری و چه مقدار میتونم کسب درآمد داشته باشم؟!
البته بحث درآمد رو میدونم که به این سادیگا نمیشه گفت و به خود من بستگی داره ولی بالاخره اگه تجربه ای در این زمینه دارین حداقل میتونه امیدوار کننده باشه.
دو حوزه اصلی داره. برنامه نویسی و گرافیک. برنامه نویسی هم دو بخش برنامه نویسی pure (معادل فارسیش فک کنم میشه خالص) و برنامه نویسی پلاگین و ... برای سیستم های از پیش آماده
تو گرافیک هم هم گرافیک ثابت ک با فتوشاپ و ... انجام میشه و گرافیک متغیر (داینامیک) ک با سی اس اس و این موارد انجام میشه.
سایت طراحی کنید، پول در می آرید. بسته ب کیفیت گرافیک کار و امکانات وب سایت، در آمدتون بیشتر میشه.
برا موضواعات میدونم که کلا دو شاخه وجود داره : یکی طراحی یا دیزاین و دیگری برنامه نویسی
و همینطور میدونم که در برنامه نویس وب باید در دو قسمت برنامه نویسی کلاینت و برنامه نویس سمت سرور کار کنم.این بدیهی است که اول باید سمت کلاینت رو یاد بگیرم و سپس سمت سرور رو کار کنم.
اینطورم نیست. هرکدوم ک دوست دارید می تونید ابتدا کار کنید.
درخواست من از شما اینه که کلا برام حوزه وب رو باز کنید تا من بتونم با داشتن این موضوعات(یا به قول خودم سرفصلها) دنبال منبع مناسب بگردم و همیطور برنامه ریزی برا یادگیری هر کدوم بکنم.
- ی زبان برنامه نویسی ترجیحا اسکریپتی ک سریعتر و راحت تر یاد بگیری
- اچ تی ام ال
- سی اس اس
- جاوا اسکریپت
- کار با سی پنل و پلسک
راستی از کلیه مباحث(تو تحقیقاتم) متوجه شدم که برنامه نویسی وب (مثلا ASP) نیاز داره که فرد BASE از برنامه نویسی داشته باشه.خیلیا میگن که برای این کار باید الگوریتم رو اول کار کنم و سپس به یادگیری یک زبان پایه مثل سی بپردازم.اینطوری میتونم هر زبانی رو کار کنم.
اینطورام نیست.
یکی مثال قشنگی زد گفت که مثلا برا رانندگی با پراید آموزش میبینم ولی بعد گرفتن گواهینامه ممکنه هر ماشینی سوار بشم و اگه مثلا پیکان سوار شدم قواعد رانندگی همونه فقط یه کم باید با همون پیکان تمرین کنم تا بدون مشکل رانندگی کنم.
میخواستم بدونم که این حرفام اولا درسته و دوما اگه درسته چه طور باید به بهترین شکل این پایه رو فوی کنم؟؟؟
زبان سی مثل اف ۱۴ میمونه و مثلا ASP مثل پرشا و یا PHP در مقابل اون مثل ی مزدا۳ new میمونه!
همونطور که تو تاپیک هم گفتم بنده الان ترم یک کارشناسی هستم و این به این معنی هست که دروسی مثل ساختمان داده و همینطور پایگاه داده و تجزیه تحلیل سیستم ها رو پاس کردم و تو کارشناسی هم همین اول ترم دارم دروس طراحی الگورتیم و بانک اطلاعات کاربردی و ریاضی گسسته و ریاضی مهندسی رو پاس میکنم.میخوام این BASE رو جوری فرا بگیرم که به صورت (اگر و فقط اگر= دو طرفه) بتونم هم این درسا رو به بهترین شکل پاس کنم و هم واقعا مردانه بیام بالا و کلا با تجربه و پخته باشم و سرسری از مسایل رد نشم.
اگه صحبتم در مورد الگوریتم و همینطور زبان پایه درست باشه فکر کنم به عنوان یک پیش نیاز، نیاز به ریاضی و زبان متوسط به بالایی دارم که تو این زمینه شاید یه کم بلنگم.
از نظر من تنها دروسی ک تو دانشگاه بدرد می خوردن، دروس مهندسی نرم افزار ۱ و ۲ بوده. بقیه درس ها در بازار واقعی خیلی پرکاربرد نیستند. مخصوصا تو این حوزه ها ک شما گفتید. (#نظرـشخصی)
تشکر از همگی مخصوصا اونهایی که وثت عزیزشون رو در اختیار بنده میذارن
موفق و پیروز باشید
بازم تشکر میکنم دوست خوبم.
میشه بخش برنامه نویسیش رو بیشتر باز کنید؟؟برنامه نویسی خالص و پلاگین دقیقا چی هستن؟؟
تعرفه ای مشخصی برا طراحی سایت داریم؟؟طوری که بشه روش سرمایه گذاری کرد؟!
ین بدیهی است که اول باید سمت کلاینت رو یاد بگیرم و سپس سمت سرور رو کار کنم.
من منظورم کار تخصصی بود.دوست دارم با base قوی کاملا توی وب پیش برم و حرفه ای بشم
کار با سی پنل و پلسک
پلسک چیه؟؟؟
"ی زبان برنامه نویسی ترجیحا اسکریپتی ک سریعتر و راحت تر یاد بگیری"
یکی از دوستان میگفت که چون هدف من وب هست بهتره سراغ زبان های سطح میانی مثل سی نرم.میگفت اگه دنبال asp هستم به عنوان یک پپیش نیاز بهتره با c# کار کنم تا هم base باشه و هم بتونم به asp برسم.
میتونم از c# برا استارت سمت سرور شروع کنم؟؟؟؟
راستی یک موضوع :
ببنیند من زمانی که برا دانشگاه و کارشناسی ثبت نام میکردم دو گرایش داشتم یکی همین گرایش فناوری اطلاعات و یکی برنامه نویسی وب(هر دو گرایشهای فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی پیوسته هستند).
من اولویت اولم رو فناوری اطلاعات زدم و اون زمان هدفم اصلا مثل الان نبود.البته اهدافی داشتم ولی فکر میکردم که اگه جدا پیگیریش کنم و گرایش فناوری اطلاعات رو برم بهتره(بدلیل جو مدیریتیش)
حالا میخوام بدونم همین گرایش برام خوبه یا اگه بشه تغییر گرایش به همون برنامه نویسی وب بدم؟؟؟!