درود بر شما
من یه خورده اینکارو انجام دادم ...........>> اما نه به مصرف کننده نهایی بلکه به مغازه دار و درواقع خرده فروش
که با پیامکهایی مشتریان را به خرید ترغیب کردم و نتیجه بد نبود و درحال تکمیل این ایده هستم :9
(10-04-2013 01:49 PM)حسن قجر نوشته شده توسط: [ -> ] (10-04-2013 09:14 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ] (10-03-2013 11:28 PM)حسن قجر نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام جناب کاظمی عزیز
منظورم اقلام مورد نیاز یعنی پرمصرف که زیاد به رویت جنس نیاز نداشته باشه نظیر دستمال کاغذی البته با ذکر مارک جنس یا چای و محصولاتی از این نوع
وبرای رساندن محصول به مشتری بعد از اطمینان از خرید میزان خریدی رو براش تعیین کنیم که مثلا تا سقف 10عدد دستمال کاغذی با پیک محصول رو برای مشتری برسونیم که هزینه حمل ونقل هم در بیاد البته باید بتونیم تو خرید محصول کلی تخفیف بگیریم تا مابقی هزینه ها نظیر انبار هم صرفه جویی بشه یعنی خرید ارزان و فرش تعدا بالا باز من منتظر نظرات شما ودوستان دیگر نیز هستم
این چنین اجناسی که مد نظر شماست ، و مورد شناخت مردم هست ، مثلا روغن لادن ، برنج هندی سرآشپز ، چای احمد ، دستمال کاغذی نرمه و ... سودشون اونقدر پایینه که برای مغازه دارها هم صرف نمی کنه بفروشند و معمولا برای جوری جنس میارن . نه برای سود.
مجبورید از برندهای غیر یا کمتر شناخته شده با سطح کیفی پایینتر استفاده کنید تا هم برای خودتون سود داشته باشه و هم تفاوت قیمت برای خریدار قابل لمس باشه. به همین دلیل به همان موردی که جناب کاطمی فرمودند می رسیم ، لمس و رویت جنس
حالا راهکار شما چیه ؟

شما واقعا مطمئن هستید که این اقلامی که فرمودید خیلی سود پایینی دارن؟چون ما این فروش پیامکی رو به بحث گذاشتیم که بتونیم از نظرات دوستان بهره ببریم منتظر نظرات بعدی شما هستم
ارزان فروشی یعنی حداقل 10 درصد زیر قیمت مصرف کننده ، که خیلی اوقات 10 درصد هم تاثیر گذار نیست ، چون خیلی از جاها الان روی تمامی کالاها 10 درصد تخفیف را می دن ، نظیر هایپرمارکت که برای همه اجناس 10 درصد زیر قیمت مصرف کننده تخفیف می ده
وقتی جنسی مثل برنج یا موارد دیگه ای که گفتم ، کلا 15 20 درصد سود داره ، شما بخای 10 15 درصدش را به مشتری تخفیف بدی ، برای خودت می مونه 5 درصد .
که از این 5 درصد باید همه هزینه هات از حمل و نقل و اجازه و ... را پوشش بدی ، به نظرت خودت منظقی هست
در مورد مطمئن بودن من ، هم کاری نداره که تشریف برید پیش یک عمده فروش و قیمت خرید موارد که گفتم را سوال کنید ، و با قیمت فروشش مقایسه کنید ، و نتیجه اش را اینجا هم بزارید تا بهتر بشه بحث را ادامه داد

از دوستان در تكميل صحبت هاي دوستان ديگر منتظر نظرات شما نيز هستيم