سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مراکز فروش عطر و ادکلن عمده در تهران!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام دوستان من دنبال مرکز عمده فروشی عطر و ادکلن های اصل هستم! کسی اگه اطلاعاتی داره بگه!

ممنون10_004
دوستان سایت هم اگه کسی خودش فروشنده هست بگه!
عطر اصل فقط؟
سلام دوستان
اگه ممکنه این سوال بالایی را جواب بدهید کسی خبر داره عطر و ادکلن را از کجا باید خرید من خودم اصلا اطلاعاتی راجب این کار دارم و قراره با یکی از دوستام مغازه عطر و ادکلن بزنیم.هر کی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشوم/
(10-03-2013 06:10 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان من دنبال مرکز عمده فروشی عطر و ادکلن های اصل هستم! کسی اگه اطلاعاتی داره بگه!

ممنون10_004
دوستان سایت هم اگه کسی خودش فروشنده هست بگه!
ما خودمون وارد کننده ادکلن Capitan Black(ساخت سرکت نوبل فرانسه) هستیم.و بصورت عمده پخش میکنیم.
عطر های کپی درجه یک میتونم براتون بفرستم.
ما خودمون وارد کننده ادکلن Capitan Black(ساخت سرکت نوبل فرانسه) هستیم.و بصورت عمده پخش میکنیم.

سلام لطف می کنید قیمت های خود را بگویید و همچنین یک مقدار راجب بازار کار و همچنین میزان حداقل سرمایه را بگویید ممنون
(11-20-2013 09:01 PM)MohammadHashemi نوشته شده توسط: [ -> ]عطر های کپی درجه یک میتونم براتون بفرستم.

سلام میشه قیمت های خود را بگویید و همچنین مارک های آن را
بستگی به تعداد داره . تعداد مورد نظرتون رو بفرمایید . لازم هم نیست از یک مدل خاص تعداد بگید . مثلا دو تا از یک عطر سه تا از یک مدل . به این صورت هم میشه.
(11-20-2013 10:24 PM)MohammadHashemi نوشته شده توسط: [ -> ]بستگی به تعداد داره . تعداد مورد نظرتون رو بفرمایید . لازم هم نیست از یک مدل خاص تعداد بگید . مثلا دو تا از یک عطر سه تا از یک مدل . به این صورت هم میشه.
اگه برای نمونه از هر کدوم یکی بخوام برای نمونه چی
قیمت تکی چهل تومن هست که هر چی تعداد بالاتر بره از قیمت کاسته میشه .
قیمت ده تا به بالا کاسته میشه
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع