سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پرورش استعداد از طریق روانشناسی رنگ ها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام مدتیه یه ایده دست اول ذهن منو به خودش درگیر کرده نمیدونم آیا میتونم در کشور خودمون ایران این ایده رو به ثبت برسونم اصلا میتونه کارساز باشه یا نه ایده ای که من در ذهنم دارم اینه در محیط های تحصیلی اعم از دانشگاه و مدرسه بچه ها وقتی وارد کلاس میشن با یک سری درسهای درسی مشکل دارن یعنی این درسها برای آنها خسته کننده و بی روح هستش و در این زمینه روانشناسی رنگ ها میتونه به کمک بچه ها بیاد مثلا یک سری درسهای حفظی جات یه احساس یکنواختی و بی رنگی در کلاس ایجاد میکنه و درسهای تحلیلی مثل یاضیات یا کلا درسهای محاسباتی رغبت بیشتری برای یاد گیری بهتر در دانشجویان و دانش آموزان ایجاد میکنه به نظر من با یه نظر سنجی خوب و کارآمد میشه این موانعو برطرف کرد و به نتیجه مطلوبی رسید مثلا کلاسهارو به تفکیک گروه های درسی دسته بندی کرد و اون کلاسهائی که حس یکنواختی و بی رنگی به آدم میده با یک رنگ آمیزی روشن حس شوق را در اونها شکوفا کرد و کلاسهائی هم که فضای خوب و شاد دارن رو با یه رنگ خوبی که همیشه فضارو در این حالت نگه بداره استفاده کنیم اینطوری هم یه فضای شاد ایجاد میشه و هم استعداد های نهفته و خلاقیت بسیاری از افراد شکوفا میشه دوستان نظراتشونو بیان کنن.
لینک مرجع