با سلام خدمت دوستان
من میخواستم توی شهر خودمون تبلت و لبتاپ بفروشم
ازکجا باید توزیع کننده ها رو پیدا کنم
با چند تا از فروشنده ها صحبت کردم ولی اطلاعاتی نمیدن حتی با این که میدونن من توی شهرستانم و با اونها رقابتی ندارم
چطوری توزیع کننده ها رو پیدا کنم (حتما تهران هست )
اگر کسی تلفنی داره ممنون میشم
یا اگر راهنمایی داره ممنون میشم کمکم کنه برای را راه اندازی فروشگاه تبلت و لبتاپ
اگر مارک معروفی باشه تو سایتش بری احتمالا توزیع کننده ایران رو با آدرس و تلفن درج میکنه. در واقع نماینده اون برند در ایران
حتی می تونی بهشون زنگ بزنی و به زبان انگلیسی بپرسی نماینده ایرانشون کیه؟ حتی شاید با ایمیل
سلام
اگر تبلت چینی و غیر مارکهای معتبر منظورتون هست که بهترین راهش اینه که از دوبی خرید کنید(با توجه به اینکه میخواهید خرید عمده داشته باشید)
لپ تاپ رو اگر استوک و کارکرده خواستید میتونم لنج دار بهتون معرفی کنم که داره لپ تاپ میاره شاید تبلت هم بتونه ردیف کنه.
هر 20 تا 25 روز هم یه بار لنج میرسه که میتونی هم خودت اونور خرید کنی که اینجا تحویلت بده یا کلاً اینجا تحویل بگیری و خرید هم با خودش...
فکر نمی کنم نیازی به خرید از دوبی باشه مگه اینکه بخواین به صورت عمده بفروشین. چون گفتین برای فروشگاه خودتون میخواین خرید از کشورهای خارجی اقتصادی نیست.
دوست عزیز مارک یا برند خاصی مدنظرتون هست؟ اگه آره بهم بگو تا من شماره عمده فروش هر مارک و برندی رو بدم
ببخشید دوستان
یک 2 روزی مسافرت اجاری داشتم
همون طور که دوستمون toofan245 فرمودن من برای فروشگاه خودم میخوام نمیتونم به اونصورت عمده وارد کنم
الان توی اینترنت بگردی 100 نفر خودشون رو نماینده هر برند میدونن
من فعلا بیشتر دنبال برند samsung , asus هستم تا شروع به کار کنم

میخوام جنس معتبردست مردم بدم
(10-02-2013 09:30 PM)koid1361 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
اگر تبلت چینی و غیر مارکهای معتبر منظورتون هست که بهترین راهش اینه که از دوبی خرید کنید(با توجه به اینکه میخواهید خرید عمده داشته باشید)
لپ تاپ رو اگر استوک و کارکرده خواستید میتونم لنج دار بهتون معرفی کنم که داره لپ تاپ میاره شاید تبلت هم بتونه ردیف کنه.
هر 20 تا 25 روز هم یه بار لنج میرسه که میتونی هم خودت اونور خرید کنی که اینجا تحویلت بده یا کلاً اینجا تحویل بگیری و خرید هم با خودش...
دادا زحمتی نیست شماره این بنده خدا را بده ببینم لپ تاپ خوب چی تو دست و بالش هست.

(10-04-2013 10:06 AM)grafic نوشته شده توسط: [ -> ]ببخشید دوستان
یک 2 روزی مسافرت اجاری داشتم
همون طور که دوستمون toofan245 فرمودن من برای فروشگاه خودم میخوام نمیتونم به اونصورت عمده وارد کنم
الان توی اینترنت بگردی 100 نفر خودشون رو نماینده هر برند میدونن
من فعلا بیشتر دنبال برند samsung , asus هستم تا شروع به کار کنم 
میخوام جنس معتبردست مردم بدم
لازم نیست حتما از نمایندگی رسمی بخری. همین که گارانتی داشته باشه و از یه عمده فروش بخری کفایت میکنه. نمایندگی های رسمی که توی هر کشوری یکی بیشتر نیست فکر میکنم باید تعداد بالا خرید کنید. اگه یه عمده فروش خوب پیدا کنی میتونی به قیمت خوب شاید در حد قیمت نمایندگی بخری که تعدادشون هم کم نیست. فقط مطمئن باش موقع خرید مثلا برای سامسونگ گارانتی سام سرویس رو داشته باشه
خوب به هر حال این مغازه دار ها عمده فروشی که ازش خریداری میکننرو معرفی نمی کنن و پیدا کردن اون رو برای من که از شهرستان میام رو سخت میکنه
یک سوال دیگه هم دشتم
اونم اینکه خیلی از مغازه ها تعدادی گوشی و تبلت رو گزاشتن برای تست .این نوع خدمات رو چه کسانی بهشون ارایه میدن با هزینه خود مغازه هست یا نماینده براشون این کار رو انجام مشده ؟ در آخر چه بلای سر اون تبلت می افته ؟ با قیمت کمتری بفروش میره یا ......... ؟
برای داشتن همجین امکانی توی مغازم باید جه کنم ؟