09-30-2013, 11:36 AM
به نظر من ثبت شرکت پله آخر کاره یعنی وقتی آدم کارش به بازدهی رسید به هرحال ضرر که نداره شما انشالله کارتون که گرفت به دردتون میخوره اما فعلا غقط به فکر کار باش
(09-30-2013 10:06 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ](09-30-2013 01:33 AM)تارا 80 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه.من تازه عضو سایت شدم و ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنن.به تازگی یه شرکت برقی ثبت کردم ولی نمیدونم باهاش چیکار کنم سرمایه ام در حدود 5 میلیون تومانه.به نظر شما با شرکت برقی و با این سرمایه چیکار میشه کرد؟ممنون
سلام
میشه اول دلیل اینکه شرکت ثبت کردید بدون اینکه بدونید می خواین باهاش چیکار کنید رو بگید لطفا؟
شما می تونستید اول کارتون رو بدون شرکت هم شروع کنید و کم کم که کارهاتون گسترش پیدا کرد و برای قراردادهاتون به شرکت نیاز داشتین تا رسمی تر شه و یا می خواستید نمایندگی های رسمی شرکت هارو بگیرید میرفتین شرکت ثبت می کردید
(09-30-2013 04:46 PM)تارا 80 نوشته شده توسط: [ -> ](09-30-2013 10:06 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ](09-30-2013 01:33 AM)تارا 80 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه.من تازه عضو سایت شدم و ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنن.به تازگی یه شرکت برقی ثبت کردم ولی نمیدونم باهاش چیکار کنم سرمایه ام در حدود 5 میلیون تومانه.به نظر شما با شرکت برقی و با این سرمایه چیکار میشه کرد؟ممنون
سلام
میشه اول دلیل اینکه شرکت ثبت کردید بدون اینکه بدونید می خواین باهاش چیکار کنید رو بگید لطفا؟
شما می تونستید اول کارتون رو بدون شرکت هم شروع کنید و کم کم که کارهاتون گسترش پیدا کرد و برای قراردادهاتون به شرکت نیاز داشتین تا رسمی تر شه و یا می خواستید نمایندگی های رسمی شرکت هارو بگیرید میرفتین شرکت ثبت می کردید
اول که میخواستم پیمانکاری از اداره برق بگیرم گفتن باید شرکت داشته باشی تا باهات قرارداد ببندیم واسه همین شرکت ثبت کردم.حالا که شرکتو ثبت کردم از کار با اداره برق پشیمون شدم.واسه همین دنبال یه کار و یه ایده میگردم.
(10-01-2013 12:54 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ]منظورتون از عدم فعالیت چیه؟(09-30-2013 04:46 PM)تارا 80 نوشته شده توسط: [ -> ](09-30-2013 10:06 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ](09-30-2013 01:33 AM)تارا 80 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه.من تازه عضو سایت شدم و ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنن.به تازگی یه شرکت برقی ثبت کردم ولی نمیدونم باهاش چیکار کنم سرمایه ام در حدود 5 میلیون تومانه.به نظر شما با شرکت برقی و با این سرمایه چیکار میشه کرد؟ممنون
سلام
اول که میخواستم پیمانکاری از اداره برق بگیرم گفتن باید شرکت داشته باشی تا باهات قرارداد ببندیم واسه همین شرکت ثبت کردم.حالا که شرکتو ثبت کردم از کار با اداره برق پشیمون شدم.واسه همین دنبال یه کار و یه ایده میگردم.
فعلا که ایده ای ندارید واسه ی شرکتتون عدم فعالیت حتما بگیرید
تو این کشور تا سعی دارین اول چراغ خاموش برید جلو و وقتی پا گرفتید شرکت بزنید و اعلام حضور کنید
(10-01-2013 12:58 AM)تارا 80 نوشته شده توسط: [ -> ](10-01-2013 12:54 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ]منظورتون از عدم فعالیت چیه؟(09-30-2013 04:46 PM)تارا 80 نوشته شده توسط: [ -> ](09-30-2013 10:06 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ](09-30-2013 01:33 AM)تارا 80 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه.من تازه عضو سایت شدم و ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنن.به تازگی یه شرکت برقی ثبت کردم ولی نمیدونم باهاش چیکار کنم سرمایه ام در حدود 5 میلیون تومانه.به نظر شما با شرکت برقی و با این سرمایه چیکار میشه کرد؟ممنون
سلام
فعلا که ایده ای ندارید واسه ی شرکتتون عدم فعالیت حتما بگیرید
تو این کشور تا سعی دارین اول چراغ خاموش برید جلو و وقتی پا گرفتید شرکت بزنید و اعلام حضور کنید