(09-30-2013 02:46 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]تخم مرغ زرده معمولی کارتنی 44000 تومان
تخم مرغ زرده طلایی و درشت کارتن 13 کیلویی 46000 تومان
اینا قیمت خرید مستقیم از کارخونست؟
اینا قیمت پخشی هست که میاره جلوی در مغازه تحویل میده
سایت I T P N E W S . I R مرجع قیمت هاست.
تخم مرغ قهوه ای منظور چیه؟
[/quote]
تخم مرغ محلی یا به اصطلاح اورگانیک در بسته های 4تایی ویا 6تایی اینجا(شیراز) خیلی طرفدار داره ولی حتما باید شناسنامه داشته باشه (تاریخ تولید و نام شرکت تولید کننده)
دوست من که تو این کار هست از یه مرغداری تو قم خرید می کنه برای شما هم فکر می کنم قم بهتر از جاهای دیگه باشه
البته مرکز مرغ و تخم مرغ ایران شهر یزد هست
اگه کمکی خواستی در زمینه پخش در خدمتم یه مقدار تجربه شاگردی دارم
من شنیدم این کار خیلی مشکلات و سختی های زیادی داره. هنوز در حال تحقیقم . شما از مشکلاتش چیزی میدونید؟
از اون کار هاست که رو کاغذ خیلی قشنگ میاد. ولی وقتی توش میفتی چیزه دیگه ای نشون میده. میخوام تمام جوانب رو در نظر بگیرم.
MohammadHashemi عزیز متاسفانه تو ایران از هرکسی می پرسی از کارت راضی هستی میگه نه زحمتش زیاده سودش کمه دست زیاده من دیگه آلودش شدم وگرنه تعطیلش می کردم
هرکاری مشکلات و سختی های خودشو داره تو هر کاری ضرر هست همه زمین میخورن ولی باید پاشد و انجامش داد همیشه شروع کار اضطراب و تردید میاد سراغ آدم ببین زور تو بیشتر یا افراد منفی
برای پخش تخم مرغ چه نوع شرکتی بهتره که ثبت کنیم؟
(10-08-2013 10:49 PM)MohammadHashemi نوشته شده توسط: [ -> ]برای پخش تخم مرغ چه نوع شرکتی بهتره که ثبت کنیم؟
مسئوليت محدود
سلام دوستان ..... بعد از مدت ها دوباره تاپیک خودمو دارم میارم بالا
تقریبا یک سال از این تاپیک میگذره و تو این مدت من این کار رو انجام ندادم . البته تحقیقات کردم و دیدم مشکلاتش زیاده به خاطر همین انجام ندادم . امیدوارم دوستانی که میخواستن شروع کنن این کار رو انجام داده باشن و موفق شده باشن ...... این بار میخوام با یک ویزیتور این کار رو انجام بدم و در مقیاس کوچکتر با سود کمتر فقط هفته ای یک خاور
فقط سوالم اینه که
چون قراره تخم مرغ ها از اصفهان بیاد و تقریبا شش ساعت ممکنه توی راه باشه امکان خرابی تخم مرغ ها هست ؟ تخم مرغ چه قدر میتونه توی این هوای گرم دووم بیاره ؟
نه کلا کار پر دردسریه! شاید عمده فروشیش راحتتر باشه!