سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تولید تخم مرغ
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(09-28-2013 10:19 PM)mohammad-kh نوشته شده توسط: [ -> ]ممنونم از راهنمایی های آقا هادی و آقا مهدی عزیز
جالبه که اینجا هرشخص از دید خودش به قضیه نگاه میکنه و نظر و تجربیاتش رو میگه و با جمع بندی همه مطالب میشه یه دید کلی از قضیه پیدا کرد.
راستش من جایی رو نمیشناسم که بتونم برم اونجا و یه مدت کار کنم خودم هم رشته تحصیلیم مکانیک هست و از این چیزا اطلاعاتی ندارم، واسه همین فکرکردم که اگه بشه از یک دامپزشک یا کسی که قبلا توی این کار بوده به صورت پاره وقت کمک بگیرم و ازش بخام که هر روز یا چند روز یک بار به محل مرغداری بیاد و یه بررسی انجام بده .
به نظر شما این کار شدنیه ؟

سلام.من رشتم زیست شناسیه.واطلاعات خیلی خوبی.در این باب دارم.خوشحال میشم.کمکتون کنم
نظر من اینه که شما اول نگاه به شهر و استان کنید اگه واقعا نیاز داشت احداث کنید تحقیقات بازاریابی مهمترین رکن مسئله است مثلا تو اصفهان خودمون اون قد ت.لید میشه که با اینکه صادراتم میشه بازم مازادش زیاده
سلام. دوست عزیز . به نظر اصلا طرف این کار نرید. چون واقعا کار تخصصی و پر ریسکیه. پدر من 30 ساله تو این کاره. ضمنا لازمه بدونید که ایران اضافه بر مصرفش تولید تخم مرغ داره . بهتره یه نگاهی به آمار رشد تولید ایران در 15 سال اخیر بندازی. در کل من تو این چند سال آدمای بسیاری رو دیدم که چون علاقه و یا تخصص نداشتن و بدون داشتن پشتوانه علمی و پولی اومدن زمین خوردن و کلی هم ضرر کردن. این کار چون با موجود زنده در ارتباطه هم سود خوبی داره و هم ضرر خوب!!!! پس بهتره خودتو اول آماده ضرر خوب بکنی تا موفقیت. ضمنا حداقل پرورش مرغ تخمگذار برای داشتن توجیه اقتصادی نیاز به 150 تومن سرمایه داره
موفق باشی
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع