سلام
کسی دررابطه با خط تولید دوغ و اینکه چقدر هزینه دار میخواستم بدونم
من یه فامیلی دارم که گاوای شیر ده داره و شیرش رو به شرکت پگاه میفروشه
چه طور میشه در کنار گاوداری یه خط تولید دوغ اونم کوچیک راه انداخت و شیر رو به دوغ تبدیل کرد
اونم با هزینه کم
به نظر من اول به صورت سنتی و بدون دستگاه ماست و دوغ درست کنه ببینه می تونه بفروشه یا نه بعد بره سراغ تولید صنعتی .
(09-27-2013 08:33 PM)mrhm نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
کسی دررابطه با خط تولید دوغ و اینکه چقدر هزینه دار میخواستم بدونم
من یه فامیلی دارم که گاوای شیر ده داره و شیرش رو به شرکت پگاه میفروشه
چه طور میشه در کنار گاوداری یه خط تولید دوغ اونم کوچیک راه انداخت و شیر رو به دوغ تبدیل کرد
اونم با هزینه کم
شما اگر بخواهید شیر رو به دوغ تبدیل کنید که همش ضرر میکنید
دوغ آخرین چرخه تبدیلی شیر هست
شما بجای اینکار بفکر چرخه تولید ماست باشید بهتر هست
ولی اگر منظور شما سنتی هست
کل هزینه شما کمتر از2 میلیون تومان می شود
ولی اگر صنعتی هست بالای 200 میلیون نیاز به هزینه هست
(09-27-2013 08:33 PM)mrhm نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
کسی دررابطه با خط تولید دوغ و اینکه چقدر هزینه دار میخواستم بدونم
من یه فامیلی دارم که گاوای شیر ده داره و شیرش رو به شرکت پگاه میفروشه
چه طور میشه در کنار گاوداری یه خط تولید دوغ اونم کوچیک راه انداخت و شیر رو به دوغ تبدیل کرد
اونم با هزینه کم
سلام
یه پیشنهاد براتون دارم!
شما چرا بخواهید به فکر تامین هزینه های راه اندازی و دریافت مجوزها و در آخر هم مالیاتها و سایر مواردی که تولید کننده های ضعیف رو از پا در میاره باشید؟!؟
از ظرفیت خالی کارخانه ها و کارگاهها استفاده کن... همون کارخانه دوغی که میگی در حال تولید هست رو مد نظر قرار بدیم ... از تمام ظرفیت خط تولیدش استفاده نمیکنه...
بقراری اگر سالیانه یک میلیون لیتر ظرفیت تولید دوغش هست... شک نکن که زیر 70% با این اوضاع اقتصادی داره تولید میکنه...
پیشنهاد من اینه که باهاشون صحبت کن که محصولت رو تبدیل و تولید کنند و با بسته بندی خودت بهت تحویل بدهند یا بصورت فله بگیری از کارخونه بیاره با یه دستگاه که درب بطریهای PET رو پلمپ میزنه خودت بسته بندی کنی و برچسب خودت رو که نام نشان و مارک خودت هست رو از بیرون سفارش بدی و بزنی روی کالا...
بعد از مراحل بالا اگر چه ممکنه با سود اندکی همراه باشه ولی میتونی مشتری پیدا کنی و از بازار مارک خودت باخبر بشی...
اگر هم که محصولت نفروخت یا باب میلت نبود شرایط بازار...چیزی رو از دست ندادی/.
پیروز باشید
کارخانه ها اصولا شیرهایی که مشکل داره را دوغ می کنند نه شیر درجه یک و بدون مشکل را
بزن تو کار پنیر محلی ، نه دردسر های بسته بندی و مجوز و ... را می خواد ، نه نیاز به کارخانه خاصی داره
ممنون دوستان
از نظر بهداشت چطوریه؟ نمییان گیر بدن ؟
برای تولید چی ؟
اگر سنتی باشه با یک عضویت اتحادیه یا گاهی اوقات حتی با گرفتن کارت بهداشت تا ماه ها مشکلی نیست
فقط محل باید رعایت بهداشت کامل بشه ، از کاشی و سرامیک تا سقف گرفته تا لباس کار
سلام
دوغ یکی از فرآورده های شیر هست و برای تولیدش ابتدا چربی شیر را میگرند و بعد با استفاده از مخمر تبدیل به ماست می شود بعد از آن هم یک مرحله چربیگیری دارد و بعد با استفاده از دستگاه آن را با آب و افزودنیهای گیاهی و شیمیایی! ترکیب میکنند و دوغ حاصل می شود شما برای تولید دوغ باید تجهیزات کامل برای انجام مراحل بالا را داشته باشید و همچنین تولید دوغ به تنهایی نه توجیه اقتصادی دارد و نه معقول! بلکه باید برای شیر، کره، ماست و حتی پنیر هم برنامه داشته باشید و از همه مهمتر بسته بندی این محصولات است که تماماً باید مکانیزه و بهداشتی و تحت نظر بهداشت باشد.
به نظر من دوغ دست زیاد شده ولی لبنیات باز هم گنجایش تولید را دارد
موفق باشید
با سلام :
کاری که میخوای انجام بدی از نظر من اصلا جالب نیست شیر را باید ازش سرشیر ، خامه ، کره ، ماست گرفت و دس آخر ازش دوغ درست کرد لازم به ذکره که دوغ میشه پس مانده کلیه فعل و انفعالات اون شیری که روش این همه فرایند انجام دادی + افزودن یک گاز ، پس اگه میخوای شیر رو بگیری و دوغ کنی اولا که همش ضرر میکنی و برای مردم آدم خوبی هستی چون اولین کسی هستی که میخوای واقعا دوغ درست کنی و دست مردم بدی ، بیشتر تحقیق کن ، موفق باشی