سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع شغل چاپ و تهیه دستگاه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت دوستان و اساتید دوست داشتنی

یه مدتی میشه می خواهیم دو نفری با یکی از آشناها کار چاپ روی اجسام ( چاپ روی لیوان یکبار مصرف - خودکار - پازل و....) رو شروع کنیم و قرار هست چنتا دستگاه هم بیاریم دستگاه های حرارتی 8 کاره و دستگاه 3 بعدی که هزینه تجهیزات 7-8 میلیون میشه
لطفا دوستان منو راهنمایی کنند
ممنون
راستی من از استان همدان شهرستان اسدآباد هستم
کار فعلیتون چی هست؟
برای بازاریابی از همین الان به فکر باشین اگه الان تو کار چاپ و تبلیغات هسین خیلی عالیه اگه هم نیستین از الان شروع کنین به بازارسنجی و بازاریابی
موفق باشید
(09-27-2013 08:17 PM)yaghoobi71 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت دوستان و اساتید دوست داشتنی

یه مدتی میشه می خواهیم دو نفری با یکی از آشناها کار چاپ روی اجسام ( چاپ روی لیوان یکبار مصرف - خودکار - پازل و....) رو شروع کنیم و قرار هست چنتا دستگاه هم بیاریم دستگاه های حرارتی 8 کاره و دستگاه 3 بعدی که هزینه تجهیزات 7-8 میلیون میشه
لطفا دوستان منو راهنمایی کنند
ممنون
راستی من از استان همدان شهرستان اسدآباد هستم

سلام
موسسه ها و شرکت های خصوصی میتونن بهترین و سودآور ترین مشتری برای شما باشن..فقط کافیه با چند تا نمونه کار و تخفیف برین سراغشون ..البته فکر نکنم تو شهرستانتون موسسه ها و شرکت های خصوصی زیادی باشن برای اینکار میتونین برین به مرکز استان..
با آرزوی موفقیت هرچه بیشتر
(09-27-2013 08:26 PM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]کار فعلیتون چی هست؟
برای بازاریابی از همین الان به فکر باشین اگه الان تو کار چاپ و تبلیغات هسین خیلی عالیه اگه هم نیستین از الان شروع کنین به بازارسنجی و بازاریابی
موفق باشید

کار فعلی من در زمینه طراحی سایت و سئو کار می کنم و سایت هایی با موضوع خاص رو راحی می کنم و میارم تو رتبه های برتر و بعد می فروشم

میشه در مورد بازار سنجی و بازاریابی در مورد این کار یکم توضیح بیشتر بدید
این شهرستان ما همینطور که دوستمون اشاره کرد شرکت خصوصی زیادی نداره بیشتر مشاغل آزاد و بازاری ها هستند
دستگاه حرارتی که به درد چاپ روی یکبار مصرف و خودکار نمی خوره داداش !!

باید دستگاه تامپو بگیری یا همون "پد پرینتر" من دو سال دستگاهش را داشتم هر سوالی داری بپرس .
(09-27-2013 09:18 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]دستگاه حرارتی که به درد چاپ روی یکبار مصرف و خودکار نمی خوره داداش !!

باید دستگاه تامپو بگیری یا همون "پد پرینتر" من دو سال دستگاهش را داشتم هر سوالی داری بپرس .

شما درست میگید آقا مهدی
+دستگاه حرارتی این دستگاه هم قرار هست بیاریم
اگه میشه یه اطلاعاتی در اختیارمون بزارید
حدودا قیمت دستگاه چنده ؟
امکان دریافت سفارشات بالا هست مثلا 500 تا 1000 تا ؟
سرعتش چطوره برای هر خودکار یا لیوان کاغذی؟
چه چیزهایی میشه چاپ کرد روی لیوان ؟ مثلا عکس رنگی میشه یا فقط نوشته تک رنگ؟
قیمت را نمی دونم سال 79 80 من داشتم
دو تا شرکت معروف اون زمان بود تامپیران و سپاس قشم

بله سفارشات حداقلش 500 1000 هست به ندرت 100 تا 200 تا هم سفارش می گیرید
چاپ سطل ماست و درب مربا و عسل و حلوا ارده و ... هم روی 20 هزار چاپ می چرخه

تقریبا هر دو سه ثانیه یک چاپ می زنه ، بستگی به سرعت جایگزینی قطعه کار توسط شما داره ، هر چی سریعتر باشید سرعت دستگاه را هم می برید بالاتر

نه فقط تک رنگ ، البته دستگاه ها حداقل دو رنگ هست ولی به دلیل کیفیت پایین رنگ های مصرفی در ایران نمی شه همزمان دو رنگ را چاپ کرد ، حداقل اون زمان نمی شد.
لینک مرجع