سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ما هم با قدرت شروع کردیم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
مرسی رفقا
به امید روزی که توی ایران فقیر نداشته باشیم و همه توانگر باشند
بسیار عالیست.
میشه بگین با چقدر سرمایهHuh .
شاد ،موفق و پیروز باشید10_004
ما با حدود 60 میلیون شروع کردیم که هزینه اصلی حدود 50 میلیون پول پیش مغازه بود و حدود 6 میلیون هم خرید کردیم که نصفش نقدی و الباقی چکی خریداری شدند.
منم تبریک میگم امیدوام موفقتر باشید10_004

نمیدونم شاید به درد دوستانی که تو کار پوشاک هستن بخوره.تعدادی از آشناهای ما سالهای ساله تو زیر گذر سید خندان غرفه های پوشاک دارن یادمه چند سال پیش بیشتر کاراشون پاکستانی بود خیلی ارزون وارد!!!میکردن و گاهی بیش از 5برابر میفروختن با این حال بازم قیمت مناسب بود و مشتری فراوون داشتن.

الان خیلیاشون چند دهنه مغازه جاهای مختلف تهران دارن جالبه میگفتن اگه ارزون بدیم مردم شک میکنن به کیفیت جنس و نمیخرن .خلاصه جدیدا یکی از اونا خونه زندگیشو برده قشم و خودش جنس این گروه رو جور میکنه.کار تیمی فامیلی خوبی دارن.
سلام من از بوشهرم اگه بخوايد ميتونم كمكتون كنم
(10-21-2013 12:43 PM)دارياووش نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من از بوشهرم اگه بخوايد ميتونم كمكتون كنم

سلام به همه دوستان
دوست عزیز آقا داریاووش
لطفا کارهایی که می تونی برامون تهیه کنی و بعلاوه قیمت برام پیام خصوصی کن.

خدا رو شکر همه کارها داره خوب پیش میره و داریم مزه موفقیت رو کم کمک زیر زبونمون احساس می کنیم روزهای خوبی رو توی اینده می بینم خیلی خوب ، فقط کمی عجول هستم دوست دارم همه چی خیلی زود مهیا بشه خدا داره کمک کنه تا همه چی فوق العاده پیش بره.
سلام من تو کار توزیع عمده لباس زیر مردونه و شلوار ورزشی زنونه و مردونه ام(شلوار گرم.ورزشی مخمل) با قیمت مناسب.اگه خواستید در خدمتیم.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع