سلام و درود فراوان بر تمامی دوستان انجمن
نمی دونم این کار در این انجمن چقدر مورد استقبال قرار میگیره یا اصلا پیشنهاد درستیه یا نه
اما می خواستم پیشنهاد ایجاد یک صندوق خیریه رو بدم ! تعداد بچه های انجمن زیاده و اگر هر کس ماهی 5000 تومان برای این صندوق در نظر بگیره چقدر عالی میشه؛برای انجام کارهای کوچیکی مثل تهیه لوازم التحریر ، لباس، یا تکه ای از جهیزیه یه نو عروس...
با سلام و درود فراوان بر دوستان و همراهان گل انجمن
اینطور که پیداست دوستان هیچ علاقه ای به شرکت در کارهای خیر ندارند!
این یعنی...

با سلام
اینطور ک پیداست شاید دوستان تمایلی به پیشنهاد شما ندارند یا این پیشنهاد رو ندیدند. در صورتی ک دوستان با پیشنهاد شما موافق نباشند و ... دلیلی بر عدم تمایل به آن حوزه نیس.
این یعنی احترام به شخصیت و نظر دیگران
موفق باشید
(09-22-2013 10:01 AM)Aseman نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام و درود فراوان بر دوستان و همراهان گل انجمن
اینطور که پیداست دوستان هیچ علاقه ای به شرکت در کارهای خیر ندارند!
این یعنی... 
عليك سلام
بحث تمايل داشتن يا نداشتن به كار خير نيست
شما داريد ميگيد بياين ويك خيريه تشكيل بديم
شرايط تشكيل خيريه رو ميدانيد؟
چطور اين همه عضو مجازي براي يك كار حقيقي اقدام كنند؟
شما تمايل به اين كار داريد
كارهاش را بكنيد
بعد بچه هاي كه تمايل دارند به كار خير كمك مي كنند خيريه شما رو
موفق وسربلند باشيد
سلام
اينكه بچه ها تمايل داشته باشند يا نه مدنظر نيست، بايد يه جايي تشكيل بشه بعد دعوت به كمك بشه نه كه بيايد پول بدين به مردم كمك كنيم و اينا!!!
چون اگه اينجوريه، هركي تو دور و بر خودش ميتونه فقير يا نيازمندي پيدا كنه، به اون كمك كنه بهتره تا بياد اون پول رو ماهيانه بده برا جايي كه هنوز تشكيل نشده!!!
پيشنهاد من اينه كه دوستان رو تشويق كنيد به فكر نيازمندان باشن و سعي كنن اونارو اميدوار به خدا و زندگي نگه دارن، اينكارا به نظرم بهتره.
دوست داشتم بدونم آیا بچه های انجمن میلی به تشکیل این صندوق دارند یا خیر؟؟!!
در مرحله اول نظر دوستان ارجحیت داره، مدیریت صندوق هم ما جسارت نمی کنیم چون افراد با تجربه تری هم مثل آقای قربانیان در انجمن هستند.
دور و بر ما هستند بچه هایی که به خاطر نداری پدر و مادرشون حسرت داشتن یک کیف نو یا حتی کتاب نو رو به دل دارن. این دیگه تقصیر اونا نیست! شاد کردن دل یک کودک برای من به شخصه خیلی خیلی با ارزشه.
به هر حال ممنون از حمایتتون
سلام
من موافقم
حالا بگیدچطور؟
سلام
من موافقم
حالا بگیدچطور؟