سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشاوره جهت سرمایه گذاری با 60 میلیون تومان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(09-24-2013 09:13 AM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-22-2013 08:25 AM)alipoor5124 نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-21-2013 10:27 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]سوالتان در مورد پوشاک را چندان متوجه نشدم. اما به صورت کلی فروش لباس کودک و بانوان جزو بهترین نوع فعالیت می باشد. همچنین کارکردن برند هم خوب جواب می دهد به شرط اینکه مشتریان خاص خود را بدست بیاورید.
با تشکر از پاسختون
هدف راه اندازی یک تولیدی پوشاک مردانه یا زنانه هست به شرطی که مشتریش هم باشه و تولیداتت رو دستت نمونه . مثلا تولید لباس مردانه یا مانتو زنانه یا لباس مجلسی زنانه و غیره

یک سوال دیگه. آیا می خواهید بعد از تولید خود مستقیم بفروشید یا می خواهید ب مغازه دارها بفروشید و یا هردو؟

با سلام

بله قصد فروش هر دو حالت رو دارم.
باسلام بنده جای دوست عزیزمون بودم که میخواست تولیدی پوشاک بزنه میرفتم تو کار مواد غذایی.البته گیر و دار بهداشت و هزار چیز دیگه رو داره اما بازارش حداقل قابل رقابته چون سخته همه نمیرن سراغش...
پس مهندسی رو برا چی خوندید؟ چرا وارد رشته خودتون نمی شی؟
سلام.این اولین پست من هست!جالبه که من دقیقا60 م دارم ومیخوام کاری باهاش شروع کنم در تهران اما نمیدونم چی...کاری که حداقل در ماه 3م سود واسم بمونه.....ممنون میشم کمکم کنید دوستان..خیلی روی مغازه باز کردن فک کرده بودم دنبالشم رفتم اما احساس میکنم که چون اجاره مغازه ها بالاس سوده خوبی نداره..به مشاورتون احتیاج دارم
وقتی 60 میلیون سرمایه دارین ، همه وقت و انرژی تونم بذارین روش و بچسبین به یه کار اونم با توجه به علایقتون .... هر کاری که انتخاب کنین میشه با ایده پردازی تو اون کار تک شد و بهترین درامد رو داشت ... یعنی حتی تو کارای معمولی مثل فروش پوشاک و اینطور چیزا هم میشه با این سرمایه و ایده پردازی به سود خوبی رسید ... البته مسلما بازه زمانی بیشتر از 3 ماه وقت می بره ....
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع