سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نسخه پی بردن به راز موفقیت. خواستید نخوانید.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
(09-16-2013 11:11 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]توانائیها:
جناب مهندس کاظمی ادمین عزیز و دوست داشتنی انجمن در راهکار توانائیهای بازار خود را پیدا کرد:
ایشان فرمودند که من تا کنون کار حسابداری انجام نداده ام. در صورتیکه توانست با نرم افزار هلو (البته نرم افزار بسیار سخت و از نظر کارائی , ضعیف است ) که برای آموش آن بالای 300هزار تومان میگرفتند در مدت یک هفته خود توانست هم حسابداری را یاد بگیرد و هم کار با این نرم افزار.
در رابطه با خرید و فروش چنان استادی بخرج می دهند که من یکی انگشت به دهن می مانم.
طرح جشنواره مهر از ایشان بود که باعث حرکت بسیار عالی در راهکار گردید.البته حرکتهای جناب میرعباس را هم نمی شود نادیده گرفت.ایشان هم توانائیهای زیادی در کار داشته و خود متوجه آن شده است.(مثال راهکار را زدم چون خود شاهد پیدا کردن توانائیهای این عزیزان بودم.)
در رابطه با حرکت من در سمت استاد بزرگ کمک جناب مهندس کاظمی بود که توانائی من را در این زمینه بمن گوشزد فرمودند.
پس می شود توانائیهای خود را پیدا کنید.
نفرمائید : نمی شود.
جهان آگهی : می شود.

دقیقا چنین است که فرمودید.
بنده شاید ابتدا تنها، علاقه به بازار داشتم اما قرار گرفتن در محیط و فشاری برای یادگیری فن و فنون کار باعث میشود که انسان خود را بیشتر بشناسد.
راهکار مطمئنا یک دانشگاه تمام عیار است تا از تجربیات اساتیدی مانند جناب قربانیان ثروت آفرین با یک دنیا تجربه و جناب میرعباس باتجربه و خلاق و توانا استفاده کنیم.
پس تنها علاقه کافی نیست، باید آستین ها را بالا زد و در محیطی آماده، شروع به یادگیری و آزمون نمود تا استعدادها شناخته و شکوفا شوند.
پیروز باشید
(09-17-2013 12:35 AM)poldar نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-17-2013 12:26 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-16-2013 11:59 PM)poldar نوشته شده توسط: [ -> ]دانشجو ام
در مورد تواناییام دقیق نمیتونم بگم اما علایقمو خوب میدونم

لطفا در یکی از روزهای این هفته با من تماس بگیرید. ممنون.
09127804639
09305804639

چشم حتما
از الان استرس گرفتم
09308638750
استاد این شمارمه زنگ زدم رد ندینا
ههههه
چه تاپیک زیبایی و موثری :ممنون

یک نکته دیگر از رموز موفقیت که به دیگر نکته ها اضافه می کنم تــــــــــمــــــــــــــــریـــــــــــــــــن و تــــــــــــــکـــــــرار است .

اساس موفقیت افراد معمولی در تمرین و تکرار است .

از استاد موسیقی که در یکی از خیابانها موسیقی می نواخت پرسیدند :
چگونه می شود به فلان آدرس رفت ؟ و او جواب داد با تمرین با تمرین

راز موفقیت در انجام و تمرین و تکرار نهفته است .

داستان :
کودکی که دست چپ نداشت را به استادی برای تمرین ورزش جودو سپردند .
استاد به مدت 6 ماه روی بدنسازی کودک کار کرد و یک ماه مانده به مسابقات ، فقط یک فن را به او آموزش داد و در کمال حیرت او در میان همه شرکت کنندگاه قهرمان شد .

وقتی راز را از استاد سوال کردند گفت : کودک فقط یک فن بلد بود پس روی آن تمرکز داشت و آنرا به خوبی یاد گرفته بود و چون هیچ راه حل دیگری نداشت فقط آنرا اجرا می کرد و چون راه مقابله حریفان با این فن در گرفتن دست چپ کودک بود و او انرا نداشت ، همه حریفان به راحتی از او شکست می خوردند .
من روابط عمومیم خوبه
میتونم با آدما مختلف توی جاهای مختلف به صورت مختلف ارتباط برقرار کنم

مختلف Yosef.gif
(09-15-2013 12:56 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]پس از سالها مطالعه و تحقیق و تجربه , رازی را پیدا کرده ام که همه شما عزیزان می دانید ولی متاسفانه کمتر دیده ام به آن توجه فرموده باشید.

جهان آگهی این راز چیست؟

جهان آگهی: بسیار بسیار ساده.فقط لازم است به آن عمل شود.

الان دیر وقت است و زمان استراحت.
بالاخره آنرا باستحضار شما عزیزان می رسانم.

رازهای زیادی هست
راز قلب گل سرخ
راز بقا
راز1 و 2
راز زیاد است
اما مهم برای اعضای این سایت راز موفقیت است که در هزاران کتاب و جزوه و کلاس از هزاران راز نام برده شده است
به نظر من راز در درون ذهن ما نهفته است جایی کوچک که خداوند در آن میراثی بزرگ نهاده است و دو پنجره ی چشم هایمان که از سمت و سوی آن دو دنیایی راز آلود پدیدار است و ما همگی از میان آن دو پنجره هر سو را می نگریم و دنبال آن راز در برون می گردیم و لحظه ای آن دو پنجره را نمی بندیم و کاوشی در درون خودمان نمی کنیم تا ببینیم که این راز در درون است :
((آب در کوزه و ما گرد جهان می گردیم))
استاد من در مورد تواناییهام دچار سردرگمی هستم یعنی تا حدی میشناسمشون اما با توجه به شرایطم نمیدونم چی به نفعمه....این موضوع بزرگترین چالشی هست که باهاش مواجهم
سلام و خسته نباشید خدمت استاد قربانیان عزیز و دیگر همراهان و دوستان عزیز.
از نظر من نیمی از راز موفقیت امری ذهنی است.
ذهن ما شبیه یک زمین کشاورزی بزرگ هست که در آن میتوان به کشت و زرع مزرعه داری یا باغداری پرداخت.
زمین ذهن خود را شخم بزن در آن دانه ای از درخت سیب بکار از دانه مراقبت کن دانه میروید و تبدیل به درختی میشود درخت را هر ماه یکبار آبیاری کن و خاکش را غنی کن و از آفت دور نگهش دار درخت هرسال به تو میوه های خوشمزه شیرین و آبدار میدهد.
عجب رازی بود .
همچنان راز باقی موند
انشاءالله هزار سال اینده این راز کشف خواهد شدددد
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع