سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درآمد موقت : خدمات کامپیوتری در محل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
خیلی کار قشنگی می کنی که گزارش کارهاتو برامون می ذاری.
سلام لطفا متن تبلیغاتتون رو قرار بدید چون منم میخوام این کار رو شروع کنم خیلی بهش فک کردم ...ولی نمیدونم چیکار کنم خودمم تراکت بخش کنم
(09-16-2013 10:30 PM)mehdi62 نوشته شده توسط: [ -> ]خیلی کار قشنگی می کنی که گزارش کارهاتو برامون می ذاری.

دوست عزیز ممنونم. یکی از اهداف این انجمن همینه. اینکارو می کنم تا اگه دوستان قصد انجام داشته باشن بدونن من چه کارایی کردم تا اونها تکمیلتر و بهتر عمل کنن.
(09-17-2013 02:08 AM)pooga نوشته شده توسط: [ -> ]سلام لطفا متن تبلیغاتتون رو قرار بدید چون منم میخوام این کار رو شروع کنم خیلی بهش فک کردم ...ولی نمیدونم چیکار کنم خودمم تراکت بخش کنم

اینجا قرار دادم http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...#pid109038
فروش فیلم و سریال سود خوبی داره اما 90 درصد فیلم و سریالهای پر فروش چرند و پرندی بیش نیست .من بچه خودم می خواست از این راه پول دربیاره قطعا باهاش جدی برخورد می کردم
(09-17-2013 11:22 PM)moele نوشته شده توسط: [ -> ]فروش فیلم و سریال سود خوبی داره اما 90 درصد فیلم و سریالهای پر فروش چرند و پرندی بیش نیست .من بچه خودم می خواست از این راه پول دربیاره قطعا باهاش جدی برخورد می کردم

نظر شما هم محترمه عزیز 10_004
Ideaمیشه بجای فیلم ، مستند فروخت. هم آموزنده س و هم سرگرم کننده.
مستند هم ایده بسیار خوبیه .فیلمها و نرم افزارهای آموزشی هم بسیار خوبه .مخصوصا نرم افزارهای آموزش زبان

روی افزایش توانایی های آموزشیتون هم کار کنید مثل آموزش ورد و.........بعد چند وقت می تونید کلاس خصوصی هم بگیرید .

با چند نفر از قطعه فروش ها شهرتون هم وارد مذاکره بشید و درصدی برای بعضی از مشتری ها جنس سخت افزاری هم بخرید .

کلا اگر بتونید اعتماد مردم را جلب کنید کارتون 100 درصد جواب میده
با توجه به این که سابقه این کار رو به یک شیوه دیگه داشتم چند پیشنهاد دارم برای شما دوست عزیز:
1- یک اشانتیون در نظر بگیرید و به همه اهدا کنید
این اشانتیون میتونه شامل مستندهای شبکه بی بی سی که توی هارد مشتری کپی میشن باشه یا هر چیز دیگه ای حتی یه جا سوئیچی
2- سعی کنید از همکاران خانم استفاده کنید:
فکر نمی کنم نیاز به توضیح داشته باشه.
3- مشتری مدار باشید.
توی این کار کم مشکلات پیش نمیاد. یهو هارد طرف فرمت میشه یا این ماجراها. همیشه احترام مشتری رو حفظ کنید و حتی اگه انتقادش بی جاست بازهم لبخند بزنید و آروم باشید.
باور کن این شاه کلیده کارتونه.

امیدوارم روز به روز کسب و کارتون رونق بگیره
آخرین ادیسه
امروز 3000 تا تراکت با سایز یک ششم A4 چاپ شد و حدود 500 تا دستی تو خیابون پخش کردیم. خیلی ها بعد از خوندنش میذاشتن تو جیب و یا تو کیف پولشون. این برا ما نشونه خوبی بود. اولین مشتری رو هم امروز تجربه کردیم.
همچنین به چنتا از خدمات کامپیوتری ها و فروشنده های کامپیوتر و لپ تاپ رفتیم و پیشنهاد همکاری دادیم. اکثرشون استقبال خوبی کردن و خوشحال هم شدن. دارم بیشتر امیدوار میشم برا ایجاد یه تیم بزرگ و کامل
(09-18-2013 12:03 PM)moele نوشته شده توسط: [ -> ]مستند هم ایده بسیار خوبیه .فیلمها و نرم افزارهای آموزشی هم بسیار خوبه .مخصوصا نرم افزارهای آموزش زبان

روی افزایش توانایی های آموزشیتون هم کار کنید مثل آموزش ورد و.........بعد چند وقت می تونید کلاس خصوصی هم بگیرید .

با چند نفر از قطعه فروش ها شهرتون هم وارد مذاکره بشید و درصدی برای بعضی از مشتری ها جنس سخت افزاری هم بخرید .

کلا اگر بتونید اعتماد مردم را جلب کنید کارتون 100 درصد جواب میده

ایده آموزش و سخت افزار هم خیلی خوبه. ممنون از حسن نظراتتون 10_004
یکی از خدمات کامپیوتری هایی که رفتیم برا پیشنهاد همکاری ، پیشنهاد کانفیگ مودم در محل رو هم داد که خوب بود.
(09-18-2013 01:13 PM)odise نوشته شده توسط: [ -> ]با توجه به این که سابقه این کار رو به یک شیوه دیگه داشتم چند پیشنهاد دارم برای شما دوست عزیز:
1- یک اشانتیون در نظر بگیرید و به همه اهدا کنید
این اشانتیون میتونه شامل مستندهای شبکه بی بی سی که توی هارد مشتری کپی میشن باشه یا هر چیز دیگه ای حتی یه جا سوئیچی
2- سعی کنید از همکاران خانم استفاده کنید:
فکر نمی کنم نیاز به توضیح داشته باشه.
3- مشتری مدار باشید.
توی این کار کم مشکلات پیش نمیاد. یهو هارد طرف فرمت میشه یا این ماجراها. همیشه احترام مشتری رو حفظ کنید و حتی اگه انتقادش بی جاست بازهم لبخند بزنید و آروم باشید.
باور کن این شاه کلیده کارتونه.

امیدوارم روز به روز کسب و کارتون رونق بگیره
آخرین ادیسه

ممنون. مفید و ارزشمند بود. حتما اینها رو رعایت خواهیم کرد 10_004
شارژ تونر پرينتر ليزري هم در محل به كارت مي توني اضافه كني .
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع