دوستان خوب و موفقم سلام
من دوماهی هست با این انجمن آشنا شدم و توی این مدت مطالب زیادی رو داخل سایت مطالعه کردم و واقعا لذت بردم.
مدتی هست که من و همسرم بنا داریم یه کار تولیدی راه بندازیم و بعد از مدتی بحث و تبادل نظر، شاخه «تزئینات و صنایع دستی» رو انتخاب کردیم و میخوایم با سرمایه اندکی شروع به تولید لوازم تزئینی (هر نوع وسیله تزئینی) بکنیم و در کنار اون صنایع دستی شهرهای مختلف کشورمون رو هم تهیه کنیم و توی تهران شروع به پخش اون کنیم.
زمان شروع فعالیت رو هم شنبه 4 آبان ماه انتخاب کردیم و تا اون روز میخوایم مطالعات اولیه رو انجام بدیم و مقدمات کار رو فراهم کنیم و به امید خدا از اون روز استارت بزنیم.
برای همین هم این تایپیک رو ایجاد کردم تا از تجارب و سخنان دوستان بزرگوارم بهره مند بشم و بتونم با اطلاعات کامل و توپ پر کارم رو شروع کنم.
این نکته رو هم باید بگم که همسرم دارای چندین سال سابقه بازاریابی و فروش بوده و الان هم مدیر فروش یک شرکت هست.
بی صبرانه منتظر راهنمایی های اساتید هستم.

اشنالا که موفق باشی
منم خودم علاقه زیادی به کارهای هنری و صنایع دستی دارم
بد نیست یه سری به این سایتها هم بزنید :
http://www.samyamarket.ir
http://www.200200.ir
راستی خیلی برام جالب بود اینکه یه روز مشخص رو واسه شروع کارتون انتخاب کردید. واقعا جالب بود. میشه دلیل و انگیزتون ازین حرکتو بدونم ؟
ممنون موفق باشید

راستی به این سایت هم برید ضرر نمی کنید :
http://www.dorost.org
بازم اگه کمکی خواستید بنده در خدمتم
اول از همه باید بابت راهنمایی و پاسخ شما به این بحث تشکر کنم.
بعد از اون باید یه بیوگرافی مختصر از خودم بگم:
من مهندس عمران هستم و سابقه چندین سال کار در شرکتهای مشاور و پیمانکار رو دارم. همونطور که خودتونم میدونید شرکت های خصوصی اصلا پشتوانه خوبی برای ادامه کار نیستن و با اندک نوسانی اوضاعشون بهم میریزه (چون تمام هزینه ها از جیب خودشون هست و...)
امسال هم به دلیل افزایش وحشتناک قیمت ارز شرکت ما ورشکست شد و من هم علیرغم رابطه بسیار خوبی که با مدیریت شرکت داشتم بیکار شدم.
الان هم توی منزل کار طراحی انواع ساختمانهای اسکلت فلزی، بتنی، سوله و انواع مخازن آب و فاضلاب رو انجام میدم. ضمن اینکه در کنار اون، بلوک و سایر مصالح ساختمانی رو هم به ساختمان های در حال ساخت عرضه می کنم.
اما همیشه دوست داشتم یه کار ثابت برای خودم داشته باشم تا نگران از دست رفتن مشتری و انحلال شرکت و نوسان دلار و ... نباشم.
از طرفی توان برنامه ریزی و مدیریت بالایی دارم و تنها نقطه ضعفم عدم توانایی در بازاریابی هست که اون رو به همسرم که دارای تخصص در این زمینه هست سپردم ضمن اینکه خودمم کم کم دارم یاد میگیرم.
(نمیتوانم و نمی شود تو ذهن من راه نداره)
برای همین هم با مشورت همدیگه شروع کردیم به بررسی زمینه های مختلفی که میشه توش تولید و کارآفرینی رو شروع کرد.
زمینه هایی که ما برای خودمون لیست کردیم این زمینه ها بودن:
1- کشاورزی 2- مواد غذایی 3- بازسازی ساختمان 4- اسباب بازی 5- تزئینات و صنایع دستی 6- بسته بندی 7- داشتن آشپزخانه و کترینگ
بعد از بحث و بررسی همه جانبه این زمینه ها، در نهایت به این نتیجه رسیدیم که تولید و پخش تزئینات و صنایع دستی بهترین زمینه برای کار و پیشرفت برای ما هست (ضمن اینکه نیم نگاهی هم به بازسازی ساختمان داریم)
برای همین هم اول از همه قرار شد اطلاعاتمون رو توی این زمینه کامل کنیم و با کمترین ریسک سراغ اینکار بریم چون سرمایه مون زیاد نیست و بعد از محرم هم قصد برگزاری مراسم عروسیمون رو داریم (خرجمون خیلی بالاست

)
به همین دلیل هم قرار شد از همون اول یک روز رو به عنوان روز شروع کار انتخاب کنیم و با برنامه ریزی به هدفمون برسیم.
بازم ممنون که وقتتون رو به من دادید.

من مطمئنم با این پشتکار و صد البته برنامه ریزی (تعیین تاریخ دقیق برای شروع) موفق خواهید شد. همین که بعد از انحلال شرکتی که توش کار میکردید بیکار ننشستید تو خونه و هی به خودتون انرژی منفی بدید خودش خیلیه....
به سایتهایی که معرفی کردم سر بزنید حتما تو این زمینه کمکتون خواهد کرد
موفق باشید

(09-13-2013 03:13 PM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]من مطمئنم با این پشتکار و صد البته برنامه ریزی (تعیین تاریخ دقیق برای شروع) موفق خواهید شد. همین که بعد از انحلال شرکتی که توش کار میکردید بیکار ننشستید تو خونه و هی به خودتون انرژی منفی بدید خودش خیلیه....
به سایتهایی که معرفی کردم سر بزنید حتما تو این زمینه کمکتون خواهد کرد
موفق باشید

از اینکه به من انرژی مثبت میدید ممنونم
.gif)
حتما به سایت هایی که گفتید سر میزنم

سلام
منم تبریک میگم و آرزوی موفقیت دارم .

برای ساخت وسایل تزیینی میتونید از سایتهای خارجی کمک بگیرید .نگران زبانش هم نباشید چون مراحل ساخت رو به صورت کلیپ های کوتاه نمایش میده و دقیقا قابل درک هست .
ضمنا هنرمندان چینی اکثرا از ضایعات و یا مواد اولیه ای که در بازار مصرف دیگه ای دارند این وسایل رو میسازن که مقرون به صرفه تره برای من که جالب بود.
متاسفانه سایتشو ندارم که بذارم اما کافیه هنر مورد نظر خودتونو به انگلیسی سرچ کنید دنیایی مطلب داره.
موفق باشید

به شما تبریک می گم دوست عزیز
به دلیل اینکه فرمودید نیم نگاهی به بازسازی ساختمان هم دارید فکر می کنم در مورد هنر نقاشی روی سنگ هم تحقیق انجام بدهید الان این موضوع با نام stone painting در خیلی از کشورها به عنوان یک رشته پولساز با مواد اولیه ارزان و قابلیت تنوع بالا شناخته می شود.
موفق باشید.
(09-13-2013 06:54 PM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]به شما تبریک می گم دوست عزیز
به دلیل اینکه فرمودید نیم نگاهی به بازسازی ساختمان هم دارید فکر می کنم در مورد هنر نقاشی روی سنگ هم تحقیق انجام بدهید الان این موضوع با نام stone painting در خیلی از کشورها به عنوان یک رشته پولساز با مواد اولیه ارزان و قابلیت تنوع بالا شناخته می شود.
موفق باشید.
سلام
ممنون از راهنماییتون، حتما" بررسی می کنم، موضوع جالبی باید باشه.
در مورد تزئینات و صنایع دستی چه راهنمایی ای دارید؟
1- وسعت کارگاه چقدر باید باشه؟ (خودم فکر می کنم یه جای کوچیک هم جواب میده)
2- چه وسایل و تجهیزاتی باید تهیه بشه؟
3- مواد اولیه رو از کجا تهیه کنم؟
4- و ...
راستی یه سوالی برام پیش اومده:
اینایی که یه جنسی رو میبرن دم مغازه و بازاریابی میکنن پولشو چجوری و به چه روشهایی میگیرن؟
ینی معمولا چک میدن یا نقد؟
اگه چکی بده قیمت جنس بالاتره یا از تخفیفش کم میشه؟
اگه بگه بذار اینجا باشه اگه فروختم پولشو میدم چکار میشه کرد؟