سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی در مورد تولید ف/ی/ل/ت/ر هوای خودرو
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
ببين عزيزان من بازار پر شده از فيلتر هاى خانگى طوريکه سازمان استاندارد هم بيانيه داده وقتى تو کشور ما جنس ارزونترى ديده بشه همه ميخرن توجيه کردن مردم تقريبا ناممکن شده فيلترهاى بى کيفيت خانگى اشباع کرده بازارو تو اين زمينه سرمايه تو نذار
حتى اگه خواستى فرمول و مواد اوليه رو برات ميگم اموزشت با من مث اب خوردنه ولى برادرانه ميگم پولتو نريز دور
ببين عزيزان من بازار پر شده از فيلتر هاى خانگى طوريکه سازمان استاندارد هم بيانيه داده وقتى تو کشور ما جنس ارزونترى ديده بشه همه ميخرن توجيه کردن مردم تقريبا ناممکن شده فيلترهاى بى کيفيت خانگى اشباع کرده بازارو تو اين زمينه سرمايه تو نذار
حتى اگه خواستى فرمول و مواد اوليه رو برات ميگم اموزشت با من مث اب خوردنه ولى برادرانه ميگم پولتو نريز دور
سازمان تعزیرات حکومتی، یک واحد تولید غیرقانونی ف/ی/ل/ت/ر هوای خودرو را پلمپ کردند.

به گزارش " بُنا"؛ محمدرحیم بهره‌مند در حاشیه پلمپ یک واحد تولید ف/ی/ل/ت/ر هوای خودرو در بوشهر اظهار داشت: با پی‌گیری گزارشات مردمی مبنی بر تولید ف/ی/ل/ت/ر هوای خودروهای سبک در یک واحد تجاری، بازرسان این اداره کل به محل عازم شدند و پس از بازرسی نامحسوس، متوجه تولید غیرقانونی و غیراستاندارد ف/ی/ل/ت/ر هوای خودروهای سبک شده و با همکاری اداره کل تعزیرات حکومتی استان بوشهر، اقدام به پلمپ آن واحد کردند.

مدیرکل استاندارد استان بوشهر افزود: در این واحد به صورت غیرقانونی و تحت عنوان مشاغل خانگی، ف/ی/ل/ت/ر هوای خودرو تولید می‌کرد، حدود 3000 ف/ی/ل/ت/ر و چندین دستگاه تولید ف/ی/ل/ت/ر هوای خودرو کشف و جمع‌آوری شد.

وی اظهار داشت: از آنجا که ف/ی/ل/ت/ر هوای خودرو مشمول استاندارد اجباری است و مطابق ماده 9 قانون استاندارد، تولید، تمرکز و فروش کالاهای مشمول استاندارد اجباری با کیفیت پایین‌تر از حد استاندارد و یا بدون داشتن علامت استاندارد ایران، ممنوع است، تولید این کالا در منزل، بدون رعایت ملزومات استاندارد و ایمنی و نیز بدون حضور مدیرکنترل کیفیت غیرقانونی است و جرم تلقی می‌شود.

بهره‌مند با اشاره به بروز صدمات و خسارات مالی به مصرف‌کنندگان این ف/ی/ل/ت/رها ادامه داد: کار این افراد سودجو که متأسفانه از بی‌اطلاعی مسئولان برخی جراید کثیرالانتشار و عامه مردم استفاده و حتی به عنوان کار در منزل، به چاپ آگهی برای استخدام بازاریاب برای گسترش تولید و فروش خود اقدام کرده‌اند، جرم محسوب می‌شود و قطعاً بازرسان و ناظران استاندارد به صورت جدی با آن‌ها برخورد خواهند کرد.
سلام دوستان
کسی در مورد جوراب بافی اطلاعات داره؟
چطوریه سودش و اینا ...
ممنون
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع