دوستان من میخوام محصولاتی در حوزه ی زیبایی و بخصوص تناسب اندام بخرم. کسی عمده فروشی داره یا میتونه به من کسی رو معرفی کنه؟ بیشتر دنبال داروها یا موادلاغر کننده یا مواد آرایشی نو و جدید هستم(نه چیزای تکراری)
سلام بر شما دوست گرامی
طبق معمول از کاشان براتون بگم
والا اینجا به مغازه های عرقیجات فروشی که مراجعه کنی، عرقی اومده به نام معجون لاغری که از ترکیب عرق چند گیاه مثل برگ گردو، زیره سیاه، و چند گیاه دیگر که هم باعث کم شدن اشتها میشن هم باعث سرعت بخشیدن به سوختن چربی. عوارض هم نداره
البته کپسول هاش هم اومده که داخل این کپسول ها از زیره سیاه و پودر و دانه های چند گیاه دیگه پر شده که عملکردش مثل معجون لاغریه نکته مهمش هم اینه که عوارض نداره مثلا ضربان قلب رو مثل این قرص هایی که در م/ا/ه/و/ا/ر/ه تبلیغ میکنه بالا نمیبره، سر درد نمیاره، فشار خون نمیاره و ...
چقدر اثربخشی داره دوست عزیز؟
سلام
من نمایندگی فروش محصولات آرایشی رو دارم.
تو کل خاورمیانه
متأسفانه به دلیل بروز مشکل تحریم و افزایش نرخ دلار تموم محاسبات ما به هم ریخت. اگه تمایل داشته باشین میتونیم واردات این اجناس رو دست بگیریم.
کیفیت کم نظیر و با تأثیر فوق العاده
(09-07-2013 12:15 AM)پرواز نوشته شده توسط: [ -> ]چقدر اثربخشی داره دوست عزیز؟
سلام
محصولی که خود به خود باعث لاغری بشه تاثیرات منفی هم داره . این محصول باعث افزایش سوخت و ساز در بدن میشه و تاثیر تصاعدی اون به هنگام ورزش مشخص می شه . چندین عرق گیاهی که سر آمد اونها زیره هست در یک مجموعه جمع آوری شده و به این نام عرضه می شه .
توصیه من به شما اینه که دور کپسولها و قرصهای تبلیغ شده در م/ا/ه/و/ا/ر/ه رو خط بکشید چون اینها دوز پایینی از ماده مخدر شیشه رو دارن که بعداً مشکل ساز می شه
موفق باشید
(09-30-2013 04:55 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
من نمایندگی فروش ماسکهای ارگانیک رو دارم.
تو کل خاورمیانه
متأسفانه به دلیل بروز مشکل تحریم و افزایش نرخ دلار تموم محاسبات ما به هم ریخت. اگه تمایل داشته باشین میتونیم واردات این اجناس رو دست بگیریم.
ماسکهای ارگانیک چه نوع ماسکی هستن؟
[quote='Divar' pid='110601' dateline='1380583524']
[quote='بابایی' pid='110556' dateline='1380543954']
سلام
من نمایندگی فروش محصولات آرایشی رو دارم.
تو کل خاورمیانه
آرایشی به قیمت عمده هر چی خواستی بهم بگو . ماسک صورت هم داریم که جدید اومده فوق العاده فروش داره و سود بسیار خوب ( حدود 100 درصد) . هر گونه راهنمایی در مورد اجناس و قیمتش خواستی بهم پخ کن در خدمت هستیم