عرض سلام احترام دارم خدمت تمامی دوستان پر تلاش و خوش ذوقم در این انجمن که بدون هیچ منتی دانسته ها و تجر بیات گران بها و مفیدشان را در اختیار همه قرار میدهند از دوستان کسی در مورد دستگاه پخت وپز(پیتزا پیکو) اطلاعاتی در مورد قیمت مارک مناسب و مقدار در امد تقریبی این دستگاه دارن خوشحال میشم از تجربیات مفیدشون استفاده کنم با تشکر از همه عزیزان

سلام...من اطلاع ندارم ولی دوستانی که تو صنف فست فود هستند کمک میکنند....من تا اونجایی که میدونم اونایی که از این دستگاه استفاده میکنند مغازشون جایی تو خیابون اصلی هست که به وفور ملت رد میشن و مطمئنا بوی پیتزا اونها رو میکشونه به سمت مغازه .....شما هم که پول ها رو جمع میکنید و مواظبت میکنید....خخخخخخخخخخخخخخخ
.
دوست من سلام برای خرید میتونی به سایت com .www.eforosh یه نگاه بندازی ..............یا تشریف ببری جمهوری نرسیده به علاالدین سمت روبروی اون و از نزدیک ببینین و مشاوره بگیری از فروشنده ها.......شاد و سربلند باشی
....
..
.
مرسی از پاسخ دوستان عزیزم. برای راه اندازی مغازه باید به کدام سازمانها مراجعه کرد ؟ حقیقتش من تو این کار خیلی مبتدیم ولی مصمم هستم که این کار و با توکل به خدا و راهنماییهای اساتیدم در اولین فرصت راه اندازی کنم و پذیرای دوستان خوب و با صفای این انجمن باشم البته اگه بندرو قابل بدودن موفق و پیروز باشید
شما توی همین انجمن کلمه " فست فود " " پیتزا " " ساندویچ " رو سرچ کنی به خصوص برای مجوز اطلاعات زیادی قبلا قرار گرفته.
اتحادیه اغذیه توی خیابان فلسطین هست.
برای پیتزا باید اندازه مغازت حداقل 24 متر باشه. کف شور داشته باشه. دیوار سنگ یا کاشی باشه. شرایط زیادی داره. باید خودت بخونی
یا باید از مغازه دارای مجوز استفاده کنی که یک مشکل داره و اون هم اینه که اگر مغازش سود ده بود قبلیه پس چرا گذاشته رفته؟
یا باید یک مغازه با مشخصات مطابق مجوز اجاره کنی سپس برای گرفتن مجوز اقدام کنی.
در ضمن کارت بهداشت هم باید بگیری حداقل برای خودت.
ولی اگر مغازت مغازه خوبی باشه مثلا سرویس بهداشتی داشته باشه خیلی کار خوبیه. من برا یاد گرفتن شاگردی کردم خداییش کار خیلی خوب و لذت بخشیه
باید در محل رفت و آمد باشه .. پسر عمم پیتزایی رو تو جای خلوتی زد الان میخاد مغازشو جمع کنه ...