ایده ای که به دلایل زیر متاسفانه تمام رویا های من رو نابود کرد....(من خیلی خیال پردازم)
با فکر این ایده شب تا صبح اطلاعات جمع کردم تا صبح فقط تحقیق میکردم
ولی به دلایلی بیخیالش شدم
1-نبود زمین کشاورزی به مساحت بالا.....جهاد واسه مجوز دادن زمین هکتاری میخواد
2-هزینه ساخت گلخونه...که نطر من واسه شرایط حال گلخونه هیدروپونیک بود(من فقط به دلیل سرمایه ای که حتی به چشم نمیاد....فقط روی فنی بودن خودم و احداث گلخونه به دست خودم حساب باز میکردم....حتی اگه روزها شبانه روز کار کنم مثلا دیوارچینی همون گلخونه خودم)
3-عدم تشگیل کلاس پرورش توت فرنگی توسط فنی و حرفه ای و آشنایی کامل با این مبحث
4-نا امید کردن که به دست دیگرون انجام شد
هر نظری.... صحبتی.....امید دادنی باشه به دیده منت بگزارید
یاد جمله ای افتادم.....هیچ وقت امید رو از کسی نگیر...شاید تنها چیزی باشه که داشته بشه
کی گفته زمین هکتاری میخواد اولا اینجور که من توی همین انجمن از بچه ها شنیدم واسه وام باید 5000 متر زمین داشته باشی ولی اگه کمتر بخوای میگن وام نمیدیم چون به صرفه نیست براتون ولی خودت میتونی بزنی
واسه آموزشش هم میتونی بری یه گلخونه پیدا کنی رایگان یه مدت براشون کار کنی
ولی بدون سرمایه نمیشه یه سرمایه واسه ساخت و تجهیزات و زمین آخرش نیاز داری
بله متاسفانه منم گیر همین زمین هستم که خیلی متاسفانه گرونه و اگه زمین داشتم یا یکی میومد و شراکتی زمینش رو میزاشت وسط میشد یه کاریش کرد......هر چند من تو این قضیه هیچ وقت نااید کامل نمیشم....
1- چون از کشاورزی نوین خوشم میاد
2- کلا از فضای سبز و تولید زیاد محصول لذت میبرم
3-اینکه شنیدم خود جهاد خیلی بهات همکاری میکنه....مثلا زمین بهت اجاره میده...مهندس کشاورزی بهت میده و .......
4- ولی تو پیش بینی های مالی من یه رویا هست هنوز(منظور گلخونه هیدروپونیک هست)
اتفاقا به نظر من مشکل اصلی از لحاظ مالی ساخت گلخونه هست مگر نه شما 5000 متر زمین با 25 - 30 میلیون تومن میتونی بخری
به نظر من اگه میتونی یه گلخونه اجاره کن که تجربه به دست بیاری هم سرمایه ات بخوره به این کار
نمیدونم والا....ولی به نظر من خودم گلخونه رو میسازم......وسیله رو میخرم البته برای شروع ارزون....هر چی رو هم بتونم خودم میسازم.....(رویای من از کودکی مخترع و مبتکر شدن بود....شاید بتونم ایده هام رو محقق کن...نه تو این کار ...بلکه تو هر کار تولیدی باشه).....باقیش میمونه خرید زمین...اگه کسی باشه زمین بلا استفاده تو موقعیت نزدیک بازار مصرف مثل تهران باشه عالیه ...ولی بنظرم خیلی ها زمینش رو دارند ولی ایده و فکر ندارن........برا همین نمیتونن پیشرفت کنن.....
اینو ببینید...واقعا شرم داره ما نشستیم پول از آسمون بیفته پایین ...برا پول باید زحمت کشید شبانه روزی:
http://golkhane.samenblog.com
(08-28-2013 01:02 PM)سعادت نوشته شده توسط: [ -> ]اتفاقا به نظر من مشکل اصلی از لحاظ مالی ساخت گلخونه هست مگر نه شما 5000 متر زمین با 25 - 30 میلیون تومن میتونی بخری
به نظر من اگه میتونی یه گلخونه اجاره کن که تجربه به دست بیاری هم سرمایه ات بخوره به این کار
شما تخصصتون چیه .....یکم راجب خودتون بگید....زمین دارید.....ایده خودتون چیه...توضیح میدید... کجا هستید؟
شما ميخواي ره صد ساله رو يكشبه بري؟
نه ياد داري
نه زمين داري
نه سرمايه
فقط ايده داري؟
اول برو ياد بگير كل زير وبمش رو
دوم از زمين هاي كوچيك شروع كن حتي گلدون ودرخانه
بعد كشت آبي بدون گلخانه
بعد برو سراغ گلخانه
از استاد yu3f ميتوني كامل اطلاعات بگيري
پدر ايشون در شمال تو ت فرنگي رو بصورت اورگانيك كشت ميكنند وبنده هم ميل كردم محصول ايشان رو.......... :دي
براي موفقت پله هارو يكي يكي طي كن.........
(08-28-2013 01:52 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]شما ميخواي ره صد ساله رو يكشبه بري؟
نه ياد داري
نه زمين داري
نه سرمايه
فقط ايده داري؟
اول برو ياد بگير كل زير وبمش رو
دوم از زمين هاي كوچيك شروع كن حتي گلدون ودرخانه
بعد كشت آبي بدون گلخانه
بعد برو سراغ گلخانه
از استاد yu3f ميتوني كامل اطلاعات بگيري
پدر ايشون در شمال تو ت فرنگي رو بصورت اورگانيك كشت ميكنند وبنده هم ميل كردم محصول ايشان رو.......... :دي
براي موفقت پله هارو يكي يكي طي كن.........
دوست عزیز من هم منظور شروع بصورت مبتدی و ساخت یه گلخونه خیلی کوچیک واسه تست بود......من علاقه به این کار دارم..وعلت عدم شروع رو هم زمین نداشتن و....عرض کردم.....یه چیزی شرمنده من آدم خیلی عجولی هستم....مثلا لیسانسم رو 7 ترمه گرفتم نشد 6 ترمه بگیرم...سعیم رو کردم....
با توجه با گفته دوستمون جناب goldmen ، اگه شما علاقه و توانایی و تصمیم قطعی دارید وارد این کار بشید، باید از پایه و صفر، فعالیت تویِ این حرفه رو یاد بگیرید (چه از لحاظ تئوری - چه از لحاظ عملی و فنی، و چه از لحاظ مدیریت پرورش و نگهداری و فروش و ..)
اگه از کارای کوچیک شروع کنین، سرمایه لازم برای گسترش کار فعلی و ایجاد کارهای بزرگ تر ، فراهم میشه، مثلاً کم کم از کارای کوچیک توی این حرفه، سرمایه بدست بیاری برای تهیه زمین و امکانات و نیروی انسانی برای ایجاد گلخونه پیشرفته تر و بزرگتر.
اگه سرمایه لازم ندارید:
- یا باید خودتون سرمایه فراهم کنید یا وام بگیرد یا بتدریج با کارای کوچکتر و بتدریج، سرمایه ایجاد کنید.
- یا کسی رو پیدا کنید که سرمایه بذاره واسه این کار . (شراکت)
قبل از همه اینها، در مورد وضعیت تقاضا و عرضه محصول کارتون (توت فرنگی) در محل فعالیت و محل های مورد نظر برای بازاریابی و فروش ، اطلاعات موثق و درست بدست بیارید و تحلیل درستی پیش از وارد شدن به این حرفه، از شرایطِ کار داشته باشد.
من متاسفانه بازار سنجی این محصول رو انجام ندادم ولی متاسفانه تنها چیز تو قضیه تولید تو ایران همین دلال های پدرسوخته هستند که حتی من دوستی رو میشناسم که از روی ناچاری و فقط واسه اینکه تولید محصولش برقرار باشه مجبور شده با همین دلال ها همکاری کنه....میبینی وضعیت ما رو داداش........دلال بازی
مرتضی جان شما که تحقیق کردی در مورد این کار چقد سرمایه میخواد و چقدر سود دهی داره اینکار...ممنون میشم یه توضیح مختصر بدید