سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سوال در مورد بسته بندی چای خشک
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام خدمت دوستان عزیزم
راستش من یکی از تولید کننده چای طبیعی ایرانی هستم که چای تولیدی ما به صورت فله ای و تنی به فروش می رسه و بیشتر با دلال های بازار چای و واسطه ها در ارتباط هستیم و سود بیشتر تو جیب این آدما میره چند وقت تصمیم گرفتم چای تولیدی خودمون و حتی کارخانه جات دیگرو به صورت بسته بندی وارد بازار کنم ولی هنوز تجربه کافی توی این زمینه ندارم چون می گن تا مجوز بسته بندی اخذ بشه از هفت خانه رستم باید رد شد حتی تهیه یه برند یا اسم برای روی بسته بندی دردسر زیادی داره می خواستم از دوستان اگه در این زمینه اطلاعاتی دارن راهنماییم کنین حتی می گن وام هم میدن وام کار آفرینی نمیدونم
من هم درحال تحقیق برای بسته بندی شکیل و زیبا برای چایی هستم. با استاد هم صحبت کردم قرار شد درطول سفر انزلی یاداوری کنم ایشان راهنمایی بفرمایند. درصورتی که استاد این کار را صلاح بدانند برای ایده و کار بسته بندی می توانید روی کمک من هم حساب کنید. موفق باشید.
(08-26-2013 02:06 PM)mrs.abbasi نوشته شده توسط: [ -> ]من هم درحال تحقیق برای بسته بندی شکیل و زیبا برای چایی هستم. با استاد هم صحبت کردم قرار شد درطول سفر انزلی یاداوری کنم ایشان راهنمایی بفرمایند. درصورتی که استاد این کار را صلاح بدانند برای ایده و کار بسته بندی می توانید روی کمک من هم حساب کنید. موفق باشید.

ممنونم از لطفتون سوالات در این مورد زیاد ما خودمون کارخونمون توی شهرستان املش امیدوارم زود بسته بندی راه بندازم چون چای هایی که تو بازار واقعا پر از مواد شیمیایی من حتی می تونم راه های تشخیص چای سالم شرح بدم اگه کسی از دوستان علاقه مند باشه
علاقه مندیم اگر زحمتی نیست بفرمایید توضیح بدید.
(08-26-2013 02:58 PM)سیدمهدی هاشمی نوشته شده توسط: [ -> ]علاقه مندیم اگر زحمتی نیست بفرمایید توضیح بدید.

جناب هاشمی بنده به جرات عرض میکنم 90 % چای مصرفی ایران از مواد شیمیایی و اسانس های غیر مجاز و غیر بهداشتی استفاده می کنند و با افتخار هم روی بستشون می زنن چای 100% خارجی در حالی که اصلا اینطور نیست برند هایی که وجود دارن و معروف هم هستند وقتی با کمبود چای خشک مواجه می شن ضعیفترین چای موجود در کارخانه های شمال ایران و حتی بدتر از اون از کشورهایی همچون سریلانکا، هندوستان و... چای های درج 3 و 4 این کشور هارو خریداری می کنن با اسانس و رنگ ترکیب می کنن و دست مردم میدن مردم هم که ذائقهشون کاملا به این نوع چای عادت کرده با اشتیاق مصرف میکنن.
در مورد تشخیص چای سالم باید عرض کنم...
واقعا خوشحالم از این که دوستی مثل شما اینقدر خالصانه یافته ها و دانسته هاش رو در اختیار عزیزان انجمن میگذاره.
(08-26-2013 02:58 PM)سیدمهدی هاشمی نوشته شده توسط: [ -> ]علاقه مندیم اگر زحمتی نیست بفرمایید توضیح بدید.

چای مناسب چایی هست که مدت زمان مناسبی با بخار آب جوش تماس داشته باشه ما چون دیگه به غذاهای فست فودی عادت کردیم دوست دارین چای رو هم سریع آماده و مصرف کنیم.یکی از راههای تشخیص که بنده توصیه می کنم اینه که شما یکی از برندهای معروف که از اسانس و رنگ استفاده کرده رو دم بیارین و بعد داخل استکان بریزید اون چای قبل از میل کردن 24 ساعت و یا حتی خیلی کمتر در جایی قرار بدین بعد بیاید تماشا کنید که این چای به طور بسیار تهوع آوری شکل گرفته; روی استکان به رنگ سیاه در اومده رنگ چای ته نشین شده که شما به وضوح مرز بین آب و رنگ که به حالت لجن مانندی ته نشین شده رو میبینید حتی هنگام شستشوی استکان رنگ شیمیایی اضافه شده به چای کاملا واضح مشخص.
کاملا درسته..........ولی ما مردمی داریم که بیشتر قیمت یه کالا واسشون مهمه نه چیز دیگه ای ............نمونش اینکه اینقدر محصول های بنجول چین رو داریم با قیمت های زیاد میخریم و آخ نمیگیم...............باید خوب روی ایدتون فکر کنید و تمرکز کنید............بنظرم میشه از افراد بیرون از سایت که تخصص بیشتری دارند استفاده کنید..............بهرحال موفقیت شما دوستان آرزوی ماست
شاد و سلامت باشید
(08-26-2013 03:25 PM)سیدمهدی هاشمی نوشته شده توسط: [ -> ]واقعا خوشحالم از این که دوستی مثل شما اینقدر خالصانه یافته ها و دانسته هاش رو در اختیار عزیزان انجمن میگذاره.

خواهش می کنم شما لطف دارین من 12 سال تو کار چایی هستم یکی از قدیمیهای چای به نوعی محسوب میشیم خانوادگی.ولی به حدی این چند سال اخیر به چای ایران ضربه زدن که در حال نابودیه برای همین تصمیم به بسته بندی گرفتیم.شما نگاه کنید ما چای به آلمان میخواستیم صادر کنیم از ما چندین نوع certification (گواهی) در خواست کردن که آیا چای شما organic (طبیعی)هست یا نه افزودنی نداشته باشه اما مردم ما چایی رو مصرف می کنند که انواع فلزات در اون موجود که از حد مجاز فراتر رفته بنده چندین بار به سازمان چای اعلام کردم که علنی کنید این ماجرارو اما دست های پشت پرده صنعت کشاورزی چای ایران رو داره نابود می کنه.
(08-26-2013 04:14 PM)مرتضی-تهران نوشته شده توسط: [ -> ]کاملا درسته..........ولی ما مردمی داریم که بیشتر قیمت یه کالا واسشون مهمه نه چیز دیگه ای ............نمونش اینکه اینقدر محصول های بنجول چین رو داریم با قیمت های زیاد میخریم و آخ نمیگیم...............باید خوب روی ایدتون فکر کنید و تمرکز کنید............بنظرم میشه از افراد بیرون از سایت که تخصص بیشتری دارند استفاده کنید..............بهرحال موفقیت شما دوستان آرزوی ماست
شاد و سلامت باشید

دقیقا حق با شماست مردم احساس می کنند که هرچیزی گرون تر باشه بهتر شما ملاحظه کنید اسم نمیبرم یه برندی که چای اسانس دار بسته بندی می کنه در حالی بسیار هم سرشناسه هر بسته تقریبا وزنی معادل 400 تا 450 گرم هست و با قیمت 16 ،17 هزار تومان و حتی بیشتر در حالی که 1 کیلو این محصول بیش از 34 هزار تومان میشه بیشتر برندها همینجورین در حالی که شما از سلامتشون اصلا اطمینان ندارین این در حالیه که چای ارگانیک داخلی ایران هر کیلو شاید بیش از 12 هزار تومان اختلاف قیمت دارن.
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع