سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاسیس شرکت در تهران یا آمل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام خدمت اعضای گل و گلاب.......خیلی خوشحلم که اولین مطلبم رو توی این سایت مینویسم........
ماجرا قضیه تاسیس شرکت هست که شاید باید خوب برآورد هزینه ها رو کرد که از پسش بر بیاییم و سوددهی خیلی خوبی داشته باشه
سرمایه: من و دوستم شراکتی....فعلا 20 -40 میلیون......نظرتون چیه؟
چه کاری: این سوال اساسی هست که تو تهران یا همون آمل چه کاری خوب میگیره؟ایده هاتون رو بدید ممنون.
مجوز و تاسیس شرکت و مالیات: اصلا اطلاعاتی راجبش ندارم اگه اطلاعاتتون رو در اختیار من هم بزارید ممنون میشم.
تخصصات:کارشناسی حسابداری2 نفر...کارشناسی ارشد حسابداری1 نفر....واسه تهران میشه روی دوستان تحصیلکرده بیکار خودم هم حساب باز کنم.......
تخصص فرعی خودم: کامپیوتر...گواهینامه icdl..فوتو شاپ...سخت افزار...نرم افزار حسابداری...کارهای فنی مثل دریل کاری...فرز...جوشکاری....و....
هر ایده ای به ذهنتون میرسه بفرمائئد....
من نظرم در حال حاضر:شرکت خدماتی ....موسسه آموزشی(با تحصیلات خودمون تدریس کنیم چراکه دوست ارشد خودمون الان داره تدریس میکنه)
الان یه ایده دیگه به ذهنم رسیده که خیلی هم جای تامل داره.....چون افراد دور و برم همه تحصیلکرده اند.....به فکر افتاده موسسه آموزشی بزنیم.......که مثلا حسابداری و کامپیوتر و......تدریس بشه داخلش که خودمون اون ها رو تدریس میکنیم.......فقط غیر از مراحل قانونیش بنظرم.....هزینه هامون میشه.......هزینه اجاره محل......هزینه اولیه میز و صندلی و کامپیوتر و.....و یه منشی خوب واسه آینده و تبلیغات........
دوستان کمک کنید کجائید پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز،
به نظر من، ابتدا باید زمینه‌های کار و سرمایه‌گذاری دیگر رو هم بررسی کنید، در نهایت بین گزینه هایی که بررسی کردید بهترین رو انتخاب کنید.
زمینه‌های سرمایه‌گذاری زیادی وجود داره که بسته به علاقه و حرفه و استعدادتون، چند مورد رو مشخص می کنین و بعد میرین تحقیق در مورد اونا و اطلاعات لازم ، شرایط بازار ، میزان ریسک پذیری و موارد بسیار دیگر رو بدست میارید.

مثلاً فرض کنید گزینه های زیر مدنظرتون باشه:
1- نمایندگی(مرکز – انبار) پخش محصولات غذایی (پر مصرف مثل قند، برنج، روغن، مرغ و .. یا مورد نیاز سوپرمارکتی ها)
2 – شرکت تخصصی شبکه و سیستم‌های امنیتی و حفاظتی
3 – آموزشگاه آزاد کامپیوتر و حسابداری و ..
4 – شرکت خدماتی..

خب میاین در مورد هر یک از این‌ها تحقیقات کامل رو انجام میدین که منابع تحقیقات میتونه موارد زیر باشه:
1 – افراد و شرکت هایی که دارن این کارا رو انجام میدن
2 – از طریق اینترنت و سایت‌های مرتبط و سؤال و پرسش در انجمن‌های مرتبط (از جمله این انجمن)
3 – مشاوره با افراد و مراکزی که در زمینه‌های سرمایه‌گذاری مشاوره میدن
4 – نظرات و تقاضای مصرف کنندگان و مشتریان و وضعیت بازار
5 – نظر و فکر و دانش خودتون و دوستان و آشنایان

فرض کنید شما می‌خواهید روی دو گزینه تمرکز کنید، میاین برای هرکدوم نیاز سنجی و امکان سنجی رو با توجه به جایی (شهری) که میخواهید فعالیت کنین انجام میدین. یعنی در‌واقع باید یک طرح توجیهی (اقتصادی) برای اونها تهیه کنین (توسط خودتون یا افراد متخصص ). اگه طرح توجیهی، نتیجه و پاسخ مثبتی برای عملی شدن و به صرفه بودن طرح داشت ، میاین و تصمیم نهاییتون رو میگیرن.

به طور عامیانه تر بگم، الان شما میخواهید در شهر آمل مؤسسه آموزشی دایر کنید، حتماً می‌دانید که الان چند تا مؤسسه دارن در این زمینه توی شهر فعالیت می کنن، باید برید و تحقیق بکنید بازار کارشون چجوریه؟ آیا تقاضا برای ثبت نام در کلاسها وجود داره؟ آیا اونا راضی هستن و به اندازه ای تقاضا توی شهر آمل هست که مؤسسات رو راضی کنه و به صرفه باشه؟ دیدگاه مشتریان، نیاز مشتریان چطوریه؟ تمام هزینه‌ها (از جمله مکان و امکانات و حقوق افراد و ..) رو حساب کتاب کنید و ببینین باید چقدر مشتری داشته باشین تا حداقل ضرر نکنید و سود مورد نظر (همون درآمد خودتون) رو داشته باشین؟ ببینید اگه میخواهید با سایر مؤسسات رقابت کنید، زمینه رقابت هست و آیا توان رقابت در بازاریابی و جذب مشتریان رو دارید؟ اصلاً آیا توان (علمی و عملی) انجام کار رو دارید واقعاً؟ آیا اطلاعات کافی در مورد مشکلات و موانع موجود برای کار مورد نظر با توجه به محل فعالیت و سایر شرایط رو دارید یا نه؟ و …..

به نظر من به خیلی از موارد باید فکر کنید و بررسی همه جانبه بکنید، چون اگه بی حساب و کتاب (مخصوصاً توی این اوضاع بازار و رقابت شدید بین مؤسسات و بگیر نگیر کار) بخواهید وارد بشید، اگه کارتون نگیره و متوقف بشه، ممکن هست ضرر زیادی بکنین.

البته اینهایی که گفتم نظرات و اطلاعات خودم بود، موارد زیاد دیگری رو هم باید در نظر بگیرید، اگه دوستان دیگه در جهت تصحیح و تکمیل عرایض بنده ، نظرات و اطلاعات خودشون رو در اختیار قرار بدن ممنون میشیم.
(08-26-2013 07:21 PM)reza.sepehri نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز،
به نظر من، ابتدا باید زمینه‌های کار و سرمایه‌گذاری دیگر رو هم بررسی کنید، در نهایت بین گزینه هایی که بررسی کردید بهترین رو انتخاب کنید.
زمینه‌های سرمایه‌گذاری زیادی وجود داره که بسته به علاقه و حرفه و استعدادتون، چند مورد رو مشخص می کنین و بعد میرین تحقیق در مورد اونا و اطلاعات لازم ، شرایط بازار ، میزان ریسک پذیری و موارد بسیار دیگر رو بدست میارید.

مثلاً فرض کنید گزینه های زیر مدنظرتون باشه:
1- نمایندگی(مرکز – انبار) پخش محصولات غذایی (پر مصرف مثل قند، برنج، روغن، مرغ و .. یا مورد نیاز سوپرمارکتی ها)
2 – شرکت تخصصی شبکه و سیستم‌های امنیتی و حفاظتی
3 – آموزشگاه آزاد کامپیوتر و حسابداری و ..
4 – شرکت خدماتی..

خب میاین در مورد هر یک از این‌ها تحقیقات کامل رو انجام میدین که منابع تحقیقات میتونه موارد زیر باشه:
1 – افراد و شرکت هایی که دارن این کارا رو انجام میدن
2 – از طریق اینترنت و سایت‌های مرتبط و سؤال و پرسش در انجمن‌های مرتبط (از جمله این انجمن)
3 – مشاوره با افراد و مراکزی که در زمینه‌های سرمایه‌گذاری مشاوره میدن
4 – نظرات و تقاضای مصرف کنندگان و مشتریان و وضعیت بازار
5 – نظر و فکر و دانش خودتون و دوستان و آشنایان

فرض کنید شما می‌خواهید روی دو گزینه تمرکز کنید، میاین برای هرکدوم نیاز سنجی و امکان سنجی رو با توجه به جایی (شهری) که میخواهید فعالیت کنین انجام میدین. یعنی در‌واقع باید یک طرح توجیهی (اقتصادی) برای اونها تهیه کنین (توسط خودتون یا افراد متخصص ). اگه طرح توجیهی، نتیجه و پاسخ مثبتی برای عملی شدن و به صرفه بودن طرح داشت ، میاین و تصمیم نهاییتون رو میگیرن.

به طور عامیانه تر بگم، الان شما میخواهید در شهر آمل مؤسسه آموزشی دایر کنید، حتماً می‌دانید که الان چند تا مؤسسه دارن در این زمینه توی شهر فعالیت می کنن، باید برید و تحقیق بکنید بازار کارشون چجوریه؟ آیا تقاضا برای ثبت نام در کلاسها وجود داره؟ آیا اونا راضی هستن و به اندازه ای تقاضا توی شهر آمل هست که مؤسسات رو راضی کنه و به صرفه باشه؟ دیدگاه مشتریان، نیاز مشتریان چطوریه؟ تمام هزینه‌ها (از جمله مکان و امکانات و حقوق افراد و ..) رو حساب کتاب کنید و ببینین باید چقدر مشتری داشته باشین تا حداقل ضرر نکنید و سود مورد نظر (همون درآمد خودتون) رو داشته باشین؟ ببینید اگه میخواهید با سایر مؤسسات رقابت کنید، زمینه رقابت هست و آیا توان رقابت در بازاریابی و جذب مشتریان رو دارید؟ اصلاً آیا توان (علمی و عملی) انجام کار رو دارید واقعاً؟ آیا اطلاعات کافی در مورد مشکلات و موانع موجود برای کار مورد نظر با توجه به محل فعالیت و سایر شرایط رو دارید یا نه؟ و …..

به نظر من به خیلی از موارد باید فکر کنید و بررسی همه جانبه بکنید، چون اگه بی حساب و کتاب (مخصوصاً توی این اوضاع بازار و رقابت شدید بین مؤسسات و بگیر نگیر کار) بخواهید وارد بشید، اگه کارتون نگیره و متوقف بشه، ممکن هست ضرر زیادی بکنین.

البته اینهایی که گفتم نظرات و اطلاعات خودم بود، موارد زیاد دیگری رو هم باید در نظر بگیرید، اگه دوستان دیگه در جهت تصحیح و تکمیل عرایض بنده ، نظرات و اطلاعات خودشون رو در اختیار قرار بدن ممنون میشیم.
سلام.....حرفتون کاملا صحیح و جای تامل داره.........شما چه کاری رو با کمترین ریسک و بیشترین بازده رو پیشنهاد میکنید حالا چه اونایی رو که من پیشنهاد دادم و چه ایده خودتون......ایده خودتون رو اگه میشه تشربح کنید...سپاس
مرتضی جان،
همانطور که گفتم شما باید با توجه به توانِ فنی، توان علمی، استعداد و علاقه خودتون و همچنین با توجه به امکانات و توانایی های مالی که در اختیار دارید از بین سوژه های مختلف سرمایه گذاری و کارِ موجود در کشور (مثل شرکت های تخصصی و فنی، شرکت های خدماتی، موسسات آموزشی ، شرکت های تولیدی یا بسته بندی و ....) گزینه مناسبی را انتخاب کنید و یا یک فعالیت و کارِ مبتنی بر ایده و طرحِ نوین (یا منحصر به فرد) چه از لحاظ ماهیت کار و چه از لحاظ شیوه ارایه محصولات و خدمات (مثلاً شیوه های نوین تبلیغات و بازاریابی و جذب مشتری، مشتری شناسی و مشتری مداری و ..) و چه از لحاظ کاربرد عملی و کیفی کار، در نظر داشته باشین و بتونین یک طرح توجیهی قابل قبول و قابل اجرا تهیه و تدوین کنید.

پس من نمی تونم سوژه یا ایده ای رو معرفی کنم ، چون اهداف، افکار، توانایی ها و امکانات من با شما فرق میکنه، هر کس با توجه به قابلیت ها و امکانات موجود خودش باید سوژه درست رو انتخاب کنه.

به نظر من شما بسیار تحقیق و پرس و جو کنید و بازار و شرایط موجود رو پایش کنید، حتی پیش بینی هم برای آینده و تحولات ارزی و اقتصادی و تقاضای مردم هم داشته باشید (با توجه به تحولات ارزی و اقتصادی که الان باهاش مواجه هستیم) ،
یه مثال روشن بزنم، فرض کنید شما بخواهید یک شرکت تولیدی یا بسته بندی دستمال کاغذی تاسیس کنید، شما کار رو شروع میکنید و چند ماه (یا چند سال) کارا تقریباً خوب پیش میره، ولی یکدفعه به دلیل تحریم فلان شرکت خارجی(که توی پیش بینی تون نبود یا براش برنامه ریزی نکرده بودین) که مواد اولیه رو از اون می خریدید و موارد اینچنینی ، مواد اولیه شرکت شما تامین نمیشه و شرکت به اجبار تعطیل میشه(چون بدون مواد اولیه نمیشه کار کرد) یک نمونش هم یک شرکت در شهرک صنعتیِ شهر خودمون که به دلیلِ تحریم، مواد اولیه نداشت و چند ماه شرکتش تعطیل بود.

برید بازار و انواع شرکت ها و کارخانه ها رو پایش کنید. انواع فعالیت ها و کسب و کارا رو پایش کنید، از طریق همین اینترنت هم اطلاعات زیادی در مورد انواع شرکت ها و انواع کسب و کارا می تونید بدست بیارید. توی همین انجمن هم بگردید.

من اگه بخوام نظر کلی خودمو بدم اینه که در سه زمینه می تونی وارد بشین:
1 -دنبال چیزی بری که تقاضای زیاد و همیشگی داشته باشه، همانطور که میدونید غذا، پوشاک،مسکن، بهداشتی و آرایشی، موبایل، اتومبیل و .. تقاضای همیشگی و زیادی نسبت به بقیه داره. مثلاً همین غذا که بیشترین تقاضا رو داره می تونیم فعالیت های زیر رو در نظر بگیریم:
- (نمایندگی / مرکز)پخش مواد غذایی پرمصرف مثل برنج، قند، روغن، چای، گوشت، حبوبات، زعفران و..
- (نمایندگی / مرکز) پخش محصولات مورد نیاز سوپر مارکت ها
- بسته بندی و پخش مواد غذایی و حبوبات و خشکبار
- رستوران و فست فود
- و موارد دیگر ..

2 - دنبال چیزی بری که تقاضای زیادی نداشته باشه، ولی دست توی کار کم باشه، مثلا شرکت های تخصصی شبکه و امنیت (منظورم کارِ واقعاً حرفه ای و تخصصی) به طوری که حداقل توی شهر خودتون (یا استان) حرف اول رو بزنین(یا حد اقل بین سه شرکت اول باشین، این در مورد شهر متوسط بود در مورد شهر های بزرگتر بین چند شرکت برتر باشین و..).

3- کارها و ایده های نو یا منحصر به فرد (چه از لحاظ ماهیت - چه از لحاظ نحوه ارایه) مثلاً همین سایت های برون سپاری (فریلنسر) که محل برگزاری مناقصات پروژه ها (مخصوصاً حوزه کامپیوتر) هست و تازه فکر کنم چند سالی هست که توی ایران داره اجرا میشه (فکر کنم دو سالی میشه، البته در خارج از کشور در این زمینه زودتر اجرا شده بود) هر روز داره کاربراش زیاد میشن و آینده بسیار خوبی دارن.

در موارد بالا، فقط جهت نمونه، مثال زدم و شما باید خودتون با توجه به شرایط خودتون گزینه مناسبی رو از بین فعالیت های موجود و ممکن در کشور انتخاب کنید.

افرادی که تجربه کارهای بازرگانی و تجارت دارن، همچنین با بازاری ها و همچنین افرادی که صاحب شرکت هستند و دارن در این زمینه ها فعالیت می کنن ، اگه بتونی باهاشون ارتباط برقرار کنی و باهاشون مشورت کنی، فکر کنم اطلاعات خوبی بتونی بدست بیاری (البته اگه اونا فکر کنن رقیبشون هستی شاید باهات خوب همکاری نکنن)

در نهایت امیدوارم در زمان مناسب، تصمیم درست رو بگیری. موفق باشی.
(08-27-2013 12:57 AM)reza.sepehri نوشته شده توسط: [ -> ]افرادی که تجربه کارهای بازرگانی و تجارت دارن، همچنین با بازاری ها و همچنین افرادی که صاحب شرکت هستند و دارن در این زمینه ها فعالیت می کنن ، اگه بتونی باهاشون ارتباط برقرار کنی و باهاشون مشورت کنی، فکر کنم اطلاعات خوبی بتونی بدست بیاری (البته اگه اونا فکر کنن رقیبشون هستی شاید باهات خوب همکاری نکنن)

در نهایت امیدوارم در زمان مناسب، تصمیم درست رو بگیری. موفق باشی.
من با هر کسی تو هر صنفی مشورت کردم گفت عزیز من وارد نشو تو این کار بدرد نمیخوره ...ما هم به زور داریم کار میکنیم وووو هی بدگویی و منفی بافی...........اینه که ما ایرانی هستیم..............آخه کی مشورت صحیح ارائه میده.........امروز داشتم تو یه بازاری قدم میزدم پرسیدم مغازه اجاره ای هست اینجا...گفتن بله.....ا چند تا مغازه دار هاش پرسیدم میخوام بیام اینجا اجاره کنم و کارم رو شروع کنم....اینقدر بدگویی این کارو کردند که دنیا جلو چشمام سیاه شد.........موندم آتل و واتل.....این شریکمون هم زیر زبونش رو کشیدم میگه سرمایه رو من میدم ...من فقط میخوام مدیر باشم......و به ندرت توی کار حضور داشته باشم.......از رفیقم هم نا امید شدم......نمیدونم چه کنم....خودمم و خودم....شیطونه میگه پاشم از فردا مثل روزهای پیش برم رونامه بگیرم شاید یه آگهی پیدا کردم و شدم کارمند
دوستا کجائید پس....یعنی اینقدر اینجا خلوته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد موضوعات زیر فکر کنید ببینید میتونید توی این زمینه ها فعالیت کنید:
- سرمایه گذاری در بورس (ایجاد سبد سهام - صندوق های سرمایه گذاری)
- سرمایه گذاری از طریق خرید اوراق مشارکت (رسمی و قانونیه)
- تاسیس شرکت های دانش بنیان (با حمایت دولت)
- کارآفرینی و خوداشتغالی (با حمایت دولت)
- مشاغل خانگی (با حمایت دولت)
-> سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

-
ببخشید، پست قبلی، ناقص ارسال شد، کاملش رو در ادامه ببینید: (مدیر محترم سایت اگر صلاح بدونن، پست قبلی رو حذف بفرمایند، با تشکر)

در مورد موضوعات زیر فکر کنید ببینید میتونید توی این زمینه ها فعالیت کنید:

- سرمایه گذاری در بورس (ایجاد سبد سهام - صندوق های سرمایه گذاری)
......--> ریسک این نوع سرمایه گذاری بالاست، ولی اگه تحلیلگر خوبی باشید و وارد بحث های تخصصی و فنی مربوط به اون بشید و تلاش کنید، میتونید سود خوبی از این روش نسبت به سایر سرمایه گذاری ها، بدست بیارید. ریسکش بالاست، ولی در صورت عملکرد صحیح ، سودش هم میتونه بالا (حتی خیلی بالا) باشه.
- سرمایه گذاری از طریق خرید اوراق مشارکت (رسمی و قانونی و تضمین شده)
- تاسیس شرکت های دانش بنیان (با حمایت دولت)
- کارآفرینی و خوداشتغالی (با حمایت دولت)(با ارایه طرح های توجیهی به آنها)
......--> با جستجوی عبارت "طرح توجیهی" در اینترنت، سایت هایی رو خواهید یافت که لیست و نمونه آماده شده طرح های توجیهی رو در اختیارتون قرار می دهند. البته طرح توجیهی باید مطابق شرایط روز باشد. بعضی از موسسات کار تهیه طرح توجیهی رو انجام میدن.
- مشاغل خانگی (با حمایت دولت) (وابسته به نهادهای زیر - کلیک کنید تا مشاغل رو ببینید)
-> سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
-> وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
-> وزارت جهاد کشاورزی
-> وزارت صنعت، معدن و تجارت
-> سازمان میراث فرهنگی؛ صنایع دستی و گردشگری
در مورد موضوعات مطرح شده بالا، مطالب خوبی در همین انجمن وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع