08-25-2013, 09:58 PM
08-25-2013, 10:06 PM
تنت به ناز طبيبان نيازمنــــــــــــد مباد
وجـــــــــــود نازکت آزرده گـــــــزند مباد
سلامت همه آفاق در سلامت توست
به هيچ عارضه شخص تو دردمند مباد
مهدی جان تولدت مبارک ، انشاءالله موفقیت همراه همیشگی ات باشد
وجـــــــــــود نازکت آزرده گـــــــزند مباد
سلامت همه آفاق در سلامت توست
به هيچ عارضه شخص تو دردمند مباد
مهدی جان تولدت مبارک ، انشاءالله موفقیت همراه همیشگی ات باشد
08-25-2013, 10:44 PM
تولدت میترا جانمان هم مبارک.
جناب امینی عزیز کاش در جریان بودیم تا کادوی میترا جان را هم با بار کالا که ارسال نمودیم می فرستادیم.
[/quote]
درود براستاد قربانیان عزیز و دیگر دوستان راهکار
شروع و ادامه همکاری با گروه با افتخار و پرقدرت راهکار بزرگترین هدیه برای میترا و خانواده اش میباشد.شما همیشه به همه دوستان و اعضا لطف دارید همیشه پایدار باشید.
جناب امینی عزیز کاش در جریان بودیم تا کادوی میترا جان را هم با بار کالا که ارسال نمودیم می فرستادیم.
[/quote]
درود براستاد قربانیان عزیز و دیگر دوستان راهکار
شروع و ادامه همکاری با گروه با افتخار و پرقدرت راهکار بزرگترین هدیه برای میترا و خانواده اش میباشد.شما همیشه به همه دوستان و اعضا لطف دارید همیشه پایدار باشید.
08-25-2013, 11:07 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز تر از جانم.
واقعا اشک شوق امانم نداد
امروز واقعا به خودم و به داشتن دوستانی مث شما که تو همه حال به فکر دوستتون هستید ،افتخار کردم و فهمیدم که هر چی هم تو زندگی نداشته باشم ..همین که شماها در کنارم هستید برای من دنیا دنیا ارزش داره.
از تک تک شما عزیزان به خاطر ابراز محبتتون تشکر میکنم و امیدوارم که بتونم جبران این همه محبت رو بکنم.
دست بوس تک تک تون هستم...
=============================
انشالله در سفر این هفته شیرینی هم پخش خواهد شد.امروز هم در دفتر راهکار بچه ها بجای شیرینی درخواست بستنی کردند.و بنده هم اطاعت امر کردم.نکته قابل توجه اینجاست که درست بعد از خوردن بستنی کادوی بنده داده شد.و خیلی خیلی ممنونم از استاد عزیزم آقای قربانیان برادر نازنیم کامیار جان ، خواهر عزیزم مریم و برادر عزیزم عباس جان.که واقعا سنگ تموم گذاشتند..
خب حالت رسمی تموم شد و حالا اومدیم تو جو خودمونی
از همین تریبون میخوام نکته ای رو خدمت عزیزان بگم..
شیرین که همه میخورن در حد عالی هم خواهد بود...
فقط از آوردن کادو به طور جدی پرهیز نکنید.کادو بیارید باور کنید من ازتون قبول میکنم
همتون رو دوست دارم......
عاشقتونممممممممممممممم
واقعا اشک شوق امانم نداد
امروز واقعا به خودم و به داشتن دوستانی مث شما که تو همه حال به فکر دوستتون هستید ،افتخار کردم و فهمیدم که هر چی هم تو زندگی نداشته باشم ..همین که شماها در کنارم هستید برای من دنیا دنیا ارزش داره.
از تک تک شما عزیزان به خاطر ابراز محبتتون تشکر میکنم و امیدوارم که بتونم جبران این همه محبت رو بکنم.
دست بوس تک تک تون هستم...
=============================
انشالله در سفر این هفته شیرینی هم پخش خواهد شد.امروز هم در دفتر راهکار بچه ها بجای شیرینی درخواست بستنی کردند.و بنده هم اطاعت امر کردم.نکته قابل توجه اینجاست که درست بعد از خوردن بستنی کادوی بنده داده شد.و خیلی خیلی ممنونم از استاد عزیزم آقای قربانیان برادر نازنیم کامیار جان ، خواهر عزیزم مریم و برادر عزیزم عباس جان.که واقعا سنگ تموم گذاشتند..
خب حالت رسمی تموم شد و حالا اومدیم تو جو خودمونی
از همین تریبون میخوام نکته ای رو خدمت عزیزان بگم..
شیرین که همه میخورن در حد عالی هم خواهد بود...

فقط از آوردن کادو به طور جدی پرهیز نکنید.کادو بیارید باور کنید من ازتون قبول میکنم

همتون رو دوست دارم......
عاشقتونممممممممممممممم
08-26-2013, 12:32 AM
مهدی جان تولدت مبارک
دوس داشتم واسه تولدت یه جشن بگیریم مثل همون که تو اتاق 107 برای علی محمدی گرفتیم چه کیفی داشت!!
دوس داشتم واسه تولدت یه جشن بگیریم مثل همون که تو اتاق 107 برای علی محمدی گرفتیم چه کیفی داشت!!

08-26-2013, 05:56 AM
سلام
مهدی جان من هم به نوبه خودم تولدت را تبریک میگویم وامید وارم از خداوند متعال عمر با ازت دریافت کنی و همراه با موفقیت وپیروزی های بیکران
به امید روزی درجای جای و قله های موفقیت شاد باشید
09192409702
مهدی جان من هم به نوبه خودم تولدت را تبریک میگویم وامید وارم از خداوند متعال عمر با ازت دریافت کنی و همراه با موفقیت وپیروزی های بیکران
به امید روزی درجای جای و قله های موفقیت شاد باشید
09192409702
08-26-2013, 11:06 AM
سلام من هم به شما تبريك مي گم ،اميدوارم هميشه سالم و سرحال باشي

08-26-2013, 01:58 PM
منم به نوبه خودم به آقای گلمحمدی تبریک میگم.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
08-26-2013, 04:00 PM
×××××××××××××××××××تولد مبارک داداش××××××××××××××××××××××
...............................همیشه موفق و پیروز و سربلند باشی...................................
)
...............................همیشه موفق و پیروز و سربلند باشی...................................