08-24-2013, 08:20 PM
چند روز پیش و در لابلای گفتگوهای روانشناسی و موفقیت، جناب خالدی فرمودند که در برنامه ای به نام "ماه عسل" که در ماه مبارک رمضان از تلویزیون پخش میشده است، فردی موفق و با اراده به نام "محمدرضا علیمردانی" دعوت شده بود که با نشان دادن قدرت اراده خود، همه را مجذوب خود کرده است.
اهل تماشای تلویزیون نیستم، اما این تعریف ها وسوسه ام کرد تا برنامه را تهیه و تماشا کنم.
برای کسانی که برنامه را ندیده اند:
مصاحبه ی محمدرضا علیمردانی در برنامه ماه عسل (دانلود)
بعد از دیدن برنامه و اراده این جوان ایرانی سرشار از انرژی شدم.
این مصاحبه، داستان یک فرد است که با ناراحتی حنجره و با صدای بد و گوش خراش، بدنیا می آید و کودکی سرشار از ناراحتی را پشت سر میگذارد، اما حالا تبدیل به یکی از دوبلورهای موفق ایرانی شده و شخصیت های مهم و بیادماندنی را در برنامه های تلویزیونی و فیلم ها با موفقیت تمام، دوبله می کند.
این ها نشانه ای است برای اینکه ایمان بیاوریم، اراده انسان چگونه میتواند باعث شود تا همه در برابر او سر تسلیم فرود آورند.
نظر شما چیست؟
شما چه برداشتی از این مصاحبه دارید؟
اراده خود را تا چه اندازه، قدرتمند میبینید؟
اهل تماشای تلویزیون نیستم، اما این تعریف ها وسوسه ام کرد تا برنامه را تهیه و تماشا کنم.
برای کسانی که برنامه را ندیده اند:
مصاحبه ی محمدرضا علیمردانی در برنامه ماه عسل (دانلود)
بعد از دیدن برنامه و اراده این جوان ایرانی سرشار از انرژی شدم.
این مصاحبه، داستان یک فرد است که با ناراحتی حنجره و با صدای بد و گوش خراش، بدنیا می آید و کودکی سرشار از ناراحتی را پشت سر میگذارد، اما حالا تبدیل به یکی از دوبلورهای موفق ایرانی شده و شخصیت های مهم و بیادماندنی را در برنامه های تلویزیونی و فیلم ها با موفقیت تمام، دوبله می کند.
این ها نشانه ای است برای اینکه ایمان بیاوریم، اراده انسان چگونه میتواند باعث شود تا همه در برابر او سر تسلیم فرود آورند.
نظر شما چیست؟
شما چه برداشتی از این مصاحبه دارید؟
اراده خود را تا چه اندازه، قدرتمند میبینید؟