سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بخشيدن آرامش
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
بخشيدن آرامش به ديگران

آرامش در درون هر يك از ما پديد مي‌آيد. تا هنگامي كه آرامش را در درون خود احساس نكرده‌ايم، نمي‌توانيم آن را به ديگران ببخشيم. تا زماني كه گذشته و ناراحتي‌هاي خود را با بخشش رها نكرده‌ايم، نمي‌توانيم آرامش را در درون خويش احساس كنيم.

آرامش درون يكي از بزرگترين هدايايي است كه مي‌توان به ديگران ارزاني داشت. بمنظور رسيدن به آرامش لازم است افكار و كردارمان از آرامش برخوردار باشد.

رسيدن به آرامش بايد هدف اصلي ما شود و باور داشته باشيم كه رسيدن به آن ممكن است. از آنجا كه افكار ما تعيين‌كننده‌ي واقعيت ماست، وقتي به آرامش فكر كنيم، آن را به صورت واقعي خواهيم يافت. نكته‌ي بسيار مهمي وجود دارد كه هرگاه بذري متجلي شود، بذرهاي جديدي توليد مي‌كند.

بنابراين هر چه خشم بيشتري داشته باشيم، بذر خشم بيشتري از اينگونه در محيط اطرافمان متجلي خواهد شد.

منبع كتاب فكرت را عوض كن، زندگيت عوض مي‌شود.
(09-26-2011 11:24 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]بخشيدن آرامش به ديگران

آرامش در درون هر يك از ما پديد مي‌آيد. تا هنگامي كه آرامش را در درون خود احساس نكرده‌ايم، نمي‌توانيم آن را به ديگران ببخشيم. تا زماني كه گذشته و ناراحتي‌هاي خود را با بخشش رها نكرده‌ايم، نمي‌توانيم آرامش را در درون خويش احساس كنيم.

آرامش درون يكي از بزرگترين هدايايي است كه مي‌توان به ديگران ارزاني داشت. بمنظور رسيدن به آرامش لازم است افكار و كردارمان از آرامش برخوردار باشد.

رسيدن به آرامش بايد هدف اصلي ما شود و باور داشته باشيم كه رسيدن به آن ممكن است. از آنجا كه افكار ما تعيين‌كننده‌ي واقعيت ماست، وقتي به آرامش فكر كنيم، آن را به صورت واقعي خواهيم يافت. نكته‌ي بسيار مهمي وجود دارد كه هرگاه بذري متجلي شود، بذرهاي جديدي توليد مي‌كند.

بنابراين هر چه خشم بيشتري داشته باشيم، بذر خشم بيشتري از اينگونه در محيط اطرافمان متجلي خواهد شد.

منبع كتاب فكرت را عوض كن، زندگيت عوض مي‌شود.

ممنون از مطلب بسیار خوبتان.
آقا معلم نفس ِ آسوده یی کشید و گفت : "شکست خوردی،نه؟"
و دستهایش آویخته شد و موج لبخند شادمانه یی بر ساحل لبهای او نشست، آهسته گفت : بله،شیطان ! من به آنها گفته ام که هرگز "بدبخت بودن را به "آینده" نبرند.
برای زمان آینده ، افعال بهتری وجود دارد كه می شود صرف کرد. دیگر خیلی دیر است که تو صرف فعل بدبختی را به شاگردان من تعلیم بدهی. تنها یک لحظه ی مملو از تردید ممکن بود تصور کنم که آنها را فریب داده یی؛ولی حالا دیگر دلم گرم است که آنها ، بی شک آینده را با افعالی که دوست دارند پر خواهند کرد...
لینک مرجع