سلام خدمت دوستانم من 7ساله توی یه شرکت لبنیات کار می کنم واگر استفا بدم 2 سال بیمه بیکاری میگرم ایا فرست خوبی نیست برم دنبال یه حرفه یا یه کسب کار راه بندازم درین 2سال؟
ممنون میشم راهنماییم کنید....
خوبه اگر بتونی و حصرت استعفاتو نخوری. باید ببینی چقدر سرمایه داری چقدر کسب میکنی جوانبو در نظر بگیر که ضرر نکنی
ببخشید مگه بیمه بیکاری چقدره؟
پیشنهاد : الان نمی تونید کنار کارتون، کار دومتون رو راه بندازید و از همون محل کار اولتون تبلیغ کار دوم رو بکنید. برای کار دومتون اگر ادم مطمئن داشتید شریک بشید که ااگر انشااله کارتون شروع به رشد کرد از اینجا خارج بشید و در عوض یکسال یا ... که از عمر کار دومتون گذشته و کمی جا افتاد و مردم شناختنش معایبش رو برطرف کردید و ...حالا می تونید از کار اولتون اگر به صلاح بود خارج بشید و درکنار کار دومتون که تمام وقت هست دو سال بیمه بیکاری هم می گیرید.
سلام
با توجه به اینکه از تخصص و توانایی های خود چیزی نگفته اید توصیه می کنم قبل از شروع کار جدید و رسیدن به سوددهی از کار فعلی استعفا ندهید شما اگر توانایی راه اندازی کسب و کار شخصی را دارید حتماً می توانید به صورت پاره وقت و به عنوان کار دوم آن را شروع کنید و اگر به جایی رسیدید که حس کردید با صرف وقت بیشتر درآمد بیشتری از آن کسب و کار عایدتان می شود با خیال راحت استعفای خود را می دهید اما در حال حاضر اصلاً به صلاح نیست که کارتان را به امید راه اندازی کار دیگری ترک کنید و بعد از بیکار شدن تازه به فکر شروع آن باشید.
بیمه بیکاری هم برای شخص فعال و کارآفرین مناسب نیست و نمی تواند شما را به جایی برساند ممکن است به امید آن از کار خود بیکار شوید و آن وقت به همان مبلغ ناچیز بسنده کرده و ببینید که دو سال گذشته و شما نه کار اول را حفظ کرده اید و نه در کار جدید به سود رسیده باشید یا حتی ممکن است هنوز در مرحله شروع باشید!
بنابراین برای حفظ امنیت شغلی و مالی خود می توانید یک دوره مثلاً یک ساله تعیین کنید و در طی یک سال حرکت جدیدی شروع کنید تا اگر با چالشی روبرو شدید شغل فعلی به عنوان پشتیبان از شما حمایت کند.
موفــق باشید.