سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی در مورد راه اندازی فروشگاه لوازم کامپیوتر و خدمات کامپیوتری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت همه دوستان
بنده فارغ التحصیل رشته کامپیوتر و ساکن استان خراسان جنوبی هستم و یک سال می شه که دنبال کار می گردم . با سخت افزار کامپیوتر به خوبی آشنا هستم و اطلاعات خوبی هم در زمینه شبکه های کامپیوتری دارم . می خواستم با همکاری دوستان با تقریبا 15 میلیون سرمایه ای که دارم یه فروشگاه لوازم کامپیوتر و خدمات کامپیوتر راه اندازی کنم . منتها با خم و چم کار زیاد آشنا نیستم مثلا دقیق نمی دونم از کجا و یا چه کسی باید جنس بگیرم که برام مناسب دربیاد یا اصلا با این وضعیت بازار کامپیوتر به جهت کاهش تقاضا میشه کار رو شروع کرد یا نه . از دوستان بزرگواری که تو این زمینه ها تجربه دارند درخواست کمک دارم .
کار خوبی هست و بازار وسیعی داره
برای شناخت بازار حتما در یکی از شرکت ها یا مغازه های همکار چند مدتی حتی شده به عنوان کارآموز و بدون حقوق کار کنید .
مطمئن باشید جلوی خیلی از ضرر های آیندتون را می گیره
15 تومان هم اگر فروش اقساطی داشته باشی کمه ، دو سه برابر این مبلغ را نیاز دارید . مگر اینکه اسپانسر (نزول خور شرعی ! ) داشته باشید

نمی دونم تو شهر شما چقدر برای رهن می خوان ولی اگر تهران یا اصفهان بودی 15 را باید می دادی برای رهن !
اجناس هم باید از تهران بگیری ، یکی دوبار که بری و بیای و آدم خوش انصاف پیدا کنی بعدش تلفنی خرید می کنی و با باربری تحویل می گیری
اگر به یک قسمت از کار اهمیت بدید خیلی سریعتر نتیجه میگیرید
مثلا:همون شبکه یا تعمیر سخت افزار
لینک مرجع