سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: لطفا کمک فنی کنید دوستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام

من جدید عضو شدم و با دوستانم قصد راه اندازی یک کارگاه واسه چاپ روی تی شرت و لیوان و بشقاب رو داریم

آیا واسه راه اندازی این کارگاه نیاز به گرفتن مجوز از جایی هست ؟

مراحله قانونی خاصی باید طی بشه ؟
اولین توصیه من به شما این هست که این کاررو انجام ندید.چون بازار این کارا اشباع شده و خود ساخته اس و به تبلیغات دروغین فروشنده های دستگاه توجه ای نداشته باشید.
دومین توصیه در صورت توجه نکردن به توصیه اول اینه که باید برید اتحادیه عکاسان و چاپخانه داران شهرتون و از طریق اونا اقدام کنید و جواز کسب موقت (یکساله بگیرید)
دوست عزیز حداقل یکماه تایپیکهای این انجمن را مطالعه فرموده و بعد حرکت کاری را شروع کنید.
(08-10-2013 09:16 PM)acnaein نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام

من جدید عضو شدم و با دوستانم قصد راه اندازی یک کارگاه واسه چاپ روی تی شرت و لیوان و بشقاب رو داریم

با سلام
قبل از شروع هرکاری شما باید تحقیقاتت رو تکمیل کنی :
1- تحقیقات تئوری : مطالعه وجمع آوری اطلاعات از طریق اینترنت - کتاب - مجله - طرح توجیهی - و.....
2- تحقیقات میدانی : وقتی همه محاسبات و 2*2 تا 4 تا روی کاغذ درست بود و تمام جوانب کار رو درنظر گرفتی واز سود دهیش مطمئن شدی . اون موقع باید بری سراغ کسانی که تواون زمینه مشغول کارند و حداقل با 5 نفر از نزدیک صحبت کنی و مشکلات و دردسر های کار رو بپرسی
3- از دست دادن سرمایه و پول نقد مثل آب خوردنه!!! پس خیلی عجله نکن و با صبر وحوصله وتحقیق کامل کاری رو شرع کن .

موفق و پیروز باشی10_004
من در یک شهر نسبتا کوچک هستم و هنوز کسی اینجا ندیدم کسی اینجا همچین کاری رو راه اندازی کرده باشه

به نظر خودم تنوع دادن در اینکار میتونه سود آور باشه ،یعنی زدن طرح هایی به دلخواه مشتریان !

البته من عجله ای ندارم و چند کاره دیگه هم در نظر دارم

مثل فرآوری زعفران و یا تراش گوهرهای قیمتی که با توجه به منطقه ای که من هستم تمام امکانات اولیه این 2کار موجود هست
(08-11-2013 05:24 PM)acnaein نوشته شده توسط: [ -> ]من در یک شهر نسبتا کوچک هستم و هنوز کسی اینجا ندیدم کسی اینجا همچین کاری رو راه اندازی کرده باشه

به نظر خودم تنوع دادن در اینکار میتونه سود آور باشه ،یعنی زدن طرح هایی به دلخواه مشتریان !

مثل فرآوری زعفران و یا تراش گوهرهای قیمتی که با توجه به منطقه ای که من هستم تمام امکانات اولیه این 2کار موجود هست

دوست عزیز چند سوال:

سن شما؟

تخصص شما؟

سرمایه شما؟

سوابق کاری شما؟

وقت آزاد شما؟

علائق شما؟
(08-10-2013 09:16 PM)acnaein نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام

کار جالبی نیست . مگر در ترمینال یا امثالهم راه بندازید و بزن و در رو باشه !!
(08-11-2013 07:53 PM)toofan245 نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-11-2013 05:24 PM)acnaein نوشته شده توسط: [ -> ]من در یک شهر نسبتا کوچک هستم و هنوز کسی اینجا ندیدم کسی اینجا همچین کاری رو راه اندازی کرده باشه

دوست عزیز چند سوال:

سن شما؟

تخصص شما؟

سرمایه شما؟

سوابق کاری شما؟

وقت آزاد شما؟

علائق شما؟

سنم 22
تخصص بیشتر تو کارهای رایانه ای

سرمایه 5م

وقت آزاد 3 4 ساعت در روز

علائق کارهای هنری + پول توش باشه