08-09-2013, 07:11 PM
08-16-2013, 12:50 PM
سلام و خدا قوت
چه مبلغی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه مبلغی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
08-30-2013, 12:53 AM
.
سلام چقدر ؟
چه مدت زمانی مد نظرته ؟
.
.
سلام چقدر ؟
چه مدت زمانی مد نظرته ؟
.
.
08-31-2013, 04:03 PM
(08-16-2013 12:50 PM)REZA HAJISALIMI نوشته شده توسط: [ -> ]سلام و خدا قوت
چه مبلغی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2000000000ریال
10-15-2013, 04:06 PM
سلام
به نظر من قبل از هر اقدامی کتاب چهاراه پول سازی و هوش مالی و پدر پولدار و فقیر رابرت کیوساکی را بخون اگه تونستی راهه خودت را پیدا کنی که هیچ اما من کلا با سپرده گذاری توی بانک مخالفم چون سود سپرده همیشه کمتر از نرخ تورمه وبعد ازمدتی پول ارزشش کم میشه.همیشه مقداری پول نقد تو حساب روز شمار داشته باش تا هم سود کنی هم هرموقع یه فرصت توپ و عالی گیرت اومد و نیاز به پول داشتی بتونی از حساب خارج کنی
2-الان بورس تو رونقه برو سهام بگیر اگه هم بلد نیستی تو خود سازمان بورس یه صندوقهای سرمایه گذاری هست که واست سرمایه گذاری میکنند فقط تحقیق کن در موردشون که شرایط سود دهی شون چطوره
موفق باشی
به نظر من قبل از هر اقدامی کتاب چهاراه پول سازی و هوش مالی و پدر پولدار و فقیر رابرت کیوساکی را بخون اگه تونستی راهه خودت را پیدا کنی که هیچ اما من کلا با سپرده گذاری توی بانک مخالفم چون سود سپرده همیشه کمتر از نرخ تورمه وبعد ازمدتی پول ارزشش کم میشه.همیشه مقداری پول نقد تو حساب روز شمار داشته باش تا هم سود کنی هم هرموقع یه فرصت توپ و عالی گیرت اومد و نیاز به پول داشتی بتونی از حساب خارج کنی
2-الان بورس تو رونقه برو سهام بگیر اگه هم بلد نیستی تو خود سازمان بورس یه صندوقهای سرمایه گذاری هست که واست سرمایه گذاری میکنند فقط تحقیق کن در موردشون که شرایط سود دهی شون چطوره
موفق باشی
10-15-2013, 08:54 PM
سپرده گذاری توی بانکها اشتباههه به نظر من
10-16-2013, 06:08 PM
همانطور که دوست عزیزمون آقای javad am گفتند من هم خرید واحدهای سرمایه گذاری صنوقهای سرمایه گذاری رو بهت پیشنهاد میکنم که به نوعی سرمایه گذاری تو بورسه توسط افراد حرفه ای، واسه اونایی که با بورس آشنایی خوبی ندارن. من صندوقهای سرمایه گذاری بورسیران، آگاه، سینا، فارابی، عقیق و بانک توسعه صادرات رو بهت پیشنهاد میکنم. البته حتما سعی کن تو چند صندوق سرمایه گذاری کنی. موفقترین باشیم.