سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: با این امکانات و توانایی ها چه کنم؟!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(08-15-2013 03:17 AM)arsho نوشته شده توسط: [ -> ]موضوع شرکت را تغییر بده و در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات کار کن
اگر خواستی بگو راهنمایی نمایم
موفق تر باشید

من در زمینه کاری خودم می خوام فعالیت کنم.
(08-15-2013 12:13 PM)Aseman نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
چطوره که شانستون رو در شهرهای دیگر هم امتحان کنید، مثلا همین کاشان خودمان زمین پره و جمعیت رو به افزایش، مردم هم دارن به طرف آپارتمان نشینی سوق داده میشن غیر از اون میتونین مجتمع تجاری بسازین ، حالا اینکه چطوره بازاریابی کنید یا شروع به فعالیت کنید زیاد وارد نیستم

مشکلی از نظر کار در شهرستان ندارم. اما با توجه به اینکه اونجا استقرار ندارم، با محیط و افراد آشنایی ندارم راه حل چی می تونه باشه؟
ساخت مجتمع تجاری یا حتی خود آپارتمان نیاز به سرمایه بیشتری داره که فعلا مقدور نیست. مگر اینکه بنده به عنوان سازنده باشم و فرد دیگری سرمایه گذار
دوست عزیزم سلام ....به نظرم مشکل اصلی شما جایی دیگه ست . من تمام مطالب شما رو خوب مطالعه کردم ...... شما نیاز به تمرین نگرش مثبت دارین ...مقداری نا امیدی و انرزی منفی همراه شماست که به راحتی میتونیین از بینش ببرین واسه شروع فیلم راز رو با انرزی تمام و اشتیاق وافر هر روز نگاه کنید و نکته برداری کنین.... چندتا سوال دارم ازتون بعد از دیدن فیلم راز ازتون میپرسم ...مراحل بعدی رو بعد از انجام مرحله اول بهتون میگم ....پیروز خواهید شد مطمئن باشید دوست میلیاردر من.
(08-15-2013 05:20 PM)مهرشاد میردائمی نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیزم سلام ....به نظرم مشکل اصلی شما جایی دیگه ست . من تمام مطالب شما رو خوب مطالعه کردم ...... شما نیاز به تمرین نگرش مثبت دارین ...مقداری نا امیدی و انرزی منفی همراه شماست که به راحتی میتونیین از بینش ببرین واسه شروع فیلم راز رو با انرزی تمام و اشتیاق وافر هر روز نگاه کنید و نکته برداری کنین.... چندتا سوال دارم ازتون بعد از دیدن فیلم راز ازتون میپرسم ...مراحل بعدی رو بعد از انجام مرحله اول بهتون میگم ....پیروز خواهید شد مطمئن باشید دوست میلیاردر من.

اتفاقا من آدم مثبتی هستم و سعی در انرژی مثبت داشتنم دارم (البته ممکنه جاییم اشتباه کنم). فیلم راز رو دیدم. کتاب و سالنامه ش رو هم خوندم.
اما موردی که هست اینه که با وجود انرژی مثبت و امید و باور به پیروزی لازمه که حرکتیم در این جهت صورت بگیره. من دنبال راه های نیل به این هدفم که به تلاشم جهت بده و بهش برسم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع