سلام به اساتید گرامی
من 33 سالمه و کارمند هستم حدود 70 میلیون سرمایه دارم . میخوام باهاش کار کنم . کاری هم که توی ذهنم هست در واقع یک کار موقت و دلالی نمیخوام باشه . میخوام برام یک منبع درآمد ثابت درست بکنه . اگه پیشنهاد خاصی دارید ممنون میشم کمکم کنید . من ساکن اهواز هستم
علاقه تون به فروشندگی چطوره؟
مثلا : پوشاک
شما باید ابتدا علاقه خودتونو بیگید تا اساتید انجمن بتونن بهتر شما رو راهنمایی بکنن
(08-08-2013 03:54 PM)Divar نوشته شده توسط: [ -> ]علاقه تون به فروشندگی چطوره؟
مثلا : پوشاک
شما باید ابتدا علاقه خودتونو بیگید تا اساتید انجمن بتونن بهتر شما رو راهنمایی بکنن
با تشکر . من یک فروشگاه اینترنتی در زمینه فروش لوازم بهداشتی و آرایشی دارم
(08-08-2013 02:39 PM)shayan_1094 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به اساتید گرامی
من 33 سالمه و کارمند هستم حدود 70 میلیون سرمایه دارم . میخوام باهاش کار کنم . کاری هم که توی ذهنم هست در واقع یک کار موقت و دلالی نمیخوام باشه . میخوام برام یک منبع درآمد ثابت درست بکنه . اگه پیشنهاد خاصی دارید ممنون میشم کمکم کنید . من ساکن اهواز هستم
چون شما کارمند هستید ، بایست با یک فرد مطمئن و خبره و قابل اعتماد ، با رعایت کلیه اصول شریک بشید ، 70 شما 35 اون ، حضور در محل 100 درصد با ایشون و وظیفه شما سرکشی و جور کردن کم و کسری های تجارت
درامد هم 50 50
پولتون را هم خرج در و دیوار و یخچال و ... نکنید ، تو کاری وارد شید که خدای ناکرده فردا روز خواستید تعطیلش کنید با 10 درصد پایین و بالا نقد بشه
اما نوع شغل بستگی به سلایق شما داره ، شغلتون را انتخاب کنید و به اهلش پیشنهاد بدید
موفق باشید
(08-08-2013 02:39 PM)shayan_1094 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به اساتید گرامی
سلام / فعلا هیچ کاری نکن و منتظر باش
نظر خودتون در مورد بورس چیه؟
میخواین خودتون کار کنید یا حاضرید روی کارهای سودآور دیگران هم سرمایه گذاری کنید؟
در شرایط فعلی من به هیچ وجه تاکیدی بر مبلغ سرمایه ندارم. بارها عرض کردم و دیگر حقیقتا صلاح نمی دانم مدام مطرح کنم.
عزیز جان زیاد توجه ای در ابتدا به سرمایه نداشته باش. ذهنت را آماده موفقیت کن. ایده خود به ذهنت می رسد.
ضمنا توانائیها و امکانات و علایق خود را باید در نظر بگیری.
هیچ فردی جز خود فرد نمی تواند بداند که چکار باید بکند. وقتی متوجه شد و کار را در نظر گرفت , دیگران می توانند در رابطه با آن حرکت تجربیاتشان را در اختیار وی قرار دهند.
بستگی به پیشنهاد نوع کار و چگونگی اجراش داره . نه حتما لازم نیست خودم هم کار کنم
متاسفانه در موردش اطلاعاتی ندارم
(08-09-2013 05:56 PM)adel sabeti نوشته شده توسط: [ -> ]میخواین خودتون کار کنید یا حاضرید روی کارهای سودآور دیگران هم سرمایه گذاری کنید؟
بستگی به پیشنهاد نوع کار و چگونگی اجراش داره . نه حتما لازم
(08-09-2013 03:15 PM)Divar نوشته شده توسط: [ -> ]نظر خودتون در مورد بورس چیه؟
متاسفانه در موردش اطلاعاتی ندارم