سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چگونه کارها و تصمیماتمان را با موفقیت انجام دهیم!؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام مجدد.
سعی می کنم مختصر و مفید بگم.

بعد از کلی صحبت راجع ب چرایی لزوم نوشتن اهداف، تصمیم گیری، برنامه ریزی و .... حالا فرض میزاریم براین ک اکی شد و شما این کار ها رو می کنید.

اما یک سوال، چطور تصمیمات و اهداف و برنامه های خودتون رو پیگیری می کنید؟

امروز یک لینک جالب دیدم ک تقریبا شبیه کاری بود ک در کار های شخصی و شرکتی انجام میدیم.

برای دیدن لینک، اینجا کلیک کنید!

توضح لینک: یک مجموعه ای اومدن وعده های مطرح شده از طرف رییس جمهور جدید رو لیست کردن و قرار پیگیری کنن ک نتیجه هر کدوم چی میشه.

آقا یوسف، شما چطور این کار رو انجام میدی؟
۱- در کار های شخصی، معمولا کارها و فعالیت هایم رو در یک سررسید می نویسم. در هر روز فعالیت هایی ک انجام شد رو خط میزنم و اگه فعالیتی موند ک تمام نشد منتقل میکنم ب صفحه بعد (یعنی روز بعد) و جلوش حتما ذکر می کنم علت اینکه چرا این کار تمام نشد. (ببخشید واقعا حس عکس گرفتن از دفترم نبود Yosef.gif)

۲- در کار های شرکت اولی، از یک برنامه ب اسم ردماین استفاده میکنیم. در این برنامه کار ها مشخص میشه و افرادی ک باید انجام بدند، کارها بهشون تخصیص داده میشه. زمان بندی، ساعت کاری، کتگوری و اسپرینت بندی هم از قابلیت های این برنامس. همچنین کارهایی ک در آینده بایستی انجام بشه هم به عنوان بک لاگ ذخیره میشه تا تیکه تیکه به صورت کار به افراد تخصیص داده بشه Yosef.gif تیم مدیریت پروژه هم پیگیر کار ها و پروژه های مختلف هست.
تصویر برنامه رو این پایین قرار دادم. (یک سری از اطلاعات رو پاک کردم فقط جهت محرمانگی کار)

[تصویر: bi312q0tt87qj8d55s2g.jpeg]

۳- در کار های شرکت دومی، از گوگل داک که الآن شده گوگل درایو استفاده می کنیم. تو اون هم سعی کردیم بدون اینکه کار رو خیلی فنی و پیچیده کنیم، یک سیستمی شبیه ردماین ایجاد کنیم. تصویرشو می تونید اینجا ببینید (یک سری از اطلاعات رو پاک کردم فقط جهت محرمانگی کار)

[تصویر: c8gvlr9vi9gcxq3wtxnz.jpeg]

خب بسته. حالا ما چکار کنیم؟

شما هم می تونید با استفاده از ی دفترچه، سررسید، فایل ورد، سیستم های پیگیری کارهای آنلاین، برنامه های گوشی های هوشمند و ده ها راه دیگه ای ک وجود داره روزانه فعالیت هاتون رو پیگیری کنید.
این کار باعث میشه یک الزامی در خودتون برای انجام کار ایجاد بشه. اگر کسی غیر از شما هم دسترسی داشته باشه و ببینه ک انجام میدین یا نه صد البته باعث میشه بهتر و بیشتر ب کاراتون برسید و الزام های دیگه ای هم در شما ب وجود می آد Wink

امیدوارم بحث براتون مفید بوده باشه. نظری و یا صحبتی بود بفرمایید.
توصیه من:
[تصویر: loading.gif]
Feng office
فنگ آفیس

10_004
لینک مرجع