سلام استاد، امكانش هست فونت معمولي بنويسين!
خيلي شلوغ به نظر ميرسه و تمايل آدم رو نسبت به دنبالش كاهش ميده!
قصدم اين نيست كه به شما يا دوستان 5S يا نوشتن ياد بدم شما اساتيد بنده هستيد و من از شما بسيار ممنونم كه نظراتتون رو اينجا به رايگان در خدمت ما ميذارين

فقط يه پيشنهاد و حس شخص خودمه!
چون از شركت دسترسي به اينترنت سرعت بالا دارم و وقت زيادي رو تو اينترنت ميگذرونم، واقن اين نكته به نظرم اومد و عرض كردم.
آقا سبحان مثل كلاه بردارا حرف ميزني، آدم احساس ميكنه دوست داره

)

)
خیلی خوب و مفید بود. ممنون.
عالی بود ای کاش زودتر اینو دیده بودم.........
از رفیق خودم ی زخم خوردم ک 6 ماهه دنبالشم هنئوز ب پولم نرسیدم 4میلیون 150 تومن بی زبون دادم ب ادم کلاه بردار دقیقا همین حرفایی ک شما زدین پیشم میزد آشنا توی گمرک دارم متور سنگین فلان با 9 میلیون آوردم بیرون فلان قیمت فروختمو .... کاکاتو جون بخواه برات بهترین گوشی هارو از دبی سفارش میدم از این چیزا واقعا حریص شدم واقعا حریص ک بشی پیش رفت نمیکنی، ماها هیچوقت نمیتونیم جلو حریصمون بگیریرم مخصوصا ما تازه وارد ها ک دست ب هر کاری زدی نکرفته .... تا ی نفر ی پیشهاد میده ک توی فلان ماه اینقدر جنس تولید میکنیم و اینقدر فروش داریم و اینقدر سود داریم در سال فلان ماشین سوار میشی و ما از حقیقت و سوال های ک توی ذهنمون پیش میاد دور میکنه .....
دوست ماهم خیلی شیرین زبونی میکرد و چرب زبونی و در اخر سرم کلاه رفت و شکایتش کردم و الان از برج11 تا الان دنبال کارهای شکایتم هستم و این ی تجربه شد برام ک ب دوست اعتماد نکنم و همیشه ی چک دست نویس چیزی ازش بگیرم.....
............
دوم اینکه ماهایی ک راحت سرمون کلاه میره از قانون هیچی نمیدونیم ولی اون کسی ک سرمون میخواد کلاه بذاره تمام مراحل ها رو میدونه
دقیقا مثل دوست من بهش گفتم میرم شکایتت میکنم گفت برو بعد 5 یا 6 ماه دوندگی کن اخرش هم میگم ندارم و برام قسط بندیش میکنن.....
اینم از رفیق خدا خیرش نده
عالی بود این تاپیک
واقعا ممنون