08-03-2013, 02:37 PM
08-03-2013, 04:12 PM
كدوم شهر؟
08-03-2013, 05:49 PM
مگه فرق میکنه اقا محسن؟
اگه اجازه بدی شهرم سکرت بمونه چون الان مردم فکرو رو هوا میزنن
08-03-2013, 09:48 PM
تبلیغات م/ا/ه/و/ا/ر/ه ایی
مثل ظرف غذای کودک رخت اویز واندر هنگر عینک دید در شب دستبند پاوربالانس
من خودم تقریبا یه ماهی میشه این کار را تو شهرمون به صورت فیزیکی دارم انجام میدم و استقبال خوبی هم شده مخصوصا ظرف غذا توسط سیسمونیها چون این محصول را به صورت عمده خریداری کردم از یکی از اشناهایمون و به صورت عمده و با سود کم به مغازه دارها میفروشم یعنی ظرف غذایی که م/ا/ه/و/ا/ر/ه تبلیغ میکنه 29 تومان قیمتی دارم به مغازه دار میدم که مغازه دار اگه 15 هم بفروشه سود زیادی میکنه البته برای بقیه محصول هم همینطور
موفق باشید
مثل ظرف غذای کودک رخت اویز واندر هنگر عینک دید در شب دستبند پاوربالانس
من خودم تقریبا یه ماهی میشه این کار را تو شهرمون به صورت فیزیکی دارم انجام میدم و استقبال خوبی هم شده مخصوصا ظرف غذا توسط سیسمونیها چون این محصول را به صورت عمده خریداری کردم از یکی از اشناهایمون و به صورت عمده و با سود کم به مغازه دارها میفروشم یعنی ظرف غذایی که م/ا/ه/و/ا/ر/ه تبلیغ میکنه 29 تومان قیمتی دارم به مغازه دار میدم که مغازه دار اگه 15 هم بفروشه سود زیادی میکنه البته برای بقیه محصول هم همینطور
موفق باشید
08-03-2013, 09:59 PM
بحث جالبی رو مطرح کردید . مثلا خودم روی نمایندگی انحصاری نوشیدنیهای زمزم فکر کرده بودم ولی انگار هزینه زیادی میگیره واسه همین پشیمون شدم .
08-03-2013, 10:15 PM
(08-03-2013 05:49 PM)eedy نوشته شده توسط: [ -> ]مگه فرق میکنه اقا محسن؟
فرق شهر ها دراین هست شما که در تهران نمیتوانی چیزهای معمولی رو انحصار بگیری
نیاز اون شهر رو تامین کنی باشرایط عالی می شود انحصار وهرجا چیز خاص خودش را میخواد یا حتی یک منطقه که شامل چند تاشهر بشود بشرطی که بتوانی بصورت حساب شده وحرفه ای تامین کنی
(08-03-2013 09:59 PM)jujushow نوشته شده توسط: [ -> ]بحث جالبی رو مطرح کردید . مثلا خودم روی نمایندگی انحصاری نوشیدنیهای زمزم فکر کرده بودم ولی انگار هزینه زیادی میگیره واسه همین پشیمون شدم .
نوشابه زمزم تو این چند سال اخیر فعالیت های عالی داشته ونسبتا بازار رو خوب بدست گرفته است ولی درهمه ایران اینطوری نیست
بیشتر دراستان های جنوبی ومرکزی بسیار طرفردار وبسیار جا افتاده شده است
برای نمایندگی انحصاری باید ضمنات نامه بانکی سنگین یا سند ملکی معتبر داشته باشید با شعبه مشهد هم راحتر میتوانید فعالیت کنید
ولی درعوض اگر توانایی خرید نقدی در بازار داشته باشید با نرخ هایی روبرو می شود که خیلی سودش بیشتر از داشتن نمایندگی انحصاری می باشد
08-05-2013, 01:10 AM
قبل از هر کاری باید تحقیقات بازار کامل و دقیقی رو انجام بدی و از زیروبم پتانسیل بازار چیزی که میخاین توی شهر خاصی انحصار ایجاد کنید مطلع بشین.
صلواتی وارد بازار نشیم بهتره.
صلواتی وارد بازار نشیم بهتره.

08-05-2013, 02:20 AM
بهترین کالا،کالایی است که با کارآفرینی خود فرد درست شده باشه و به فروش برسه.
هیچوقت خودتون رو منحصر به منطقه نکنید
ارادتمند
هیچوقت خودتون رو منحصر به منطقه نکنید
ارادتمند