سلام به همه دوستان
من 27 سالمه و دانشجو هستم دریکی از روستاهای استان فارس -شهرستان مرودشت زندگی میکنم و دانشجو هستم .با مادرم زندگی می کنم و در آمد خاصی ندارم و در اوقات بیکاری کارگری میکنم اما از کارگری خسته شدم و به دنبال ی راه برای کسب درآمد هستم شما چه کارهایی رو برای من پیشنهاد میکنید --در ضمن تخصص هم ندارم.سرمایه من هم در حدود 3میلیونه
سلام
شمایی که اطراف مرودشت زندگی میکنی میتونی یه کاری انجام بدی.
ییک از اتاق های خونه تون رو واسه مهمون ها در نظر بگیر برو تخت جمشید مسافرها و به خصوص توریست ها رو بیار .
جالبه بدونی که یکی از هم استانی هات با همین کارها سرمایه خوبی هم بهم زد.
نگو نمیشه چون توریست ها عشاق فرهنگ فولکلور هستن فقط همت میخاد.
(08-02-2013 01:05 PM)odise نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
شمایی که اطراف مرودشت زندگی میکنی میتونی یه کاری انجام بدی.
ییک از اتاق های خونه تون رو واسه مهمون ها در نظر بگیر برو تخت جمشید مسافرها و به خصوص توریست ها رو بیار .
جالبه بدونی که یکی از هم استانی هات با همین کارها سرمایه خوبی هم بهم زد.
نگو نمیشه چون توریست ها عشاق فرهنگ فولکلور هستن فقط همت میخاد.
زیباترین پیشنهاد است .
حتی می توانی با این مبلغ پول جائی را اجاره کنی و دکور آن را درست کرده و مهمانپذیر داشته باشی.
عاشقانه و درست برخورد کردن یعنی داشتن هتل آن چنانی در زمان کوتاه.
به نظر من روی محصولات جایی که هستید مخصوصا آنهایی که خود رو هستند و نیاز به زحمت خاصی ندارند، میتونی تمرکز کنی و مانور بدی .
یه راه در آمد زا موقت هم اینه که ببینی همکلاسی هات چی نیاز دارند و در دسترسشون نیست بری سراغش و تامین کنی حداقل میتونی خرج دوران تحصیلت دربیاری .
+ در مورد پیشنهاد اجاره مکان هم اینم میتونی اضافه کنی که با یه غذای محلی + یه غذای روز ازشون پذیرایی کنی (چون دو حالت پیش میاره اگه از غذات خوششون بیاد که یه خاطره جالب از مکانت دارن و مشتریت میشن و مشتری دیگه برات معرفی میکنن و اگه از غذای محلی خوششون نیاد غذای روز رو داشتید و مسافریتون گرسنه نمیمونه . )
+ یه دمنوش گیاهی هم سرو کنید که سبب آرامش بشه چون اکثرا الان همه در استرس هستند وقتی ببینید شما برای آرامششون ارزش قائل شدید حتما بازدهی خوبی براتون داره
این کارها بسیار ساده و با کمترین هزینه هاست اما بازدهی خوبی خواهد داشت.
نظر دوستان بسیار عالی بودن.
به نظر من سعی کن کنارش کاری که نیاز به سرمایه نداره هم انجام بدی، مثل ویزیتوری.
سلام دوست من ، تخت جمشید کلی مسافر و توریست هست ، میتونی از پنجه های مامان کمک بگیری و غذا درست کنی در تخت جمشید بفروشی، موارد دیگه ای هم هست ، یا میتونی دوغ محلی درست کنی و انجا بفروشی در کل هرچیزی ببری تخت جمشید فروش میره .
من اصلا از انتخاب موضوعتون برای این تاپیک خوشم نیومد......کلا به آدم انرژی منفی میده....
دوستان پیشنهادات خوبی داشتند...با کمی همت و تلاش هر کدوم رو بخوای میتونی شروع کنی....