این 7 نکته را بیاموزید
1.بیاموزید که خدا همیشه هست و همه جا حضور دارد.
2.بیاموزید که دو نفر می توانند به یک نقطه نگاه کنند اما متفاوت ببینند.
3.بیاموزید درست نیست خودتان را با کسی مقایسه کنید.
4.بیاموزید که کسی را نمی توانید وادار کنید عاشقتان باشد.
5.بیاموزید که انسانهایی هستند که ما را دوست دارند اما نمی دانند چطور عشقشان را ابراز کنند.
6.بیاموزید که چند ثانیه طول میکشد تا زخمی در قلب آنها که دوستشان داریم ایجاد کنیم،ولی سالها طول میکشد تا آن زخم را التیام دهیم.
7.بیاموزید ثروتمند کسی نیست که بیشترین ها را دارد،بلکه گاهی کسی است که به کمترین ها قانع است.
و بياموزيد چطور آنچه را مي خواهيد از خدا بخواهيد به كائنات بگوييد و آنرا با تجسم خلاق بدست آوريد.
7.بیاموزید ثروتمند کسی نیست که بیشترین ها را دارد،بلکه گاهی کسی است که به کمترین ها قانع است.
بیاموزیم از دوستانی که حضورشان قبلا پر رنگ بود ولی حالا بسیار کم رنگ باشد یادی کنیم و سراغشان را از همدیگر بگیریم
(09-25-2011 10:07 PM)mosafer bedar نوشته شده توسط: [ -> ]بیاموزیم از دوستانی که حضورشان قبلا پر رنگ بود ولی حالا بسیار کم رنگ باشد یادی کنیم و سراغشان را از همدیگر بگیریم
مصطفی جان یاد سبحان عزیز افتادم که خبری از او نیست .
كاش آقا سبحان خبري حتي كوچك به ما از خودش مي داد.
يادش بخير هر وقت ميامدم انجمن يه ارسال جديد از سبحان بود.
از برگزیده مطلب خوب این هفت نکته را بیاموزید:
بیاموزیم از دوستانی که حضورشان قبلا پر رنگ بود ولی حالا بسیار کم رنگ باشد یادی کنیم و سراغشان را از همدیگر بگیریم
الو . سلام آقای قربانیان
به به سلام سبحان جان. کجائی که همه عزیزان انجمن نگرانت بودند.
در جاده قم تصادفی داشتیم با یک موتور سوار. ماشین را بردند پارکینگ . گوشی من در ماشین جا مانده بود. و یکی هم گوشی را برده .
.......
این عین صحبتهای من با سبحان عزیزاست. رفته بودم بیرون با خانواده چرخی بزنیم که زنگ زد و خواستم شما عزیزان را مطلع کنم. فعلا شمال هستند و در این چند روزه به انجمن خواهند امد.
اتفاقي براي خودشان نيفتاده؟
خدا را شكر بالاخره ما را از نگراني در آوردند.
(09-25-2011 11:33 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]از برگزیده مطلب خوب این هفت نکته را بیاموزید:
الو . سلام آقای قربانیان
به به سلام سبحان جان. کجائی که همه عزیزان انجمن نگرانت بودند.
در جاده قم تصادفی داشتیم با یک موتور سوار. ماشین را بردند پارکینگ . گوشی من در ماشین جا مانده بود. و یکی هم گوشی را برده .
.......
این عین صحبتهای من با سبحان عزیزاست. رفته بودم بیرون با خانواده چرخی بزنیم که زنگ زد و خواستم شما عزیزان را مطلع کنم. فعلا شمال هستند و در این چند روزه به انجمن خواهند امد.
استاد عزیز از اینکه باخبر کردید بسیار متشکرم با اردت مهدی
واقعا سپاسگزار از اینکه به ما هم خبر دادید.بعد از جلسه حضوری که آقا سبحان نیامدند واقعا نگرانشون بودیم.