سلام خدمت همه ی دوستان
من 50 میلیون تومان سرمایه دارم و قصد زدن شعبه دوم یکی از فست فود های خوب تهران رو با مشاوره ی صاحب آنجا دارم.
من حدودا به 20 متر جا احتیاج دارم
برای اجاره مغازه حدود 40 میلیون میخوام هزینه کنم و اجاره ماهی 2 تا 3 میلیون ولی نمیدونم در چه منطقه ای تو تهران ای کارو بکنم؟
لطفا راهنماییم کنید.
(07-26-2013 03:30 PM)fightermft نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت همه ی دوستان
من 50 میلیون تومان سرمایه دارم و قصد زدن شعبه دوم یکی از فست فود های خوب تهران رو با مشاوره ی صاحب آنجا دارم.
من حدودا به 20 متر جا احتیاج دارم
برای اجاره مغازه حدود 40 میلیون میخوام هزینه کنم و اجاره ماهی 2 تا 3 میلیون ولی نمیدونم در چه منطقه ای تو تهران ای کارو بکنم؟
لطفا راهنماییم کنید.
دروووود بر شما
ایا 8-10 میلیون برای تجهیز و راه اندازی فست فودی معتبر کافیه ؟
به نظر بدترین جایی که ممکنه کسی بهتون مشاوره بده صاحب اون فست فود هست . اون جایی که میخوایید فست فود رو بزنید ببینید کار و کاسبیه فست فودها چطوره .
در قالب مشتری برید پیششون ببینید روزی چقدر سود میکنند . ببینید چقدر سرشون شلوغه و همینطور کیفیت تک تک غذاهاشون رو با کیفیت اونجایی که میخوایید نمایندگیشو بزنید و اشپز خودتون مقایسه کنید .
موفق باشید .

اگر می خواهید شکست نخورید قبلش حتما چند ماهی در یک فست فود کار کنید
8 تا 10 میلیون برای یک مغازه ساندیچی کافیه ولی برای یک فست فود با دکوراسیون خیلی خیلی کمه
من ساکن تهرانم و کسی که میخواد منو برای راه اندازی پشتیبانی کنه و نمایندگی بده از آشناهای ماست و قصد کمک داره.
من در مورد جا راهنمایی میخواستم .
منطقه ی آریا شهر-کاشانی رو بررسی کردم ،بد نیست میخواستم اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای دارن کمکم کنند.ممنون
یه تجربه شخصی دارم . جاهایی که فست فودها زیاد هستن ( نزدیک فست فودهای معتبر که حتی صفهای طویلی و فروش مناسبی هم دارن ) اگر شما اونجا یک فست فود آماده ( با تمام امکانات پیدا کنید ) بهترین فرصت سرمایه گذاری هست .....
هیچوقت یک مغازه صفر و بدون سابقه ای رو توی این زمینه اجاره نکنید . مگر اینکه قرار دادی 3تا5 ساله بنویسید .
معمولا می گن برای فست فود جاهایی که مردم برای خرید می رن جای مناسبی هست.