سلام. با توجه به وضعیت های عجیب و غریب و نوسانات پولی در کشورمون ، به نظر این حقیر بزرگترین اشتباهمطلبی برای پس انداز کردن ، ذخیره ریالی پول و دارایی های ماس ایرانی هاست.چون اگر به آمارها نگاه کنید تنزل و زوال پول بسیار زیاد بوده و شاید دوباره اتفاق بیافتد. حالا از همه دوستان میخوام نظرخواهی کنم : - بهترین راه پس انداز کردن در ایران به نظر شما کارآفرین ایرانی چیست که هم ارزش مالی آن حفظ شود و هم سود به آن تعلق گیرد؟
بهترین راه پس انداز کردن در کشور ما به نظر من سرمایه گذار مطمئنه.
یعنی سرمایه گذاری که با سود دهی متناسب لاقل از کاهش ارزش پول شما در اثر تورم بکاهد
از دوستان میخوام علاوه بر سوال بالا این سوال رو هم جواب بدهند :
- برای یک کارمند و یک زن خانه دار و ... که ماهیانه مبلغ کمی را پس انداز میکند چه ایده ای دارید؟
مثلا بنده ماهیانه 100 الی 200 هزار پس انداز میخواهم داشته باشم.در کجا پس انداز کنم؟آیا چیزی خریداری کنم ؟ و ...
یک خانم خانه دار ، از پول روزانه شوهرش ماهی 100 الی 200 پس انداز دارد.ایشان چه کاری با پولهایش انجام دهد؟
دوستان صرفا منظور ما خرید نیست ... لطفا از ایده های خود ما رو هم در جریان بگذارید
سات تابلوهای فانتزی
سبزی خرد کنی
(07-24-2013 03:42 PM)Divar نوشته شده توسط: [ -> ]ساخت تابلوهای فانتزی
سبزی خرد کنی
جانم؟؟؟؟؟
داداش منظورم پس انداز بود ... نه کارهای کار در خانه
برای پس انداز کردن میتوان همین پول رو باهاش استارت یک کار کوچیک رو زد تا در گردش باشد.
مثلا اگر در شهرهای بزرگ باشید کاردستی ها یا چیزهای به ظاهر بی ارزشی که خانم ها در خانه خیلی راحت می تونن بسازن فروش بسیار خوبی داره .
همون صد هزار تومان می تونه سرمایه در گردش باشه.
خود صد هزار تومان واقعا من هر چی فکر می کنم چیزی به نظرم نمی رسه واسش
سلام وخدا قوت
بهترین راه پس انداز در بورس است خیلی معایب خوبی برای کشور و خود آدم داره
و راه های دیگر هم هست
تماس با من 09192409702
با تشکر شاد و پیروز باشید
معمولا پس انداز را با خرید طلا انجام می دهند. وقتی مبلغ پس اندازشان به اندازه خرید تکه ای طلا شد . می خرند.
اکنون هم می تواند بهترین گزینه باشد.