سلام دوستان راستش من میخوام شهریور تو شهر یزد یه مغازه لوازم آرایشی بزنم میخواستم بپرسم من چجوری میتونم نمایندگی برندهای مختلف را بگیرم و اینکه حدودا چه میزان سرمایه نیاز هستش و اینکه اگه از یه لوازم آرایش استقبال نشد به چه صورت هستش میمونه رو دست مغازه دار یا برمیگردونیم شرکت و واسه شروع نمایندگی به چه صورته سرمایه از پیش میگیرن
تجربه لوازم آرایشی نداشتم ولی تجربه فروشندگی داشتم قبلنا مغازه داشتیم فروشندگی آجیل و کیف و پتو و اینکه جایی که مد نظرمه یه پاساژ بزرگ و مجلله طبق تحقیقی که کردم تو این پاساژ لوازم آرایشی چند تای دیگه هست ولی عطر فروشی نیست حالا بین لوازم ارایشی و عطر فروشی کدومش بهتره به نظرتون
هم عطر و ادکلن بیار هم لوازم آرایشی خیلی هم خوبه
از کجا بخرم بهتره ؟ لوازم آرایشی را عطر فروشی خودم آشنا دارم
و چقد سرمایه میخواد و نقدیه یا چکی هم قبول میکنن اگه استقبال نشد برمیگردونیم یا میمونه رو دستمون
سلام
اگه تجربه توي لوازم ارايشي نداري هرگز اينكار نكن چون واقعا خطرناك هست اگه من جاي تو بودم عطر مياوردم و كم كم لوازم ارايشي. اونم از شركتي بخر تا تقلبي نباشه
سلام میشه بگی چه خطراتی داره؟
سلام .. کجا میخوای شروع کنی ؟ تنهایی یا با کسی؟ ..
سرمایه برای پر کردن یه جنس یه مغازه 16 تا 20 متری از برند های لوازم ارایشی و رنگ مو و... حداقل 30 میلیون تومانه.اگه نتونستی بچرخوی لوازم ارایشی حداکثر 2 هفته ای نقد میشه.عطر و و ارایشی رو هم با هم شروع نکن.یه سری کاامل محصولات ولنسی رو بیار فک کنم یه پکیجش رو بشه با 7تا 10 میلیون جمع کرد.البته برای مغازه کافی نیست اما جنساشون جوره
ممنون جناب محمدی بهتون پیام دادم
منتظر راهنمایی بقیه ی دوستان نیز هستیم
ما طبق تجربه به من ثابت شده که جایی که مردم بیشتر رفت و امد داشته باشن صرفا خریدار نیستن و بهترین نقطه به نظر من همون پاساژ هست چون:
1-اونجا به سبب وجود چند مغازه لوازم ارایشی مشتریان خاص خودشو داره و وقتی مشتریان بیان ببینن یه مغازه دیگه اونجا باز شده از روی کنجکاوی هم شده میان یه سر پیشتون
و ازتون احتمالا یه خرید خیلی کوچیک میکنن تا ببینن قیمت هاتون چطوره بالاس یا پایینه؟
2-اگه تو پاساژمغازه گرفتین به هیچ وجه از همون روز اول سعی نکنید با همکارانتون رقابت کنین
چون اونها اولا از شما قدرتمند تر هستن و بیشتر از شما به بازار شناخت دارن و میتونن با یه حرکت کوچیک شما رو از گزدونه حذف کنن همون روز اول که مغازه رو زدی یه جعبه شیرینی بخر و برو به هموشون یه شیرینی بده و بگو من از این به بعد همکار شما هستم و انشالله اوقات خوبی رو با هم داریم و اگه احیانا شما به وسیله ای احتیاج پیدا کردین من به شما با قیمت خرید خودم میدم (حتی سعی کن زیر قیمت به همکارات بدی) اونقدر چراغ خاموش برو تا وقتی که اونقدر قدرتمند شده باشی که بتونی با اونها رقابت کنی.
ولنسی پرطرفداره اا هیچ شرکتی اگه جنسش بمونه رو دست شما جنسش رو بدون دلیل مرجوع نمیکنه اون هم شرکتی مثل ولنسی (البته در مورد این شرکت زیاد اطلاع ندارم چون ویزیتورش دیگه پیش ما نمیاد)
به نظر من اول یه مقدار مثلا 500 یا 1 میلیون جنس بیار و بریز تو خونه و با قیمت پایین تر از مغازه ها بین در و همسایه بفروش بعد از یه مدت که کارت گرفت و شناخته شدی برو مغزه بزن هم تو این مدت تجربه پیدا میکنی و هم مشتری ثابت پیدا میکنی و وقتی مغازه زدی منتظر نمیشی تا مشتری ثابت پیدا کنیی.
========
اینم جوابای آقای محمدی عزیز
سلام
باطلاعاتی راجب این کار میخواستم.آیا این کار خوبی هست یا نه.منظورم عطر ادکلن هست.بازارش چطوره.