07-24-2013, 11:28 PM
(07-24-2013 02:45 PM)pooga نوشته شده توسط: [ -> ]369369 سلام ممنون از راهنمایی هاتون پس اسکریپت هم این مشکلات رو داره ....راستی نگفتید برای هاست خود سایت چقدر بگیرم خوبه و اینکمه اگه ساماندهی ثبت کنم و توی سایت نماد ثبت کنم تائید میشم و امکان ف/ی/ل/ت/ر شدنم نیست اخه هنوز سر این قضیه ترس دارم چون نمیخوام دردسر داشته باشه شما این خبر رو مشاهده کنید http://www.mehrnews.com/detail/News/1765654
سلام . خواهش می کنم .
بله مشکلات زیاده .
اون لینک رو خوندم نوشته :
فردی در ازای دریافت وجه نقد اقدام به ارسال پایان نامه دیگران از طریق ایمیل بدون اخذ اجازه و ذکر منبع و نویسنده می کند
این فرد کار اشتباهی که کرده این بوده منبع و نویسنده پایان نامه رو حذف کرده !!
و من حدس می زنم پایان نامه های جدید نوشته شده رو می فروخته !! ( اونم بدون منبع ) !!
خوب مسلمه که نویسنده ی اون پایان نامه ناراحت میشه و شکایت می کنه .
شما باید نرمال کار کنی .
از مطالب و پایان نامه هایی استفاده کن که خیلی جدید نباشن و توی نت گیر بیان .
منبع و اسم نویسنده رو بیار ( البته خیلی از سایتها منبع رو حذف می کنن ولی شما حذف نکن ) ( این حذف منبع خیلی وقتا باعث ناراحتی و شکایت میشه )
اگه کسی اومدو گفت فلان فایل مربوط به منه و راضی نیستم بفروشیش حتما ازش معذرت خواهی کن و از سایتت حذفش کن .
به هیچ وجه بهونه دست افراد نده .
طبق مقررات کار کن .
=
در صورتی که توی ساماندهی ثبت کنی اگه احیانا مطالبت مشکلی داشت بهت ایمیل می زنن و تذکر می دن و تو هم باید اون مطلب رو حذف کنی و بهشون اطلاع بدی .
سایتهایی که توی ساماندهی ثبت می شن رو بی خبر فی ل تر نمی کنن و فقط در صورت همکاری نکردن فیل تر می شن .
با گرفتن نماد اعتماد / مشتریها بهت اعتماد می کنن و به راحتی خرید می کنن .
برای شروع کار می تونی هاست لینوکس یه گیگ بخری .
باز هم تاکید می کنم زبان برنامه نویسی asp.net نباشه که مجبور نشی هاست ویندوز بگیری و کلی هزینه هاست کنی . در صورتی که با نصف قیمت می تونی هاست لینوکس با حجم چند برابر بگیری
دامنه هم می تونی ir بگیری که هزینه ش کمه .
الان معمولا هزینه دامنه com 45 هزار تومنه که سال به سال هم داره صعودی بالا می ره .
ویندوز ازش دارم 2 گیگ یه ساله 59 هزار تومن .
لینوکس هم دارم 10 گیگ سه ساله 89 هزار تومن .
قیمتهاش از بقیه جاها خیلی کمتره ولی کیفیتش هم خوبه پشتیبانی هاستش هم خوبه .
من حدود یه ساله استفاده می کنم مشکلی نداشتم و هر تاپیکی زدم جواب دادن و راهنمایی کردن .