سلام. من تازه سربازی رو تموم کردمو مدرک فوق دیپلم کامپیوتر دارم. دنبال کار بودم ولی پیدا نشد. حالا تصمیمی گرفتم خودم کار راه بندازم . اما نمیدونم چی خوبه و پولش چطوره و میخوام با وام خود اشتغال این کارو انجام بدم- لطفا انواع پیشنهاد خودتونو بدین- راستی بگم کافی نت و این چیزا تو شهر ما هست. شهر ما کوچیگه و از اردبیل شهر نمین- حالا لطف کنید تجارب خودتونو برای برادر کوچیگتون بگین

توریسم دوست عزیز! منطقه شما یکی از بهترین جاهای توریستی کشوره
اگه من کامپیوتر خونده باشم و در شهری مثل نمین باشم فکری جز راه اندازی فروشگاه اینترنتی نمی کنم.
نزدیک به 5 میلیون سرمایه میخاد و 6 ماهی هم سودی در کار نیست ولی بعدش خوب میتونید دربیارید..
بدون تحقیق وارد این قضیه نشوید و ببینید اصلا توانایی و علاقه اش رو دارید یا نه ؟
به نظر من از شهر خودت بیا بیرون تو یه شهر بزرگ...مثلا خود اردبیل کارت رو شروع کن...اونجا مشتری زیاد هست چیزی که پول واست میاره نه مشتری های کم
اگر اون اطراف نصاب کرکره و درب اتوماتیک نداره می تونی خودت موسسش باشی. بازار بکر بدون رقیب. همین طور دوربین مدار بسته-دزدگیر اماکن-اعلام حریق-آنتن مرکزی- و .........می تونی در آینده نفر اول استانت بشی
(07-23-2013 06:48 PM)odise نوشته شده توسط: [ -> ]اگه من کامپیوتر خونده باشم و در شهری مثل نمین باشم فکری جز راه اندازی فروشگاه اینترنتی نمی کنم.
نزدیک به 5 میلیون سرمایه میخاد و 6 ماهی هم سودی در کار نیست ولی بعدش خوب میتونید دربیارید..
بدون تحقیق وارد این قضیه نشوید و ببینید اصلا توانایی و علاقه اش رو دارید یا نه ؟
راهنمایی غلط نکن
من با 50 هزار تومان میتونم سایتی رو راه اندازی کنم که بعد از سه ماه به سود ده هزارتومان روزانه برسه
سلام
میشه یه راهنمایی کنید
من میخواهم یک فروشگاه اینترنتی راه بندازم
ممنون میشم من را راهنمایی کنید
(09-17-2013 09:19 PM)mrhm نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
میشه یه راهنمایی کنید
من میخواهم یک فروشگاه اینترنتی راه بندازم
ممنون میشم من را راهنمایی کنید
راه اندازی فروشگاه به دو صورت است
اول در یکی از سیستمهای همکاری در فروش عضو میشوید مابقی کارها اماده کردن فروشگاه و محصولات به طور اتوماتیک توسط سایت انجام میشه شما برای فروشگاه تبلیغ میکنید محصول را میفروشید پورسانت را دریافت میکنید
حالت دوم یه خورده پیشرفته تره
یه دومین به نام خودت هر اسمی که دوست داری میگیری // دومین ای ار الان یه چیزی در حدود چهار الی پنج هزار تومانه
اگه با پنل سی پنل یا ورد پرس کار کردی که یه هاست میگیری و کارتو شروع میکنی اگه که نه از سیستمهای وبلاگ دهی استفاده کن که کار با پنلشون راحت تره
مثل رزبلاگ بلاگفا و...
و مرحله بعد یه سری محصول خریداری میکنی و تو فروشگاه خودت میفروشی
برای این کار احتیاج به درگاه انلاین و پنل پستی داری که اگه راهنمایی بیشتر خواستی عرض میکنم
زنده و پاینده باشید