سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نیاز به اطلاعات در مورد پیک موتوری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام و خسته نباشید 10_004
نماز و روزه های همگی قبول باشه
فکر میکردم یه تاپیکی در مورد پیک موتوری توی انجمن باشه ولی هرچی گشتم پیدا نکردم.

نیاز به اطلاعاتی دارم در زمینه پیک موتوری ( برای یکی از اقوام که ازم خواسته یه تحقیقی بکنم ) Idea
چگونگی و شرایط دریافت مجوز
سرمایه مورد نیاز
روش های درآمد
گرفتن راننده و قوانین کار با آنها
و کلا اگر کسی تجربه ای در زمینه پیک موتوری داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

پیشاپیش ممنونم 12_002
مجوزش رو اگه اشتباه نکنم تاکسیرانی باید بده و تاکسیرانی هم زیر مجموعه شهرداریه

سرمایه هم نمیخواد یه میز و چندتا صندلی !
دوستان هیچکس اطلاعی نداره یعنی ؟
درود دوست عزیز_ درمورد چیش اطلاعات میخوای؟ من یه مدت کار کردم
(07-24-2013 03:35 PM)کاوه7 نوشته شده توسط: [ -> ]درود دوست عزیز_ درمورد چیش اطلاعات میخوای؟ من یه مدت کار کردم

سلام دوست من 10_004
دقیقا پست اول چیزایی که میخواستم رو نوشتم دیگه.
این مورد هم اضافه میکنم
تجربیاتی که نیازه. مشکلاتی که ممکنه بعد پیش بیاد و الان پیش بینی نشه.
یعنی هیچکس از دوستان یا اساتید اطلاعی در زمینه پیک موتوری ندارن ؟
دوستان یک سوالی منم داشتم از موتور سوارا چه تعهدی باید گرفت که روزی جنسی رو بر نداره بره البته با ارزش پوزش اینو میگم خوب ادمی و ممکنه اشتباه کنه
(07-23-2013 09:04 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط: [ -> ]سلام و خسته نباشید 10_004
نماز و روزه های همگی قبول باشه
فکر میکردم یه تاپیکی در مورد پیک موتوری توی انجمن باشه ولی هرچی گشتم پیدا نکردم.

نیاز به اطلاعاتی دارم در زمینه پیک موتوری ( برای یکی از اقوام که ازم خواسته یه تحقیقی بکنم ) Idea
چگونگی و شرایط دریافت مجوز
سرمایه مورد نیاز
روش های درآمد
گرفتن راننده و قوانین کار با آنها
و کلا اگر کسی تجربه ای در زمینه پیک موتوری داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

پیشاپیش ممنونم 12_002

من تجربه ای در این زمینه ندارم ، ولی این اطلاعات را دارم از افراد خبره و فعال پرس و جو کنید بهتره

مهمترین چیز همون مجوز هست که گویا دیگه تو مراکز شهر ها نمی دن یا بهتر بگیم سخت می دن
، الان بهترین گزینه گرفتن نمایندگی از پیک های معروف هست ، مثلا بادپا نمایندگی می ده و 20 درصد سود را برمی داره ولی دیگه مشکلی مجوزی ندارید ، از همون روز اول هم دارای اعتبار هستید ، تو لینک زیر شرایط اخذ نمایندگی پیک بادپا نوشته شده
http://badpa.tehran.ir/Default.aspx?tabid=75
همچنین اصفهان محوز هاش خرید و فروش هم می شه ، بسته به محل از 5 میلیون تا 20 میلیون خرید و فروش می شه تهران را نمی دونم
سرمایه ، به قدر رهن مغازه و تهیه دکوراسیون و صندلی و 3 4 تا موتور برای زاپاس و زمانهایی که موتور پرسنل خرابه یا راننده بدون موتور جذب می کنید .

درامد هم که روش نداره ، تبلیغات می کنید ، مشتری ها تماس می گیرن ، پیک را ارسال می کنید ، بسته را حمل می کنه و دستمزدش را می گیره و میاد دفتر برای سفارش بعدی
پورسانت شما را هم آخر وقت می ده

راننده را که آگهی می زنید ، ازشون سفته می گیرید با امضا قرارداد کاری ، روش کاری هم اینطوری هست ، دو دسته مشتری داریم ، یک عده اونهایی که نقدا پرداخت می کنند ، یک عده اونهایی که حجم کاریشون بالاست و آخر ماه با دفتر تسویه می کنند.
اگر نقدی باشه که راننده آخر روز پورسانت دفتر را نقدا می ده ، اون تسویه های آخر ماه را هم دفتر آخر ماه با راننده ها تسویه می کنه

(07-31-2013 08:58 PM)mohamadhunter نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان یک سوالی منم داشتم از موتور سوارا چه تعهدی باید گرفت که روزی جنسی رو بر نداره بره البته با ارزش پوزش اینو میگم خوب ادمی و ممکنه اشتباه کنه

از خودشون سفته و از ضامنشون چک
ضامن بایست دارای حسن شهرت باشه و پشت سفته را هم امضا کنه
لینک مرجع