سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: توزیع و فروش مواد اولیه فست فود ها و رستوران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان سلام
من یه ایده ای دارم در خصوص پخش مواد اولیه مورد نیاز رستورانها و فست فودها. توی شهری که من زندگی می کنم هنوز کسی این کار را انجام نمیده و همه رستوران ها و فست فودها موادشون خودشون به شکل مستقیم تهیه می کنند. تو این زمینه اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره ممنون می شم کمک کنه. اطلاعاتی مثل اینکه ایا کسی تا حالا این کارو کرده یا از کجا میشه این مواد رو تهیه کرد.
این مواد شامل چه چیزایی هستند عمدتا
کار خوبیه ..
خانمی می شناخنم که ابتدا ویزیتور پخش مواد غذایی یه عمده فروشی بود .. بعد شروع کرد به توزیع قارچ برای فست فود ها ... یه خورده که راه افتاد زد وتوی تولید پنیر پیتزا .. الان چندین شهر با یه عالمه ویزیتور داره کار میکنه ... و خیلی هم موفقه ... .. اگر به جای کارهای الکی کمی تلاش کنیم و با برنامه پیش برویم مسلما موفق خواهیم شد
با سلام
آره دوست عزیزم من تو این زمینه یه کارایی کردم و یه سری اطلاعات دارم
کار خیلی خوبیه فقط یکم سرمایه می خواد و صبر و حوصله که بازاریابی قوی رو انجام بدی تا ریسکت حداقل بشه
سلام
من توي پخش ادويه سوخاري به فست فود هستم اگه خواستي پخش كني بهم بگو راهنماييت ميكنم.
(07-06-2014 11:49 PM)sedaybaran نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
من توي پخش ادويه سوخاري به فست فود هستم اگه خواستي پخش كني بهم بگو راهنماييت ميكنم.

منم به این فکر افتادم . من تهرانم شما می تونید کمکی بکنید و یکم راهنمایی
لینک مرجع